رفتن به مطلب

Tekken بازای حرفه ای بیان؟؟؟

ogre22
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

نه داداش اینا نیستن اگه فهمیدی؟؟؟

شما بگو از چه نظر منظورته؟؟؟؟از گیر دادن از چند ضرب قوی؟؟ از چی؟همشون یه خصوصیتای بارزی دارن

لینک به دیدگاه

کی میدونه  اسموک چجوری به نینجا تبدیل میشد؟

لینک به دیدگاه

خودم کلا از سکتور و ارمک بسیار خوشم میومد.گیر دادنای استرایکر هم جالب بود

لینک به دیدگاه

بروسلی‌؟‌ خخخخخ

نکنه گول هیکل جکس رو خوردی؟؟؟؟خخخخخخ

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کسی 7 ضرب JAX تو Kombat 3 رو بلده؟  :D

لینک به دیدگاه

دوستان کسی 7 ضرب JAX تو Kombat 3 رو بلده؟  :D

سلام استاد بهمن عزیز .تاپیک منور شد. رمزش" ایکس" ایکس" بی" آ" عقب "بود

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام استاد بهمن عزیز .تاپیک منور شد. رمزش" ایکس" ایکس" بی" آ" عقب "بود

سلام حمید جان اشتباه گفتی  :D  درستش "زد" , "زد" , "پایین و ایکس " , "ایکس" , "ب" , " آ " , "عقب و ایکس "  بود  ^_^

لینک به دیدگاه

خلاصه شرطی هم هستیم.دوستان فکراشونو قشنگ بکنند پیغام بدن چند راند به دلخواه رقیبم بازی میکنیم هرچقدر خواست.بعد از صحنه ها عکس وفیلم تهیه میشه و اینجا میذاریم و بنده و دوستان به بازنده میخندیم :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: =)) =)) =))

بازم میگم هرکی رو طرفم گفت برمیدارم خودشم هرکیو دوس داشت برداره.بسم ا...

لینک به دیدگاه

سلام حمید جان اشتباه گفتی  :D  درستش "زد" , "زد" , "پایین و ایکس " , "ایکس" , "ب" , " آ " , "عقب و ایکس "  بود  ^_^

اذیت نکن بهمن جان.اون زد زد بحثش جداست خودش چند ضرب پاشه ولی اونیکه اون چند تا مشت خفنو تو سرو کله یارو میزنه پرتش میکنه همین بود که گفتم

لینک به دیدگاه

حله بیاید انلاین بزنیم :)) من برم دستمو گیر بیارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اذیت نکن بهمن جان.اون زد زد بحثش جداست خودش چند ضرب پاشه ولی اونیکه اون چند تا مشت خفنو تو سرو کله یارو میزنه پرتش میکنه همین بود که گفتم

اونی که شما گفتی 5 ضربش بود که فقط با دست میزنه تازه اون هم آخرش ناقص بود  :D  من 7 ضربشو گفتم که اولش یه زانو و یه لگد به سرطرف میزنه بعد در ادامه اون 5 ضرب رو که کلش میشه 7 ضرب  ^_^

لینک به دیدگاه

اونی که شما گفتی 5 ضربش بود که فقط با دست میزنه تازه اون هم آخرش ناقص بود  :D  من 7 ضربشو گفتم که اولش یه زانو و یه لگد به سرطرف میزنه بعد در ادامه اون 5 ضرب رو که کلش میشه 7 ضرب  ^_^

قبول دارم درسته.ماشالا شما خوب واردیا. اکثرا همینجور بودن چند ضربای دست و پاشون اولش با زد لگد شروع میشد از پایین میرفت میون تنه و....من تو فکر 5 ضرب بودم.ده ساله بازی نکردم.تو این ده سال گاهی کم با مبدل .نه بطور جدی مث قبل

ولی خداوکیلی اون ایکس اخرشو یادم رفته بود بنویسم وگرنه میدونستم.ببین نوشتم عقب چند ضرب که با عقب تموم نمیشه که

لینک به دیدگاه

قبول دارم درسته.ماشالا شما خوب واردیا. اکثرا همینجور بودن چند ضربای دست و پاشون اولش با زد لگد شروع میشد از پایین میرفت میون تنه و....من تو فکر 5 ضرب بودم.ده ساله بازی نکردم.تو این ده سال گاهی کم با مبدل .نه بطور جدی مث قبل

ولی خداوکیلی اون ایکس اخرشو یادم رفته بود بنویسم وگرنه میدونستم.ببین نوشتم عقب چند ضرب که با عقب تموم نمیشه که

بلاخره شما میای بازی کنی یا نه ؟‌

لینک به دیدگاه

حله بیاید انلاین بزنیم :)) من برم دستمو گیر بیارم

یه شرط داره !!!

من همیشه حریفهام رو بروتالتی میکردم ! اگه کسی جنبه نداره و گریه میکنه نیاد ! چون من رحم ندارم !!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

یه شرط داره !!!

من همیشه حریفهام رو بروتالتی میکردم ! اگه کسی جنبه نداره و گریه میکنه نیاد ! چون من رحم ندارم !!!!!!!!!!!!!!!

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

شهریار جان با توه ها =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

بلاخره شما میای بازی کنی یا نه ؟‌

اره من هستم.بشرطی اینترنت خفن نخواد

لینک به دیدگاه

باشه :) من دارم باش ور میرم الان خبر میدم

لینک به دیدگاه

مرتال کمبات 3 سگا و سونی حریف میطلبم دی

خوراکم بود همه رمزا منظورم چند ضربا و تیر و غیره یادمه ولی بروتالیتی رو یادم رفته مخصوصا هر کدوم قلق خاصی داشت

در مورد قویترین چند ضرب من با نوب تونستم تو سگا البته 51 در صد کم کنم اگه کسی تونست!دی

در مورد قویترین من فک میکنم از همه اسموک رباط قویترین و فرز ترین موجود کمبات باشه

یعنی من با اسموک حریف ندارم رین هم دیونه کننده است بازم میگم تو سگا جون با نسخه ps1 زمین تا آسمون فرق داره و یک کمبو هایی تو سگا هست ک تو پی اس. نمیشه من تو سگا پیر شدم بس کمبات زدم یک چیزایی کشف کردم که نگوو دی

حتی یک دفترچه رمز گرفتم که ناقص بود خودم یک چیزایی مثل چند ضرب کشف کردم ک تو دفترچه نبود!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

لینک به دیدگاه

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

شهریار جان با توه ها =)) =)) =))

مرتال کمبات 3 سگا و سونی حریف میطلبم دی

خوراکم بود همه رمزا منظورم چند ضربا و تیر و غیره یادمه ولی بروتالیتی رو یادم رفته مخصوصا هر کدوم قلق خاصی داشت

در مورد قویترین چند ضرب من با نوب تونستم تو سگا البته 51 در صد کم کنم اگه کسی تونست!دی

در مورد قویترین من فک میکنم از همه اسموک رباط قویترین و فرز ترین موجود کمبات باشه

یعنی من با اسموک حریف ندارم رین هم دیونه کننده است بازم میگم تو سگا جون با نسخه ps1 زمین تا آسمون فرق داره و یک کمبو هایی تو سگا هست ک تو پی اس. نمیشه من تو سگا پیر شدم بس کمبات زدم یک چیزایی کشف کردم که نگوو دی

حتی یک دفترچه رمز گرفتم که ناقص بود خودم یک چیزایی مثل چند ضرب کشف کردم ک تو دفترچه نبود!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

خوب راهش انداختم کسی هست بیاد بازی کنه ؟

لینک به دیدگاه

دوستان فن فایتینگ جواب منو ندادین مایل حرفه ای تو تیکن یعنی چی؟؟؟؟؟؟خخخخخ بلد نیستین =))  =))  =))  =))  =))  =)) 

چطور کابال تبدیل میشه به کانوخخخخخخ بلد نیستین =))  =))  =))  =))  =))  =))  =)) 

فنای فایتینگ کجاییییییییییییییییییید جواب بدید ببینم کی حرفه ای

لینک به دیدگاه

کسی جواب میده یا نه الان انلاینش رو راه انداختم بیاید بازی کنیم

لینک به دیدگاه

کسی جواب میده یا نه الان انلاینش رو راه انداختم بیاید بازی کنیم

دسته نداریم داداش

لینک به دیدگاه

دسته نداریم داداش

منم ندارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...