رفتن به مطلب

کمک برای اور 2500K

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من یه 2500K با مادربرد P8P67 دارم تو youtube دیدم با این مادربرد 2500k رو تا 4.5 اور کردن :-) به نظرتون با پاور 1200 این سی پی یو رو تا چه فرکانسی اور کنم ؟ الان دماش بین 30 تا 40 هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز چه کولری روی سی پی یو هست ؟ با فن استوک نمیشه اورکلاک کرد مدل کولر رو بفرمایید تا بشه نظر داد .  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بستگي به پتانسيل خود پردازنده هم داره!

2500K داريم با 1.36 بزور 4.4 ميزنه و نمونه اي هم داريم که با اين ولتاژ 5GHz ميزنه !

مديون باشيد فکر کنيد پردازنده خودم رو ميگم :دي

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

دمای سی پی یو

-----------------------------------------------------------

40113734927215865531.jpg

مدل کولر

-----------------------------------------------------------

33e1d3bbf27d43e3b84b5cc8cdd495e7.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز شما تا 4500 اورکلاک کنین و ولتاژ مناسب بدید ته ولتاژی که سی پی یوتون برای فرکانس 4500 نیاز داره رو در بیارین بعد تست با برنامه های W Prime 1024M بگیرید با ببینین دما چند میشه . 

اگر دما بالاتر از 60 الی 66 نرفت مشکلی نداره و استفاده کنین اما برای پایدار حتما مطمئن بشن که چه ولتاژی نیاز داره سی پی یو هر سی پی یویی فرق داره یکی 4500 رو 1.1 پاس میکنه یکی1.3 بستگی به شانستون داره که سی پی یو شما در هفته ای که تولید کردن سی پی یوتون رو چه جوری زده .  @};-  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

با اینکار مشکلی واسه استفاده 7/24 واسه سیستم پیش نمیاد ؟ عمر قطعه رو کم نمیکنه ؟ با 4 گیگ رم میشه یا اصلا ربطی به رم نداره ؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اینکار مشکلی واسه استفاده 7/24 واسه سیستم پیش نمیاد ؟ عمر قطعه رو کم نمیکنه ؟ با 4 گیگ رم میشه یا اصلا ربطی به رم نداره ؟!

سیستم رو باید پایدار کنین تا بتونین به صورت 24/7 استفاده کنین . خیر اگر اورکلاک اصولی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد و عمر قطعه کاهش پیدا نمیکنه . 

اورکلاک سی پی یو کلا ربطی به رم نداره .  @};-  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

من واسه شروع cpu رو به 4 گیگاهرتز اور کردم دماش از 30 به بالای 80 رسید موقع بازی واچ داگز در حالی که بدون اور دماش به زور به 60 میرسه واقعا اور اینقدر باعث بالا رفتم دما میشه ؟؟؟ اگر اینجور باشه ارزش نداره با توجه به اینکه اختلاف فریم موقع بازی حداکثر 5 فریمه

http://www.ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?itemid=1158&page=11

لینک به دیدگاه

من واسه شروع cpu رو به 4 گیگاهرتز اور کردم دماش از 30 به بالای 80 رسید موقع بازی واچ داگز در حالی که بدون اور دماش به زور به 60 میرسه واقعا اور اینقدر باعث بالا رفتم دما میشه ؟؟؟ اگر اینجور باشه ارزش نداره با توجه به اینکه اختلاف فریم موقع بازی حداکثر 5 فریمه

http://www.ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?itemid=1158&page=11

با اون ایر کولر شما دارید همون گرین بوفالو هست در حد 50 هزار تومان ...

این دما چیز عجیبی نیست با این ایر کولر باید برای اور هزینه کنید

لینک به دیدگاه

بله اُور کردن CPU در اکثر موارد به قدرت رندر و... کمک میکنه تا پردازشهای گرافیکی!

برای گیم باید VGA اُور بشه که زیاد فکر خوبی نیست!

برای کنترل دما باید با ولتاژ بازی کنین! برای این کار باید ولتاژ رو از روی Auto وردارید و کمترین مقدار پایدار رو ست کنین.

همچنین میتونید Load-line Calibration رو کمتر (سطح بالاتر) کنید.

از طرف دیگه خود کولر هم میتونه عامل اصلی بالا رفتن دما باشه.

بسته به طریقه نصب، جنس و حالت استفاده از خمیر و بازدهی کولر دما بالاتر میره.

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

دما از 30 بیاد رو 80 که نهایت 5 فریم بیشتر تو بازی بده ! :-? من الان باید برم 200 خرج کولر کنم که بتونم اورش کنم سی پی یو خودم رو بفروشم پول کوار که واسه اور باید بخرم رو بزارم  روش یه سی پی یو قوی میخرم که اورم نخواد 2500k بترکونه میخواد اور بشه i7 2700

لینک به دیدگاه

دما بدون اور بین 27 تا نهایت 60 درجه هست در حالت لود کامل با اور 4 گیگاهرتز که زیادم نیست 4.5 نیست دماش بین 70 تا 90 درجه یا حتی بیشتر این دما زیاده واسه این اور کوچیک :mad:

لینک به دیدگاه

دما بدون اور بین 27 تا نهایت 60 درجه هست در حالت لود کامل با اور 4 گیگاهرتز که زیادم نیست 4.5 نیست دماش بین 70 تا 90 درجه یا حتی بیشتر این دما زیاده واسه این اور کوچیک :mad:

فکر کنم پست من رو نخوندید!

اُور کار زمانبریه انتظار نداشته باشید یکشبه بهترین دما + بهترین ثبات رو پیدا کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام حامد جان.

داشتم توی تاپیک های خارجی میگشتم دقیقا یک نفر سوال مارو پرسیده بود ، میخواست برای گرفتن پرفورمنس بهتر در بازی ها 2500k رو به i7 3770k ارتقا بده.

و یک نفر اومده بود جوابی که دوستان اینجا به ما میدن رو دقیقا داده بود ، گفته بود که تفاوت این دو مُدل در بازی ها کمتر از 7 درصده ، چون بازی ها نمیتونن ازش به طور کامل استفاده کنند ، ولی از طرفی هم گفته بود میتونی با یه کولر 30دلاری همون 2500k رو در حدی اُور کنی که نزدیک به 10درصد افزایش پرفورمنس داشته باشه.

حالا گیریم که ما اُور هم کردیم و این 10درصد افزایش پرفورمنس رو بهش دست یافتیم ، میدونی تفاوتش مثلا در بازی که 60فریم میگیری چقدره؟ همش 6فریم.

در کل بی خیال.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دما از 30 بیاد رو 80 که نهایت 5 فریم بیشتر تو بازی بده ! :-? من الان باید برم 200 خرج کولر کنم که بتونم اورش کنم سی پی یو خودم رو بفروشم پول کوار که واسه اور باید بخرم رو بزارم  روش یه سی پی یو قوی میخرم که اورم نخواد 2500k بترکونه میخواد اور بشه i7 2700

دوست من اورکلاکتون نا موفق بوده.

2500K من در فرکانس خود پردازنده دماي بيکار روي 32 هست دماي لود روي 45 !

در فرکانس 4.5 دماي بيکار 35 دماي لود 55 !

لینک به دیدگاه

دوست من اورکلاکتون نا موفق بوده.

2500K من در فرکانس خود پردازنده دماي بيکار روي 32 هست دماي لود روي 45 !

در فرکانس 4.5 دماي بيکار 35 دماي لود 55 !

شما ولتار رو روی چند گزاشتید ؟ بی زحمت بگید دقیقا چه چیزهای رو تغییر دادید؟ ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به پتانسيل پردازنده شما بر ميگرده اين جريان !

با F12 اسکرين شات از منو هاي Ai Tweaker و تمام زير منو هاي اين سربرگ بذاريد تا بهتون بگم چيارو بايد تغيير بديد !

لینک به دیدگاه

به پتانسيل پردازنده شما بر ميگرده اين جريان !

با F12 اسکرين شات از منو هاي Ai Tweaker و تمام زير منو هاي اين سربرگ بذاريد تا بهتون بگم چيارو بايد تغيير بديد !

روی سیستم خودم رم ندارم بردم گارانتی در اولین فرصت اینکارو انجام میدم ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

معین آقا نظرتون درباره مشخصه های زیر چیه؟

این رو من دستی انجام ندادم وقتی وارد محیط بایوس میشم سه گزینه هست energy saveing ، Normal ، performance خودش روی نرمال هست من گزاشتم روی پرفورمنس

http://8pic.ir/images/mjygfcfe51zev9vvbo4v.jpg

ویرایش شده توسط rahmanshahi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من به گمان از SSD سير شدي که بيس فرکانس داديد(البته مود پرفورمنس خودش بيس ميده) !

به حالت اوليه برگردونيد.

دماتون هم با توجه به ولتاژ و کولر بالاست !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خُوب آقا معین من چطور میتونم راهنمایی دقیق شما رو برای اُور cpuم توسط مادربوردم داشته باشم؟؟؟

از صفحه های بایوس عکس بگیرم امکان راهنمایی دقیق هست؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از چه صفحه هایی شات بزارم؟

چرا نمیشه برای شما پیغام فرستاد!!!!

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

سلام دوستان

اینم نتایج اور در بازی ها:

در عکس بازی ها به ترتیب اولی بدون اور و با درایور 14.4 هست ، دومی بدون اور و با درایور 14.9 هست و آخری هم با اور و درایور 14.9 هست.

البته اور رو CPU انجام شده نه روی کارت.

8k3hhu3xe3xi5ek98e2s_thumb.jpg

pjhkj1sy3gx7gto2r309_thumb.jpg

jtz9ubcgeerlp067lyz0_thumb.jpg

80xug8ecpat74wxtajt2_thumb.jpg

1bnpxgqcksvb6myjf1ed_thumb.jpg

aylcyarnp6z8bimz65n4_thumb.jpg

y2n3mg3zlpvk0xu72n08_thumb.jpg

bgzfbc6iwzdu7228mtmr_thumb.jpg

k5qgd3g3uqxpb6apg0kj_thumb.jpg

7wyf5sz6lcebiy46et1u_thumb.jpg

appkdcxtjozfadg9davc_thumb.jpg

امید وارم کمکی کرده باشم.

ویرایش شده توسط rahmanshahi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...