رفتن به مطلب

کارت گرافیک اشراف،فقط 2,900یورو ناقابل!

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

برای انویدیا دیگر هیچ عجیب نیست که کارت گرافیکی بسازد که فقط شاهان ودرباریان بتوانند آن را تهیه کنند،درواقع نه زری بکار رفته و نه جواهری!

کارت گرافیک جدیدی با پردازنده انویدیا معرفی شده که با 12گیگابایت حافظه ،فقط 2900یورو قیمت دارد.

کارتهای رایج GTX Titan Black با 6گیگابایت حافظه قیمتی حدود 900یورو دارند اما  کارت Asus GTX Titan Black 12GB از این قاعده استثناست،در واقع این کارت دو برابر مدلهای معمولی حافظه را در اختیار پردازنده گرافیکی میگزارد.

black_01.gif

Asus GTX Titan Black-12GD5 با داشتن درگاه های dual DVI،HDMI و رابط DP برچسب دوهزار و نهصد یورویی را با خود یدک میکشد  اما از آن سو با معرفی سری جدید پردازنده های گرافیکی انویدیا (GTX 9xx) و رقابت R9 295X2  شاهد افت قیمتی محسوس در سایر محصولات این شرکت بوده ایم.

لینک خبر:http://www.eteknix.com/e2900-12gb-asus-gtx-titan-black-card-makes-an-appearance/

ترجمه: خبات کریمی

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

خدایی کی میخره اینو؟

:-? :-? :-?

لینک به دیدگاه

خدایی کی میخره اینو؟

:-? :-? :-?

تا خر باشه خر سوار هم هست =))  =))

لینک به دیدگاه

تا خر باشه خر سوار هم هست =))  =))

گل گفتی ...... گل

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام جناب عطاء @};-

کارتی  که توی لیون موجوده تایتن زده و نه تایتن بلک.کارت Asus GTX Titan Black 12GB اخیرا  معرفی شده-البته قیمتها نزدیکن اما بازدهی متفاوتی دارن.

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-TITAN-Z-vs-GeForce-GTX-TITAN-BLACK

http://www.eteknix.com/e2900-12gb-asus-gtx-titan-black-card-makes-an-appearance/

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام جناب عطاء @};-

کارتی  که توی لیون موجوده تایتن زده و نه تایتن بلک.کارت Asus GTX Titan Black 12GB اخیرا  معرفی شده-البته قیمتها نزدیکن اما بازدهی متفاوتی دارن.

http://www.eteknix.com/e2900-12gb-asus-gtx-titan-black-card-makes-an-appearance/

;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام جناب عطاء @};-

تو وب سایت ایسوس هنوز نیست ، نه !!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو وب سایت ایسوس هنوز نیست ، نه !!!

سلام استاد،مثل اینکه نه هنوز :cool:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام استاد،مثل اینکه نه هنوز :cool:

:cool: :batting eyelashes: @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بچه مایه دارها یی که پخی نمیشن فقط بلدن پول خرج کنن :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بچه مایه دارها یی که پخی نمیشن فقط بلدن پول خرج کنن :D

بچه ها  کسی Titan Z یاTitan Black  داره؟

.

.

.

.

.

.

.

.

میشه بگه پولش رو ازکجا آورده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بچه ها  کسی Titan Z یاTitan Black  داره؟

.

.

.

.

.

.

.

.

میشه بگه پولش رو ازکجا آورده؟

گفتنش خوب نبست / ولی خوب اسمی نمیبرم

آق پسمل 13-14 ساله ، پسر یکی از اساتید دانشگاه تشریف دارن چند ماه پیش 2 عدد Titan Bck می خواستن منم آدرس اینا دادم و بعدش رفتم پیش پدر محترم و گفتم خداییش ارزش نداره چند میلیون بدین برا این گرافیکها !!! خلاصه کلی حرف و حدیث و قانعم کردن که بچه هست دیگه نمیشه کاریش کرد !!! ( مگه من چند سال پیش بچه نبودم و آتاری 2600 نمی خواستم !!!!!!!!! هان ؟؟ !!!!!!!!!!!! چرا بعد از 4-5 سال که گذشت تونستیم بخریم !!!! ، اوه اوه شرمنده این یعنی عدالت !!!!!!!!!!!!!!!!!! کلاً معنی عدالت همیشه یادم میره )

خبری نشد تا اینکه چند روز پیش دیدمش گفتم خوب !! چه خبر ؟؟ بازی میکنی دیگه با گرافیک جدیدا !!

آق پسمل عزیز فرمودن نخیر / گفتم برا چی ؟؟

فرمودن که

میگن گرافیک اومده که 12 گیگ هستش میخوام 2 تا از اونا بگیرم :eek: :excl: :eek:

( خوشم میاد که از الان میخواد مستقل باشه و میگه می خوام بگیرم و نمیگه به بابا میگم برام بگیره )

گفتم میدونی یعنی چی ؟؟؟ سیستم می خواد برا اون 2 گرافیک ها ؟؟

فرمودن : یکی از دوستام میگه برا این گرافیک باید 2 تا CPU بندازی :laughing: :laughing: :excl: :-@ :excl: :crying: :crying:

گفتم : به به مبارک انشاالله / دیگه نرفتم پیش پدر محترمشون !!!!

مشکل بعضی ها ( نه همه ) اینکه ، آنقدر مایه دارن که نمیدونن چه جوری خرج کنن ( تو فامیل هم هستن از اینا )

خوب مال ، مال خودشون هست می خوان آتیش بزنن یا نه کمی خوش باشن ، وقتی دارن و چرا که نه

انشاالله سلامت هم باشن

کل ماجرا رو به  عطا محمودی هم تعریف کردم ATA_SE7EN

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گفتنش خوب نبست / ولی خوب اسمی نمیبرم

آق پسمل 13-14 ساله ، پسر یکی از اساتید دانشگاه تشریف دارن چند ماه پیش 2 عدد Titan Bck می خواستن منم آدرس اینا دادم و بعدش رفتم پیش پدر محترم و گفتم خداییش ارزش نداره چند میلیون بدین برا این گرافیکها !!! خلاصه کلی حرف و حدیث و قانعم کردن که بچه هست دیگه نمیشه کاریش کرد !!! ( مگه من چند سال پیش بچه نبودم و آتاری 2600 نمی خواستم !!!!!!!!! هان ؟؟ !!!!!!!!!!!! چرا بعد از 4-5 سال که گذشت تونستیم بخریم !!!! ، اوه اوه شرمنده این یعنی عدالت !!!!!!!!!!!!!!!!!! کلاً معنی عدالت همیشه یادم میره )

خبری نشد تا اینکه چند روز پیش دیدمش گفتم خوب !! چه خبر ؟؟ بازی میکنی دیگه با گرافیک جدیدا !!

آق پسمل عزیز فرمودن نخیر / گفتم برا چی ؟؟

فرمودن که

میگن گرافیک اومده که 12 گیگ هستش میخوام 2 تا از اونا بگیرم :eek: :excl: :eek:

( خوشم میاد که از الان میخواد مستقل باشه و میگه می خوام بگیرم و نمیگه به بابا میگم برام بگیره )

گفتم میدونی یعنی چی ؟؟؟ سیستم می خواد برا اون 2 گرافیک ها ؟؟

فرمودن : یکی از دوستام میگه برا این گرافیک باید 2 تا CPU بندازی :laughing: :laughing: :excl: :-@ :excl: :crying: :crying:

گفتم : به به مبارک انشاالله / دیگه نرفتم پیش پدر محترمشون !!!!

مشکل بعضی ها ( نه همه ) اینکه ، آنقدر مایه دارن که نمیدونن چه جوری خرج کنن ( تو فامیل هم هستن از اینا )

خوب مال ، مال خودشون هست می خوان آتیش بزنن یا نه کمی خوش باشن ، وقتی دارن و چرا که نه

انشاالله سلامت هم باشن

کل ماجرا رو به  عطا محمودی هم تعریف کردم ATA_SE7EN

from right to left

dash2.gifdash2.gifdash2.gifdash2.gifdash2.gifdash2.gifdash2.gifdash2.gifdash2.gifdash2.gifdash2.gif     259619_flamingmadf.gif259619_flamingmadf.gif259619_flamingmadf.gif259619_flamingmadf.gif259619_flamingmadf.gif259619_flamingmadf.gif259619_flamingmadf.gif259619_flamingmadf.gif259619_flamingmadf.gif259619_flamingmadf.gif259619_flamingmadf.gif259619_flamingmadf.gif  www.pichak.net-391.gifwww.pichak.net-391.gifwww.pichak.net-391.gifwww.pichak.net-391.gifwww.pichak.net-391.gifwww.pichak.net-391.gif

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

بابا titan z که پولی نیست که آخه.

همش 3000 تاست.

ما عقب عقب رفتیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...