رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان میخوام یه سیستم بخرم جایگزین این سیستم... قیمت هم دوروبر 1 میلیون چی بخرم خوبه؟ یا لپ تاپ بخرم؟

mainboard = p5kpl
cup = intel e5200
ram = 2gb
hdd = 500
vga = 128 geforce e7300
monitor 19 led

خب حالا چند تا سوال... مادربرد چی و چه مارکی بگیرم؟ این بردها و سی پی یو های Haswell جریانشون چیه؟ قیمتهاشون چطوره؟ با SANDY BRIDGE و IVY Bridge چه فرقی دارن؟ کدومشون خوبه؟
سی پی یو الان آی 3 داریم حدود 200 تومان بعضی ها هم 400 یا مثلاً آی 7 داریم حدود 300 بعضی هم 1 میلیون... الان من سی پی یو چی بگیرم؟ سری آی بگیرم یا معمولی؟ مادربرد چی بگیرم؟ گیگا یا ایسوس یا برند دیگه؟ رم چی خوبه بگیرم؟ 4 گیگ میخوام بگیرم دو تا 2 گیگ بگیرم یا یه 4 گیگ؟ رم چه مارکی بگیرم و باس رم چی باشه؟ هارد هم 1 ترا باشه کافیه چه مارکی خوبه بگیرم؟ گرافیک هم 1 گیگ یا 2 گیگ دی دی آر 3 بگیرم یا ساده؟ بعضی 2 گیگ ها هستن دوروبر 100 تومان و بعضی از 1 گیگ ها هم هستن بازم 100 تومان حالا گرافیک از چه برندی بگیرم؟ پاور چی بگیرم خوبه؟ دی وی رایتر چه مارکی بگیرم خوبه؟ و اینکه مونیتور 19 به بالا باشه؟ ال جی بگیرم یا سامسونگ یا برندهای دیگه؟ خب دوستان اینائی که گفتم هم نمیخوام زیاد هزینه کنم و هم اینکه قطعات خوب جمع کنم... با 1 میلیون میتونم اینارو جمع کنم؟ یه چند تا لپ تاپ دیدم حدود 1300 آی 3 بودم یا اینکه یه لپ تاپ حدود 1 میلیون سی پی یوش سری آی نباشه... من اهل گیم و برنامه های سنگین نیستم واسه نت گردی و دانلود و غیره یه سیستم یا لپ تا میخوام از این سیستمم راضی هستم ولی خیلی وقته دارمش میخوام آپدیت کنم... ببخشین سوالاتم زیاد شد خواستم از تجریه دوستان استفاده کنم

لینک به دیدگاه

سلام

داداش پاورت چیه ؟

سیستم برای چه کاری میخوای؟

لینک به دیدگاه

سلام

همین سیستمکه داری خو به برای وب گردی ولی اگه فیلم full hd میخای باهاش اجرا کنی کارت گرافیک و مانیتور رو باید عوض کنی بقیه اصلا تاثیری نداره

پیشنهاد من کارت گرافیک های amd 2gb سری r7 مارک saphier هست و یک مانیتور 22 اینچ از برند ایسوس که فول اچ دی باشه مثل این دوتا

http://lioncomputer.ir/product/3288/Sapphire+R7+260X+2GB+GDDR5/

http://lioncomputer.ir/product/3510/ASUS+VX229H+22inch+AH-IPS+Monitor/

ویرایش شده توسط curtis1
لینک به دیدگاه

دوستان پاورم rimax 600w چطوره عوضش کنم یا خوبه؟

با این سیستم کار میکنه؟

مادربرد MB GA-P81-D3
سی پی یو CPU INTEL HAZVEL I3 4150
هارد WD / 1T / 64 MB
رم RAM APACER 4G 1600
گرافیک VGA GIGABYTE GeForce GT 610 2GB GDDR3 یا VGA GIGABYTE GV-N210D3-1G

این سیستم چطوره بخرمش؟ یا یه لپ تا بخرم lenovo i3 , 4gb , 1gb , 500 حدود 1300 میگن

لینک به دیدگاه

دوستان پاورم rimax 600w چطوره عوضش کنم یا خوبه؟

با این سیستم کار میکنه؟

مادربرد MB GA-P81-D3

هارد WD / 1T / 64 MB

رم RAM APACER 4G 1600

این سیستم چطوره بخرمش؟ یا یه لپ تا بخرم lenovo i3 , 4gb , 1gb , 500 حدود 1300 میگن

سلام

دوست عزیز اگه قصد جابجایی نداری و نیازی نداری سیستم دنبالت باشه لب تاب نخر.قدرت دکستاپ خیلی بیشتر از یه لب تابه توی یه قیمت و کانفیگ یکسان.

قطعات خودت بغیر از مانیتور حدودا 350 میخرن بذار روی اون 200 تومن که میخوای 610 بگیری یه گرافیک درست درمون بگیر

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

یعنی سیستمم کلاً 350 ؟!!! مونیتورم چقدر ارزش داره؟ این قیمت میخرن یا میفروشن؟

لینک به دیدگاه

دوستان من اهل گیم نیستم اصلاً گرافیک چی بخرم خوبه که هم خوب باشه و هم زیاد هزینه نکنم...

لینک به دیدگاه

یعنی سیستمم کلاً 350 ؟!!! مونیتورم چقدر ارزش داره؟ این قیمت میخرن یا میفروشن؟

مانیتور بستگی به تمیزی و گارانتی و پیکسل سوخته و مدلش.اونم نهایتا300.

بله اون قطعات حدودا 350 میخرن.سی پی یو 50 رم 50 هارد 95 گرافیک25

لینک به دیدگاه

مونیتورم سالم و تمیزه... موس و کیبورد و دی وی رایتر و کیس و پاور چی؟ اونارو چند میتونم بفروشمشون؟

دوستان این پاور rimax 600 چطوره؟با این سیستم کار میکنه یا باید عوضش کنم؟

مادربرد MB GA-P81-D3

هارد WD / 1T / 64 MB

رم RAM APACER 4G 1600

لینک به دیدگاه

مونیتورم سالم و تمیزه... موس و کیبورد و دی وی رایتر و کیس و پاور چی؟ اونارو چند میتونم بفروشمشون؟

مادربرد MB GA-P81-D3

هارد WD / 1T / 64 MB

رم RAM APACER 4G 1600

بقیه قطعاتتو باید مدلاشو بگی. یه عکس از پاورت بذار تا بهتر بشه نظر داد.پاورت چندتا 6پین داره؟ اصلا داره؟

لینک به دیدگاه

اینم عکس...

خداوکیلی یه بادی سشواری فوتی رو قطعاتت بگیرسالی یه بار.خیلی بدجور بود.مخصوصا فن سی پی و هتسینکش کاملا کیپ بود.عرضم به حضورت پاور قدیمی هستش و باید تعویض بشه اگه قصد نداری  گرافیک تهیه کنی یه 380 گرین  کارکردش حدودا 50-60 بگیر.

لینک به دیدگاه

مادربرد MB GA-P81-D3

هارد WD / 1T / 64 MB

رم RAM APACER 4G 1600

سلام

کارتهایی که نام بردید خیلی ضعیف هستند مخصوصا 210 که بود و نبودش فرق نداره!r7 250 1g gddr5 یا gtx 650 بخرید یا یک کارت کارکرده قوی و خوشقیمت که دوستان معرفی میکنند،رم خوبه ولی کینگستون هم میتونین بگیرین(هایپر ایکس)،هارد هم مدل انتخابی خوبه ولی سیگیت بخرین سرعت بیشتری داره،پاور هم اقای شعبانی همه رقم موجود دارند،مانیتور هم ایسوس ips vx239h کارکرده یا نو بسته به بودجه تهیه کنید،اگر هم قصد فروش قطعات خودتان را داشتید لطفا به من خبر دهید به قیمت خوبی خریدارم یا هر قیمتی که شما یا دوستان تعیین کنید @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارت زیر 200 تومن نگیر

همون انبرد cpu  قدرتش به اندازه کارتهای زیر 200 تومن هست

پاور رو هم تعویض کن یک 380 یا 430 گرین بگیر

مادربرد هم یک مدلی بگیر که خروجی گرافیک داشته باشه

لینک به دیدگاه

دوستان مانیتور میخوام 19 یا 20 اینچ بخرم سامسونگ بخرم یا ال جی؟ چه مدلی؟ گرافیک هم اینائی که میگین قیمتشون بالاست... اگه گرافیک نخرم باید برد آمبرد بخرم... آمبرد بخرم به مشکل برنخورم سرعتش کم نباشه؟ کدوم مدل رو بخرم آمبرد؟ این برد ASUS H81M-C LGA1150 H81 MB و MB GA-B85M-HD3 و این برد خروجی تصویر داره D-Sub/DVI/HDMI

داره... یعنی دیگه نیازی به کارت گرافیک ندارم؟

در ضمن من اهل گیم نیستم فقط بتونه فایلهای فول اچ دی و غیره با کیفیت بالا باز کنه...

ویرایش شده توسط moderator
لینک به دیدگاه

راستی این مانیتورهای جدید چرا dvi ندارن؟ 19 یا 20 تو سامسونگ و ال جی dvi دار یا hdmi دار پیدا میشه؟ این aoc من dvi داره ولی این جدیدا چرا ندارن؟ کیفیت تصویر فرق نمیکنه یعنی؟

ویرایش شده توسط moderator
لینک به دیدگاه

دوستان این سی پی یوهای تقریباً یکی هستن ولی چرا اینقدر اختلاف قیمت دارن؟ Intel Pentium G3220 Haswell 1150 Processor و Intel Core i3-4150 Haswell LGA1150 Processor

لینک به دیدگاه

دوستان این مادر بردها کوچک شدن مشکلی نداشته باشن که؟ در کل پیشنهاد میکنین؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...