رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید کارت گرافیک جهت گیم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود خدمت دوستان عزیز

با توجه به حجم بازی های جدیدی که اومده و مهم ترین اونها Middle-earth:shadow of Mordor و نیاز بازی های جدید به کارت های پرقدرت و با VRAM بالا میخوام راهنماییم کنید برای خرید یه کارت گرافیک کارکرده تا رنج 650 هزارتومان.

الان توی فروم کارت های 7950 رو 600 تومان قیمت گذاشتند. 

7950 کارکرده با این قیمت فکر میکنم مناسب باشه اما راهنمایی که میخوام اینه که تا رنج 650 تومان بهترین گزینه برای خرید چه کارتی هست.

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

sapphire 7970

در حد موجوده

sapphire r9 280x dual x

بسیار تمیز هم موجوده

با کمترین قیمت ممکن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

R9 270 و R9270x خیلی برای شما مناسبتره-با توجه به قدرت و قیمت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

R9 270 و R9270x خیلی برای شما مناسبتره-با توجه به قدرت و قیمت

درود خدمت شما

والا مساله ای که هست اینه که اولا 7950 VRAM 3GB که داره یه نکته مثبت توی بازی های جدیدی هستش که حجم Texture های بالایی دارند. و اینکه الان R9 270X کارکرده رو 640-650 معامله میکنند. یه مساله دیگه اینکه  R9 280X  در واقع همون 7950 هستش پس همچنان پشتیبانی درایوری خوبی رو خواهد داشت به نظر شما با این توضیحات باز هم R9 270X به صرفه تره؟

ویرایش شده توسط MehDi-ZP
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

670 دست دوم بخر حرف نداره.

ای تی ای هم به نظرم 280 کمتر نگیر.

تو دست دوم حق انتخاب زیاده باس تاپیک خرید بزنی فروشنده ها با کله میان اونجاست که میتونی بهترین جنس رو بخری

دوست عزیز متاسفانه قیمت 670 بالاتر از میزانی است که میتونم هزینه کنم. زیر رنج 650 تومان دنبال قوی ترین کارت میگردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود خدمت شما

والا مساله ای که هست اینه که اولا 7950 VRAM 3GB که داره یه نکته مثبت توی بازی های جدیدی هستش که حجم Texture های بالایی دارند. و اینکه الان R9 270X کارکرده رو 640-650 معامله میکنند. یه مساله دیگه اینکه  R9 280X  در واقع همون 7950 هستش پس همچنان پشتیبانی درایوری خوبی رو خواهد داشت به نظر شما با این توضیحات باز هم R9 270X به صرفه تره؟

سلام مجدد

در مورد میزان حافظه باید گفت که پهنای باند حافظه مهمه و نه مقدار اون،یعنی هرچه حافظه بکار رفته سریعتر باشه مقدار حافظه ای که در اختیار پردازنده گرافیکی قرار میگیره بیشتره.ممکنه یه کارت4گیگ به اندازه یه کارت1گیگ پهنای باند ایجاد نکنه.خب مشخصا r9 270x جدید تره و فرکانس حافظه بیشتری داره.پس نباید سطحی نگریست هرچند در برخی موارد 7950برتره

سیستم مورد نیاز این گیم: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=9105&game=Middle-earth:%20Shadow%20of%20Mordor

مقایسه این دو http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-270X-vs-Radeon-HD-7950

موفق باشی

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همون 7950 خوبه

به نظر منم اگه 7950 رو با اون قیمت بخری عالی و حرف نداره

ممنون از دوستان عزیز

لینک به دیدگاه

عزیز یا 660 ti بگیر یا 760 که قیمتاشون یکم بالاست 

ولی تو amd کارت خوب r9 270x هست با قیمت پایین  و کارایی بالا که آینده دار هم هست{شاید در آینده dx12 ساپورت کنه}

از من میشنوی کارت جدیدتر بخر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام مجدد

در مورد میزان حافظه باید گفت که پهنای باند حافظه مهمه و نه مقدار اون،یعنی هرچه حافظه بکار رفته سریعتر باشه مقدار حافظه ای که در اختیار پردازنده گرافیکی قرار میگیره بیشتره.ممکنه یه کارت4گیگ به اندازه یه کارت1گیگ پهنای باند ایجاد نکنه.خب مشخصا r9 270x جدید تره و فرکانس حافظه بیشتری داره.پس نباید سطحی نگریست هرچند در برخی موارد 7950برتره

سیستم مورد نیاز این گیم: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=9105&game=Middle-earth:%20Shadow%20of%20Mordor

مقایسه این دو http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-270X-vs-Radeon-HD-7950

موفق باشی

ممنونم

عرض کنم که بنده نسبت به مطلبی که شما بولد کردید کاملا آگاهی دارم و این رو میدونم که میزان مموری یه کارت اهمیت کمتری نسبت به پهنای باند داره. بنده از اونجایی 3gb Vram رو مطرح کردم که عرض کردم با توجه به حجم Texture هایی که بازی های جدید دارند آیا بهتر نیست در شرایطی که 2 کارت تقریبا برابر هستند  ( 7950 , R9 270X ) دنبال کارتی رفت که Vram بالاتری داره.

شکی هم در جدید تر بودن و فرکانس بالاتره R9 270X هم نیست.

ممنونم از وقتی که گذاشتید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز یا 660 ti بگیر یا 760 که قیمتاشون یکم بالاست 

ولی تو amd کارت خوب r9 270x هست با قیمت پایین  و کارایی بالا که آینده دار هم هست{شاید در آینده dx12 ساپورت کنه}

از من میشنوی کارت جدیدتر بخر

درود خدمت شما

متاسفانه قیمت کارت های هم رده Nvidia کمی زیاد هست . کارت 660ti که ضعیف تر از 7950 هستش رو با قیمت بالاتری میفروشند. 

در صورتی که قیمت 670 و یا 760 کمتر بشه و به حدود 650 برسه بدون معطلی خریداری میکنم

لینک به دیدگاه

اقا اگه پول کم دارید ولی می خوایین بازی رو رو بهترین حالت اجرا کنید یک نکته ی مهم داره اونم اینکه شما نباید به سیستم مورد نیاز بازی توجه زیادی داشته باشید این نکته رو 8 سال تجربه ی گیمریم بهم میگه 

به غیر از اینها من 7770 2 گیگ دارم خواستی بهت میدم از7950 اررزونتر هم هست 

بعد از اون نکته ی مهم تر این هست که شما هر چه قدر باس رمت بالا تر باشه می تونید از بازی لذت بیشتری ببرید

این ها نظر شخصی هستن 

بعد من هم برای اون بازی لحضه شماری میکنم واقعا عالیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا اگه پول کم دارید ولی می خوایین بازی رو رو بهترین حالت اجرا کنید یک نکته ی مهم داره اونم اینکه شما نباید به سیستم مورد نیاز بازی توجه زیادی داشته باشید این نکته رو 8 سال تجربه ی گیمریم بهم میگه 

به غیر از اینها من 7770 2 گیگ دارم خواستی بهت میدم از7950 اررزونتر هم هست 

بعد از اون نکته ی مهم تر این هست که شما هر چه قدر باس رمت بالا تر باشه می تونید از بازی لذت بیشتری ببرید

این ها نظر شخصی هستن 

بعد من هم برای اون بازی لحضه شماری میکنم واقعا عالیه

عزیز بنده 25 سالمه از 9 سالگی دارم بازی میکنم

7770 جنابعالی فرق چندانی با کارت حال حاظر بنده نداره دوست عزیزم.

در مورد باس رم هم خدمت شما عرض کردم که تفاوت باس رم 2400 و باس 1600 در بازی شاید حتی 5 فریم هم نشه که تقریبا به چشم نمیاد

http://www.anandtech.com/show/6372/memory-performance-16gb-ddr31333-to-ddr32400-on-ivy-bridge-igp-with-gskill/8

ممنونم ازتون

بله یکی از بهترین بازی های RPG  هستش

ویرایش شده توسط MehDi-ZP
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

sapphire 7970

در حد موجوده

sapphire r9 280x dual x

بسیار تمیز هم موجوده

با کمترین قیمت ممکن

درود

نوید جان اگر ممکنه لینک و قیمت هر 2 کارت رو برام بفرست

لینک به دیدگاه

با توجه به نظر بقیه من هم r9 270x رو پیشنهاد میدم  هم قیمت عالی و کارکرد بالا ونسبت به توان بالا مصرف قابل قبول

دیگه انتخاب مارکش میمونه که انتخاب با خودت هست

این کاربر برای فروش داره ولی به نظر یکی از فن هاش ضعیف تر میچرخه

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=32770

ویرایش شده توسط mehdidolaty
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه مساله ای که برام خیلی جای سوال داره اینه که کارت R9 280X ریبند شده کارت HD 7970 هستش و 90% مشخصاتشون مشابه هم هست. اما وقتی تو سایت شرکت سازنده نگاه میکنم برای R9 280X حداقل پاور 750 وات نوشته و برای 7970 حداقل پاور 500 وات.

توی تست ها هم تفاقت مصرف برقشون شاید کمتر از 50 وات باشه. بنده پاورم GREEN 600 HP هستش میخوام بدونم میتونم با این پاور R9 280X استفاده کنم.

خوشحال میشم دوستان عزیز در این مورد نظرشون رو بگن.

post-14710-0-83906900-1412277867_thumb.jpg

post-14710-0-70465500-1412277898_thumb.jpg

ویرایش شده توسط MehDi-ZP
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه مساله ای که برام خیلی جای سوال داره اینه که کارت R9 280X ریبند شده کارت HD 7970 هستش و 90% مشخصاتشون مشابه هم هست. اما وقتی تو سایت شرکت سازنده نگاه میکنم برای R9 280X حداقل پاور 750 وات نوشته و برای 7970 حداقل پاور 500 وات.

توی تست ها هم تفاقت مصرف برقشون شاید کمتر از 50 وات باشه. بنده پاورم GREEN 600 HP هستش میخوام بدونم میتونم با این پاور R9 280X استفاده کنم.

خوشحال میشم دوستان عزیز در این مورد نظرشون رو بگن.

attachicon.gif280.jpg

attachicon.gif7970.jpg

دوست عزیز 280x  به هیچ عنوان همون 7950 نیست.میشه بفرمایید این رو از کجا میدونید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز 280x  به هیچ عنوان همون 7950 نیست.میشه بفرمایید این رو از کجا میدونید؟

دوست عزیز مجددا مطلب بنده رو مطالعه کنید. بنده عرض کردم ریبند شده 7970 هستش نه 7950

عکس زیر رو میشه یه توضیح بفرمایید برام

post-14710-0-60023900-1412278301_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز مجددا مطلب بنده رو مطالعه کنید. بنده عرض کردم ریبند شده 7970 هستش نه 7950

attachicon.gif12.jpg

بله بنده اشتباه متوجه شدم شرمندهsmiley-love005.gif

درسته که R9 280X همون Radeon HD 7970 GHz Edition اما طراحی برد متفاوتی داره،چه بسا در برخی کارتها هم  فرکانس فرق داره(خصوصا فرکانس حافظه).در واقع همین تغییرات مقداری روی میزان مصرف و بازدهی تاثیر گذاشته

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله بنده اشتباه متوجه شدم شرمندهsmiley-love005.gif

درسته که R9 280X همون Radeon HD 7970 GHz Edition اما طراحی برد متفاوتی داره،چه بسا در برخی کارتها هم  فرکانس فرق داره(خصوصا فرکانس حافظه).در واقع همین تغییرات مقداری روی میزان مصرف و بازدهی تاثیر گذاشته

خواهش میکنم دوست عزیزم

شکی در تفاوت میزان فرکانس ها نیست. اما همین افزایش فرکانس ها هم باز هم کمتر از 50 وات تفاوت داره.

عکس زیر رو ملاحظه کنید

post-14710-0-80605400-1412279036_thumb.jpg

تفاوت زیر 30 وات هستش اما جالبه که تو سایت سازنده 7970 رو پاور 500 وات زده و 280X رو 750 وات قرار داده!

لینک به دیدگاه

attachicon.gif12.jpg

7970 روی ریله 12 ولت به حدود 18 امپر جریان احتیاج داره

280X روی ریله 12 ولت حدود 20 امپر جریان احتیاج داره

قدرت پاور بیشتر از این که به حداکثر توان خروجی بستگی داشته باشه به حداکثر جریان روی ریل های مختلفش بستگی داره

شرکت های مختلف هم این مشخصات رو به صورت عمومی مینویسند مثلا شرکت AMD میاد بررسی میکنه و میبینه که اکثر پاور هایی با توان خروجی 750 میتونند این جریان رو برای سیستم و کارت تامین کنند

پس مینویسه 750 وات

کارایی و مصرف این دو کارت خیلی شبیه هم دیگه هست

تو فروم های خارجی هم اکثرا سوال شما رو پرسیده بودند و تو جواب هم بقیه بهشون گفته بودند که  ممکنه یک نفر بتونه با یک پاور 600 وات هم به راحتی از سیستم و این کارت(280X) استفاده کنه

این اعدادی هم که من نوشتم فقط برای گرافیک هست و کل سیستم مسلما به جریان بیشتری احتیاج داره

ویرایش شده توسط DarkSoldier
لینک به دیدگاه

بهترین گزینه یه کارت 7970 هست ،یخورده بگردی فکنم با این بودجه گیر بیاری

بعضی از دوستان 7950 تروتمیز رو حدود 550 دار قیمت میدن

اگه میتونی بودجتونو افزایش بدی یه 280 ایکس بگیر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

7970 روی ریله 12 ولت به حدود 18 امپر جریان احتیاج داره

280X روی ریله 12 ولت حدود 20 امپر جریان احتیاج داره

قدرت پاور بیشتر از این که به حداکثر توان خروجی بستگی داشته باشه به حداکثر جریان روی ریل های مختلفش بستگی داره

شرکت های مختلف هم این مشخصات رو به صورت عمومی مینویسند مثلا شرکت AMD میاد بررسی میکنه و میبینه که اکثر پاور هایی با توان خروجی 750 میتونند این جریان رو برای سیستم و کارت تامین کنند

پس مینویسه 750 وات

کارایی و مصرف این دو کارت خیلی شبیه هم دیگه هست

تو فروم های خارجی هم اکثرا سوال شما رو پرسیده بودند و تو جواب هم بقیه بهشون گفته بودند که  ممکنه یک نفر بتونه با یک پاور 600 وات هم به راحتی از سیستم و این کارت(280X) استفاده کنه

این اعدادی هم که من نوشتم فقط برای گرافیک هست و کل سیستم مسلما به جریان بیشتری احتیاج داره

ممنونم از توضیحاتتون دوست عزیزم

یه سوالی که برای بنده ایجاد شده اینه که در حال حاظر آیا خرید سری 600 Nvidia آیا انتخاب درستی است و ارزش داره یا خیر. با توجه به این موضوع که هنوز مشخص نیست که آیا DX 12 رو به صورت کامل این سری ساپورت کنه. و اینکه آیا با بودن سری 700 و 900 آیا Nvidia همچنان از نظر درایوری این سری رو پشتیبانی و ارتقا میکنه یا خیر 

لینک به دیدگاه

ممنونم از توضیحاتتون دوست عزیزم

یه سوالی که برای بنده ایجاد شده اینه که در حال حاظر آیا خرید سری 600 Nvidia آیا انتخاب درستی است و ارزش داره یا خیر. با توجه به این موضوع که هنوز مشخص نیست که آیا DX 12 رو به صورت کامل این سری ساپورت کنه. و اینکه آیا با بودن سری 700 و 900 آیا Nvidia همچنان از نظر درایوری این سری رو پشتیبانی و ارتقا میکنه یا خیر 

برای directx 12 که انویدیا اعلام کرده تمام کارت های که 11 دارند از 12 هم پشتیبانی میکنن

NVIDIA will support the DX12 API on all the DX11-class GPUs it has shipped; these belong to the Fermi, Kepler and Maxwell architectural families

به نظر من بهتره شما یک مدتی صبر کنی تا سری 900 به ایران بیاد بعد میتونی یک کارت دست دوم از سری 700 و با قیمت کمتر بخری

برای ساپورت درایور های جدید من چیزی نمیدونم.....فکر هم نمیکنم که مثل windows یا بقیه نرم افزار ها از قبل مشخص باشه(هر چی سرچ کردم نتونستم مطلبی در این رابطه پیدا کنم) :I Do not Know:

اما کلا انویدیا مدت طولانی تری از کارت های قدیمیش پشتیبانی میکنه(تا الان که این طور بوده) :) 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای directx 12 که انویدیا اعلام کرده تمام کارت های که 11 دارند از 12 هم پشتیبانی میکنن

NVIDIA will support the DX12 API on all the DX11-class GPUs it has shipped; these belong to the Fermi, Kepler and Maxwell architectural families

به نظر من بهتره شما یک مدتی صبر کنی تا سری 900 به ایران بیاد بعد میتونی یک کارت دست دوم از سری 700 و با قیمت کمتر بخری

برای ساپورت درایور های جدید من چیزی نمیدونم.....فکر هم نمیکنم که مثل windows یا بقیه نرم افزار ها از قبل مشخص باشه(هر چی سرچ کردم نتونستم مطلبی در این رابطه پیدا کنم) :I Do not Know:

اما کلا انویدیا مدت طولانی تری از کارت های قدیمیش پشتیبانی میکنه(تا الان که این طور بوده) :) 

بله دوست عزیز انویدیا اعلام کرده که از سری 400 به بالا همه از DX 12 پشتیبانی میکنند اما بعضی جاها هم مطالبی خونده بودم که احتمالش هست که سری 600 به طور کامل نتونند پشتیبانی کنند.

والا با توجه به شرایطی که بازار ایران داره فکر نمیکنم به این زودی ها قیمت سری 700 پایین بیاد.

ممنونم ازتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...