رفتن به مطلب

LG 25UM65 vs ASUS VX229H

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان یه موقعیتی شاید برام پیش بیاد که بتونم مانیتور خودم (vx229h) رو بدم و جاش یه 25um65 بردارم. و البته تفاوتش رو هم بپردازم.

می خواستم بدونم نظرتون چیه؟

به طور کل هم دنبال کار کردن با چند مانیتور و resهای بالا هستم و چون پای سیستم تبها و پنجره های زیادی باز می کنم یدونه مانیتور (مخصوصا با نسبت 16:9) اصلا برام پاسخگو نیست.  چون این مدل lg رز افقی زیادی داره حداقل یکم فضام بیشتر میشه.

حالا میخواستم بدونم نظر دوستان خصوصا درباره ی کیفیت این مدل lg چی هست؟

پیشاپیش ممنون.

لینک به دیدگاه

بنده asus ml 238h و asus vg236h و lg 25um65 هر کدوم رو حدود 6 ماه داشتم و بدون تعریف ال جی از دو مدل دیگه بهتر بود به نظر من ایسوس بیشتر پول مارک میگیره و تعریف زیادی میکنه ... باز هر جور خودتون صلاح میدونید

لینک به دیدگاه

ال جی قطعا کیفیت بهتری داره ولی باید دید برای چه کاری و چه استفاده ای بعد انتخاب کرد

ال جی 14ms هست که قطعا مناسب بازی و دیدن فیلم های اکشن سریع نیست برعکس ایسوس می شه هم بازی کرد هم فیلم های با صحنه های سریع دید

ال جی هم کیفیت صفحه نمایش بهتر مناسب برای کاری طراحی خواهد

یک چیزی یامون نره ارزش خرید ایسوس در ایران پایین هست مانیتور 160 دلاری 750 هزار تومان فروخته می شه

لینک به دیدگاه

درود

با تشکر از دوستان بابت پاسخ.

دیروز عوضش کردم . vx رو 630 دادم و lg رو 912 برداشتم.

هنوز خیلی زوده واسه نظر دادن ولی در نگاه اول کیفیت و شفافیت lg رو واقعا دوست دارم و ترجیح میدم به asus.

شارپ بودن text ها چیزیه که توasus vx واقعا نبود.

خلاصه بسی راضی هستیم فعلا .  :D  :big hug:  (*)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...