رفتن به مطلب

مشکل شناسایی هارد اکسترنال

poufall
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان وقتتون بخیر،

داشتم با یه هارد اکسترنال ADATA کار میکردم که و چندتا فایل میریختم رو هارد خودم که بعد درش اوردم و دوباره زدم و دیدم سیستم دیگه شناساییش نکرد! حتی به Disk Management و Device Manager هم رفتم ولی اثری ازش نبود! تو سیستم های دیگه هم تست کردم همین مشکل پابرجاست دیگه هیچ وسیله ای این هارد رو نمیشناسه. به نظر شما مشکل از چیه؟ هارد سوخته؟ ممکنه بخاطر ضربه باشه؟

وقتی وصل میکنم چراغ هارد روشن میشه یه چندتا صدای "بیپ بیپ" میده ولی اتفاقی نمیفته

پیشاپیش ممنون از زاهنمایی‌هاتون

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

صدا ی بیپ رو خود هارد میده یا ویندوز؟!

http://soft98.ir/software/partition/233-EASEUS-Partition-Master-Pro.html

این برنامه رو دانلود و نصب کنید ببینید آیا هاردتون رو شناسایی میکنه یا خیر، اگه شناسایی کرد که نهایتش با ریموو کردن و ایجاد پارتیشن مجدد باید مشکل حل بشه و ویندوز شناساییش کنه، تا حالا به چند تا هارد اکسترنال با این مشکل برخوردم که درست شده.

اگه شناسایی نکرد پیشنهاد میدم هاردتون رو بدین گارانتی یا تعمیرکار ماهر تا بررسیش کنه.

ویرایش شده توسط Mehrdad.H
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...