رفتن به مطلب

مشکل در برنامهOracle VM VirtualBox

ali2424
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من بنا به دلایلی باید ویندوز xp داشته باشم و با این نرم افزار مجازی کارم راه میافته اما مشکل از اونجا شروع شد که تصمیم گرفتم ورژن برنامه رو از 4.2 به 4.3.16 که در سایت سافت 98 بود ارتقا دادم و دیگه ویندوزxp بالا نیومد واین ارور توی عکس رو میده نرم افزار رو چند بار پاک کردم دوباره نصب کردم بازم مشکل برقراره جالبه با ورژن قبلی بدون مشکل  کار میکنه کسی میدون مشکل چیه واقعا کلافم کرده با تشکر

80726426284062247060.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من بنا به دلایلی باید ویندوز xp داشته باشم و با این نرم افزار مجازی کارم راه میافته اما مشکل از اونجا شروع شد که تصمیم گرفتم ورژن برنامه رو از 4.2 به 4.3.16 که در سایت سافت 98 بود ارتقا دادم و دیگه ویندوزxp بالا نیومد واین ارور توی عکس رو میده نرم افزار رو چند بار پاک کردم دوباره نصب کردم بازم مشکل برقراره جالبه با ورژن قبلی بدون مشکل  کار میکنه کسی میدون مشکل چیه واقعا کلافم کرده با تشکر

80726426284062247060.jpg

من مشکلو نمیدونم ولی یه سوال دارم

شما چرا به جا مجازی ساز از XPMODE استفاده نمیکنید؟(البت اونم یه جواریی ویندوز مجازی هست)

فک کنم خیلی سازگاریش بالا هست و اپ دیت هم میشه(اپدیتهای ضروری قبلی)

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

زبان برنامه رو به انگلیسی تغییر بدین،اگه حل نشد فایلlogی رو که مسیرش توی تصویره آپلود کنید بررسی کنیم.

لینک به دیدگاه

سلام

زبان برنامه رو به انگلیسی تغییر بدین،اگه حل نشد فایلlogی رو که مسیرش توی تصویره آپلود کنید بررسی کنیم.

درود

بفرماییدhttp://uplod.ir/tb1vo285kzvx/Logs.rar.htm

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...