رفتن به مطلب

خریدار i7 4960x کارکرده حتی با مین بورد

GTX 295
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

عزیزانی که i7 4960x موجود دارند و قصد فروش دارند ممنون میشم قیمت خودشونو اعلام کنن.

اگر میخواهید باندل بفروشید مدل مین هم بگید ممنون میشم

سی پی یو تکی چه بهتر

@};-  @};-

لینک به دیدگاه

مینش حدودن کارکرده چنده؟؟؟شما حدود قیمت داری؟

والا نمیدونم .. بستگی به مینش داره ..  :-?  :-?

لینک به دیدگاه

i7 3960X با مادربرد Rampage IV Extreme موجود بود نمیدونم هنوز هم هست یا نه

اگر در این فکری که با اومدن X99 همه به این فکر افتادن که سیستمشون را ارتقا بدن اشتباه کردی چون مغاره دارها هم میگن X79 و X99 فقط 10% با هم فرق دارن  در  Performance

و میگن تازه با اومدن X99 که لوازمش هم کم پیدا میشه X79 پرچمش میره بالا و گرون میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من دارم و گزاشتم برای فروش به قیمت 1100 بدون گارانتی ولی کاملا سالم و کم کارکرد P9X79 Deluxe

IV Black Edition هم دارم و اگر بخوام بفروشم حدودا 1800 میفروشم که بعید میدونم و شاید Deluxe  را هم فروشش را کنسل کنم

لینک به دیدگاه

i7 3960X با مادربرد Rampage IV Extreme موجود بود نمیدونم هنوز هم هست یا نه

اگر در این فکری که با اومدن X99 همه به این فکر افتادن که سیستمشون را ارتقا بدن اشتباه کردی چون مغاره دارها هم میگن X79 و X99 فقط 10% با هم فرق دارن  در  Performance

و میگن تازه با اومدن X99 که لوازمش هم کم پیدا میشه X79 پرچمش میره بالا و گرون میشه

:-?  :-?

اصولا کسی که پارسال سیستم سوکت 2011 جمع کرده و توان مالی بالا داره براش ارتقا به سوکت 2011-3 در اولویت قرار داره ...

مغازه دارها فقط تبلیغات کاذب میکنن برای خالی کردن انبارهاشون و فروش اجناس باد کردشون ..

مطمأنا تفاوت قدرت بالای 10% خواهد بود و هیچ وقت قیمت 2011 از 2011-3 بالاتر نخواهد رفت ..

در حال حاضرم همه ی قطعات سوکت 2011-3 اعم از سی پی یو و مین و رمهای دی دی آر 4 ترخیص شده و به دست فوشنده ها رسیده ولی فعلا منتطرن هم 2011 ها فروش بره و هم تکلیف مذاکرات مشخص شه تا مردمو حسابی بدوشن

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من دارم و گزاشتم برای فروش به قیمت 1100 بدون گارانتی ولی کاملا سالم و کم کارکرد P9X79 Deluxe

IV Black Edition هم دارم و اگر بخوام بفروشم حدودا 1800 میفروشم که بعید میدونم و شاید Deluxe  را هم فروشش را کنسل کنم

ممنون از شما .. ولی p9x79 deluxe رو آکبند با گارانتی 3 ساله 1220 قیمت دارم و iv black edition رو هم آکبند 3ساله 1640 قیمت دارم ... 

^_^  ^_^

متشکر از پیشنهادتون

لینک به دیدگاه

کجا این قیمت را میدن ؟ بگو شاید خودم خریدم شما هم از همونجا بخید که قیمتش خیلی خیلی خیلی خوب هست فقط یه عکس هم برام بفرست که بتونم باور کنم

در حاله حاضر P9X79 را دارن 930 میفروشن و IV Black edition را 1950 تا 2050

شما قیمتت خیلی عالی هست

من 1 عدد CPU هم میخوام اون را هم قیمت بده 4820K

لینک به دیدگاه

کجا این قیمت را میدن ؟ بگو شاید خودم خریدم شما هم از همونجا بخید که قیمتش خیلی خیلی خیلی خوب هست فقط یه عکس هم برام بفرست که بتونم باور کنم

در حاله حاضر P9X79 را دارن 930 میفروشن و IV Black edition را 1950 تا 2050

شما قیمتت خیلی عالی هست

من 1 عدد CPU هم میخوام اون را هم قیمت بده 4820K

بله خوب ... مث 780ti dcii oc که کسایی که دارن آکبندشو میدن 3100 .. ولی تکو توک هم آدم منصف پیدا میشه که 2800 بده

این مین هم قیمتش 1680 هست ولی بعضی آدمای بی انصاف حتی تا 2060 هم قیمت میدن

یکم برگردید توی بازار خودتون پیدا میکنید کی این قیمت میده  ;)  ;)

لینک به دیدگاه

داداش خودت در حاله حاضر چی داری ؟ مادربرد و سی پی یو

بله حرف شما درسته من تمام بازار را زیر و رو کردم و همه قیمتها دستم هست مادربرد X99 هم از 1600 هست تا 1950 که میشه ASUS Rampage V Extreme

ولی هیچ اثری از رم و CPU ندیدم هیچ کجای بازار

همون مغازه ای که Rampage V را میده 1950 IV black Edition را میده 2050 خریدار هم که نمیتونه با قیمتی که مد نظر داره بخره هر قیمتی که میدن باید بخره اگر نخواد خوب مجبور نیست بخره

انتخاب با خریداره

لینک به دیدگاه

CPU را پرسیدم دیروز میگن 980 که فکر کنم باز هم بالا گفتن با 940 950 میشه تهیه کرد ولی لیستی که شما برام ارسال کردین همه چیز نداره و رو چیزهای دیگه مثل رم و.... هم قیمتها بالا هست

لینک به دیدگاه

امروز بازار بودم مادربردش ایسوس x99 قیمت 1500 میدادن

جهان جان کدوم مغازه عزیز ؟؟

با چه گارانتی ای ؟؟

Rampage v extreme دیگه؟؟

لینک به دیدگاه

امروز بازار بودم مادربردش ایسوس x99 قیمت 1500 میدادن

جهان جان کدوم مغازه عزیز ؟؟

با چه گارانتی ای ؟؟

Rampage v extreme دیگه؟؟

گارانتي شركتي بود توبازاررضاداشتن نه رمپيج نبود ولي

Sent from my iPhone using Tapatalk

ویرایش شده توسط jahan
لینک به دیدگاه

گارانتي شركتي بود توبازاررضاداشتن نه رمپيج نبود ولي

Sent from my iPhone using Tapatalk

متشکرم ..

رمپیج این دوروز یهو 250 تومن گرون شد

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

جهت اطلاع 5 شنبه بازار بودم قیمت همون مادربرد x99-a ایسوس به 1100 رسیده بود البته طرف هنوز هم سیپیوشو نداشت

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...