رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید تبلت تا سقف 600 هزار تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان!

من برای یکی از آشنایان میخواستم یه تبلت تا سقف قیمت حدو 600 هزار تومن تهیه کنم! میخواستم نظر شما عزیزان رو بدونم!

البته خودم بیشتر مدل ASUS MeMO Pad 8 ME181C مد نظرم هست! ممنون میشم اگه هم نظرتونو راجع به این مدل بگید و هم اگر پیشنهاد بهتری تو این رنج قیمت داشتید بیان کنید!!

ممنون از همه دوستان!!!

ویرایش شده توسط mohamadreza.kntu
لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز ایسوس تبلت های خوبی داره علی الخصوص صفحه نمایش هاش خوبه ولی از نظر صدا ضعیفه

تبلت زیاده هست تو این رنج ولی خوب کاری که شما میخوای باهاش انجام بدی مهم هست(یا دوستتون)

دوریبنش خوب باشه!چند اینچ باشه!و...

یاعلی

لینک به دیدگاه

آقا نظرت در مورد این چیه http://www.digikala.com/Product/DKP-45421/ASUS-Fonepad-7-FE375CG-Dual-SIM-8GB/%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D9%81%D9%88%D9%86-%D9%BE%D8%AF-7-FE375CG-%D8%AF%D9%88-%D8%B3%DB%8C%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%87-8-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA   به نظرم این انتخاب بهتری هست هم سیمکارت میخوره هم و با توجه به کوچک بودن و رزولوشن برابر دارای تراکم پیکسل بیشتری هست و باتوجه به باتری تقریبا برابر شارژ بیشتری نگه میداره :)

لینک به دیدگاه

این گزینه که گفتید فکر کنم معقول تر باشه ولی خوب حتما موقع خرید به میزان صدا توجه کنید که بعدا از تبلت زده نشید

یاعلی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...