رفتن به مطلب

معرفی خنک کننده Cooler Master Hyper 612

Recommended Posts

• کاربر ویژه

وقتی صحبت خنک کننده های پردازنده میشود بدون شک کولر مستر یک انتخاب رایج است،برخی از بهترین خنک کننده های high-end بازار از محصولات این شرکت هستند.

uc7wdg6uemuc4m5upqya.jpg

خنک کننده های سری Hyper به دلیل قیمت مناسبی که نسبت به بازدهی دارند همواره مورد توجهقرار گرفته  اند و از این رو بار دیگر کولر مستر با یک محصول ارتقا یافته  از این سری برگشته است.

Hyper 612 ویرایش 2،یکبار دیگر همان افتخارات این مارک را به ارمغان خواهد آورد،در واقع این محصول با این هدف طراحی شده است که  پردازنده هایی که تا 95وات(TDP) حرارت تولید می کنند را به صورت کاملا بدون فن و  100%بی صدا(Passive ) خنک نگه دارد.

برای پردازنده هایی که بیش از 95وات (TDP)حرارت تولید میکنند میتوان از فن PWM همراه محصول بهره برد و حتی میتوان فن دومی نیز نصب کرد

.

از خصوصیات جالب این خنک کننده میتوان به تماس 100%لوله های حرارتی با سطح پردازنده اشاره کرد.

dvufrao5bawb2b2z122s.jpg

این خنک کننده با داشتن6لوله ناقل حرارت مسی و 5 لاستیک لرزش گیر  درکنار طراحی خاصی که به هیچ وجه با نصب حافظه های بزرگ وحرفه ای تداخلی ایجاد نمی کند، 40 یورو قیمت خواهد داشت.

7q2v28tt7s9p6dz6hhmg.jpg

dptbrag5ymtucbjm42.jpg

منبع مورد استفاده:coolermaster

نویسنده: خبات کریمی

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر میکنم دریا اگر بیارش حدود 500 قیمت بزنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود-مثلا این ارزون قیمته!

لینک به دیدگاه

واقعا خیلی غیر منطقی است قیمت گذاری رو محصولات کولر مستر تو ایران .....

40 یورو 5000 هزار تومانی میشه 200 هزار تومان تو ایران 500 یعنی 2.5 برابر قیمت واقعی ....

واقعا بیایم یه راهی پیدا کنیم که از سایت خودش خرید کنیم ....

من الان  دنبال Hyper 212 evo هستم تو بازار موجود نیست ولی تو سایت خودش موجوده ....

ویرایش شده توسط Naser.Morsali
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکی از دوستان در انجمن همسایه میفروشه مدل اوو رو . البته اگه هنوز موجود باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وقتی v8gts رو نزدیک 600قیمت گزاری کرده و وارد هم شده و یکسری افراد ... هم میخرن دیگه کاریش نمیشه کرد

لینک به دیدگاه

یکی از دوستان در انجمن همسایه میفروشه مدل اوو رو . البته اگه هنوز موجود باشه

لینک میدی .... ممنون میشم ....

بنظر شما برای 4790k که میخوام اور کنم این کولر خوبی یا واتر کولر بگیرم .... Cooler master Seidon 120v....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

4790 رو میخواید اور کنید سراغ ایر نرید واتر کولر بگیرید --ایر برای استفاده روزمره است که عالیه و میتونید راحت دما رو تا 30 درجه هم پایین بیاره یعنی شما لود میگری 80 با کولر ایر خوب میشه 45 تا 50 که عالیه -ولی اورکردن و افزایش ولتاژ رو این ایر کولرها نمیتونن  مهار کنن چون توانایی خنثی سازی رو ندارن بنابراین میره بالا در حد همون فن استوک-اورکلاک خوب همیشه باید د رکنارش یک واتر کولر باشه مخصوصا وقتی cpu های اند باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لینک میدی .... ممنون میشم ....

بنظر شما برای 4790k که میخوام اور کنم این کولر خوبی یا واتر کولر بگیرم .... Cooler master Seidon 120v....

واتر مورد نظر شما از گزینه های انرمکس همرده خودش هم بهتر عمل میکنه

قیمت هم قابل قبول هستش

ولی برای 4790 بهتر هست که تاپیک جداگانه بزنید دوست گرامی 

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

جالیه برای جنسهایی که تو اروپا طرفدارنداره و فروش نداره  تو ایران اینقدر پول میدن و سردست میشکنن. یک عده وارد کننده بی شرف از سادگی مردم  سو استفاده میکنن و 3 برابر قیمت میندازن.واقعن که.!!

ویرایش شده توسط amooo
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...