رفتن به مطلب

فیلم گرفتن از محیط بازی

ali hidden
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.من با نرم افزار Fraps از بازی فیفا 15 فیلم گرفتم که حجمش 42 گیگ درومد.میخواتسم بپرسم نرم افزاری نیست که حجم پایینی فیلم بگیره؟؟

لینک به دیدگاه

سلام

Mirillis Action

Xfire (مسنجر بازی مجهر به فیلم برداری)

لینک به دیدگاه

سلام

Mirillis Action

Xfire (مسنجر بازی مجهر به فیلم برداری)

ممنون عزیز،شما خودتون تست کردید؟؟؟حجم زیادی نمیگیره؟

ویرایش شده توسط ali hidden
لینک به دیدگاه

بله هر روز باشون کار میکنم.

نه اوکی هست مخصوصا xfire

Sent from my Galaxy Note 3 N9005 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

msi afterburner نسخه نهایی 4 هم یک ابزار کپچر خیلی قوی داره  با تنظیمات زیاد -اون میلریس اکشن خیلی خوب نیست اولا خیلی از برنامه ها  فایل کپچر شده رو پخش نمیکنن و خودش و برنامه دیگر شرکت میلریس یعنی hd player پخش میکنن-ضمنا ابزار shadow play انویدیا در جیفروس اکسپرینس هم عالی هستش فقط برای استفاده باید جیفورس اکسپرینس نصب باشه و کانکت باشی به اینترنت  اونوقت گزینه شادو پلی اضاف میشه به برنامه و میشه راحت باهاش کار کرد از لحاظ حجمی کیفیتی هم عالیه

afterburner رو باید فول نصب کنی با ریوا تونر کامل بعد دربخش کپچر کلی تنظمیات مناسب هست و میشه فایل ها رو تکه تکه کرد و از ابعاد رزلوشن کپچر شده ریل تایم کم کرد و فریم و رفرش رو هم دستکاری کرد برای کیفیت وحجم مطلوب ضمنا  با چند کدک و پسوند هم کپچر میکنه که کیفیت مطلوبی داره

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

درود

snagit هم بزنامه خوبیه واسه فیلم گرفتن

لینک به دیدگاه

afterburner که اقا رضا گفت حرف نداره 

fps گیم دور فن خیلی چیزها دیگه تو گیم نشون میده در حین بازی کردن و کلی قابلیت دیگه البته اگه در کنارش

برنامه HWiNFO64  نصب کنید دما سی پی یو و کلا سیستم فول لود و هرچیزیی میشه داخل بازی مشاهده کرد

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

افتر برنر نسخه 4 عالیه -واقعا gpu utilitiy شماره یکه

لینک به دیدگاه

camtasia  بد نیست بعد از گرفتن فیلم میتونی کانورت کنی حجمش کم شه

لینک به دیدگاه

Fraps بهترین نرم افزار واسه فیلم برداری تو بازی هست البته Dxtory هم هست ولی Fraps بهتره

برای کم کردن حجمش نرم افزارهای زیادی هست که من شخصا با Advanced Video Compresor کار میکنم

اگه نرم افزار حرفه ای تر خاستی که کار کنی Handbrake

ویرایش شده توسط testjafar
لینک به دیدگاه

msi afterburner نسخه نهایی 4 هم یک ابزار کپچر خیلی قوی داره  با تنظیمات زیاد -اون میلریس اکشن خیلی خوب نیست اولا خیلی از برنامه ها  فایل کپچر شده رو پخش نمیکنن و خودش و برنامه دیگر شرکت میلریس یعنی hd player پخش میکنن-ضمنا ابزار shadow play انویدیا در جیفروس اکسپرینس هم عالی هستش فقط برای استفاده باید جیفورس اکسپرینس نصب باشه و کانکت باشی به اینترنت  اونوقت گزینه شادو پلی اضاف میشه به برنامه و میشه راحت باهاش کار کرد از لحاظ حجمی کیفیتی هم عالیه

afterburner رو باید فول نصب کنی با ریوا تونر کامل بعد دربخش کپچر کلی تنظمیات مناسب هست و میشه فایل ها رو تکه تکه کرد و از ابعاد رزلوشن کپچر شده ریل تایم کم کرد و فریم و رفرش رو هم دستکاری کرد برای کیفیت وحجم مطلوب ضمنا  با چند کدک و پسوند هم کپچر میکنه که کیفیت مطلوبی داره

من زیاد فیلم گرفتم و حجم های فضایی داشتن !

راهی نیست کم حجم ترشون کرد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...