رفتن به مطلب

Tekken بازای حرفه ای بیان؟؟؟

ogre22
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان فن فایتینگ جواب منو ندادین مایل حرفه ای تو تیکن یعنی چی؟؟؟؟؟؟خخخخخ بلد نیستین =))  =))  =))  =))  =))  =)) 

چطور کابال تبدیل میشه به کانوخخخخخخ بلد نیستین =))  =))  =))  =))  =))  =))  =)) 

فنای فایتینگ کجاییییییییییییییییییید جواب بدید ببینم کی حرفه ای

اها الان یادم اومد ۶ تا دکمه ABC xyz رو نگه میداری تا زمانی که بگه فایت

لینک به دیدگاه

دوستان فن فایتینگ جواب منو ندادین مایل حرفه ای تو تیکن یعنی چی؟؟؟؟؟؟خخخخخ بلد نیستین =))  =))  =))  =))  =))  =)) 

چطور کابال تبدیل میشه به کانوخخخخخخ بلد نیستین =))  =))  =))  =))  =))  =))  =)) 

فنای فایتینگ کجاییییییییییییییییییید جواب بدید ببینم کی حرفه ای

لینک به دیدگاه

نه داداش این که مال اسموک بود که بعدا تبدیل میشد به اسکارپیون که ازش همش بخار میومد

ویرایش شده توسط SOUL REVER
لینک به دیدگاه

جواب منو کسی نداد خخخخخ کسی بلد نیست

=))  =))  =)) خخخخ

لینک به دیدگاه

بابا ایول بچه ها تاپیک خوب را افتاده فقط نمیدونم چرا همه از مورتال کومبت حرف میزنن ؟باز اشکال نداره خوبه مورتال زیاد وارد نیستم تیکن همه رقم از ps1 تا تیکن تگ هستم من تبریزم دوستان چه نظری دارن ینی انلاین تیکن هس یانه ؟؟اگه نیس چطور با هم یه تیکنی بزنیم؟؟؟

لینک به دیدگاه

کسی جواب میده یا نه الان انلاینش رو راه انداختم بیاید بازی کنیم

امشب اگه یادم یاشه راش میندازم ببخشید سوسکت میکنم دی

جواب منو کسی نداد خخخخخ کسی بلد نیست

=)) =)) =)) خخخخ

اولا میخواستم بگم فک کنم تو فینیش رمز بود ولی همچین نوشتی تبدیل شک کردم فک کردم مثل اسموک ه

دوما رمزش این بود که وسط زمین ایکس رو نگه میداشتی میرفتی نزدیک طرف بعد دو تا جلو دو تا پایین دو تا جلو بعد ول میکردیم ایکسو تبدیل میشد دی

اسپویل

دی تقلب کردم از گوگل ولی جدی یک چیزایی یادم بود و اینکه تو فینیش بازی.تبدیل میشد

در ضمن حرفه ای بودن بازی به رمز نیست مهم قوی بودنه حریفی راش انداختم بیا سوسکت کنم :d

شما اگه بلدی رمز بروتالیتی سایرکس رو بگو خیلی سختهlol چون خیلی سخته همینو یادم مونده:)

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

لینک به دیدگاه

اولا میخواستم بگم فک کنم تو فینیش رمز بود ولی همچین نوشتی تبدیل شک کردم فک کردم مثل اسموک ه

دوما رمزش این بود که وسط زمین ایکس رو نگه میداشتی میرفتی نزدیک طرف بعد دو تا جلو دو تا پایین دو تا جلو بعد ول میکردیم ایکسو تبدیل میشد دی

اسپویل

دی تقلب کردم از گوگل ولی جدی یک چیزایی یادم بود و اینکه تو فینیش بازی.تبدیل میشد

در ضمن حرفه ای بودن بازی به رمز نیست مهم قوی بودنه حریفی راش انداختم بیا سوسکت کنم :D

شما اگه بلدی رمز بروتالیتی سایرکس رو بگو خیلی سختهlol چون خیلی سخته همینو یادم مونده :)

درست به رمز نیست ولی اگه به رمزها تسلط کافی داشته باشی مطمئنن بهتر میتونی مبارزه کنی.سرعت عمل و هوش خیلی مهمهاز سایرکس یه چیزایی یادمه.میدونم دوتا دوتا تکرار میشد فک کنم      xx zz aa bb ccz بود.گفتم که ده ساله بازی نکردم ولی اگه دو دفه تمرین کنم تمام رمزا و بروتالتی ها یادم میاد

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

اسپویل

در ضمن حرفه ای بودن بازی به رمز نیست مهم قوی بودنه حریفی راش انداختم بیا سوسکت کنم :D

شما اگه بلدی رمز بروتالیتی سایرکس رو بگو خیلی سختهlol چون خیلی سخته همینو یادم مونده :)

درست به رمز نیست ولی اگه به رمزها تسلط کافی داشته باشی مطمئنن بهتر میتونی مبارزه کنی.سرعت عمل و هوش خیلی مهمهاز سایرکس یه چیزایی یادمه.میدونم دوتا دوتا تکرار میشد فک کنم xx zz aa bb ccz بود.گفتم که ده ساله بازی نکردم ولی اگه دو دفه تمرین کنم تمام رمزا و بروتالتی ها یادم میاد
رمز منظورم فتالیتی و بروتالیتی ک ما میگفتیم چهل ضرب دی و بی بیلیتی و اینا هست

منم خیلی وقته سگا بازی نکردم اما فک کنم نسخه پی اس و با امولاتور چند سال پیش تجدید خاطرات کردم !

چند ضرب ها رو یادمه مثل جید و رباط ها و نینجاها و ... و حتی تیرا اما اگه یادم نباشه یکم بازی کنم یادم میاد اینا ملکه ذهنمه دی

مورد سایرکس رو شوخی کردم خیلی اسون بود کلا دو دکمه xz ک 5 الی 6 بار تکرار میشد چند ضربش هم همین بود باحال میزنه با ارنج دی

کلا من حریف نمیبینم کار هم ندارم 10 سال بازی نکردی یا تا الان بازی میکنی من پر ادعام تو این ژانر

با احترام

:D

و اگه عملی بشه انلاین

کاپ میزاریم و ویدیو شو کپچر میکنیم میزاریم تو تاپیک البته اگه مقدور بود تا بچه ها فیض ببرن:d

راستی سرعت عمل من بالاست کلا حتی تو بازی های امروزی کالاف و باتل انلاین

مثلا یادمه من با داداش بازی میکردم با نینجا سبزه اسمشو یاد...اهان رپتایل چند ضرب و یا آپارگاد میزدم غیب میکردمش در حد تیم ملی و حتی اسموک اگه شد و انلاین نگرفت با داداش بازی میکنم

کپچر میکنم میزارم جون دادشم قویه ولی خوراک ه :d

اینم بگم سبک بازی هر کسی فرق داره و باید یکم بازی کنیم ک دستمون گرم شه به قول خودمون D:

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

الان اومدم بگیرم دوستی که راهنمایی کرده بود کلا لینکاش خرابه اون سایتی که اپلود کرده بود :|

این سایته هست

این لینک جن32 با p2p :|

~x(

لینک به دیدگاه

اسپویل

خوب بعدش باید چکار کنی ؟ ادامه داره داداش گلم

حرفه ای که اینقدر قویم که یارو را راحت پرچ میکنم

بروتالتیش مثل آب خوردنه

بروتالتی

ایکس،ضد،ایکس ضد.ضد، ضد،ایکس،ضد،ایکس .ضد،سی،آ،سی.آ

داداش دست کم گرفتی ما34سالمونه ناسلامتی پیشکسوتیم

لینک به دیدگاه

جواب دوستانی که فن بازی کمبات سگاوتیکن بودن وبلد نبودن جواب ما را بدن

دوستان کسی بلد نبود دیگه خودم میگمrolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif  :)  :) 

مایل حرفه ای تو بازی تیکن معنیش اینه یک جهت جلو میزنی  به صورت سریع بعد پشت سرش یک مایل، ضربات پاهول بیشترشون مایل حرفه ای میخواد که تو تیکن به اینها میگند مایل حرفه ای 

و تو بازی کمبات3 وقتی کارکتر کابال را بر میداری تو فنشین 3قدم فاصله از کارکتر روبروت دوبار جلو پایین جلو سریع میزنی بعدش کله کابال خود به خود کنده میشه ومیفته وبه کانوتبدیل میشه بعدش سریع 3تاYوBوZرا میزنی اسکلت  کارکتر مقابل را از بدنش جدا میکنه

تو کنسولهای سگا اگه یادتون باشه دو مدل داشتیم که یک مدلش ntscبود من خودمم یک زمانی داشتم تو این کنسولا بازیش سریعتر بود و میتونستی حرفه ایتر بازی کنی پیشکسوتا میدونن

قویترینم تو کمبات JAX هست هر گرفتن گردن حرفه ای باشی4تا5ضربه میزدتو صورتش کلی خون کم میکرد :eek: وگرفتناشم 4بار به زمین میزد وحتی تو هوا طرف را میگرفت وکمرشو میشکوند ضربات زمین وقتی طرف دفاعی کار میکرد مجبورش میکرد حمله کنه هیچ کارکتری تو کمبات3 اولتیمات وخود3 ازجکس قویتر نیست من چند سال فقط کمبات بازی کردم با همه کارکترها  :) 

لینک به دیدگاه

تو کمبات2هم با شانگ تسنگ از راند3قبل از شروعش Bرا نگه میداشتی وتا پایان بازی ولش نیمکردی ومقعع فنشین چند قدم فاصله دکمهBرا ول میکردی وسریع چند بار Bرا میزدی گورو اون  ............درمیاورد =))  =))  ما چقدر میخندیدیم متوجه شدیدکه بعدش کنسولاز ترس هنگ میکرد که باید روشن خاموشش میکردی

قدیم کارای کمبت اگه یادتون باشه که میدونم هست

لینک به دیدگاه

جواب دوستانی که فن بازی کمبات سگاوتیکن بودن وبلد نبودن جواب ما را بدن

دوستان کسی بلد نبود دیگه خودم میگم :) :)

جای این کوری خوندنا بیآ یک فکری به حال انلاین راه انداختن باشیم بهتره دی

موضوع رمز هم من ار شما کوچکترم من اونزمان تو کلوپ میرفتم ولی چیز زیادی یادم نیست و اینکه بچه بودم !!!

...

در کل منظورم اینه شما از کلوپ یاد گرفتید ممکنه استاد باشید ولی با هزار خواهش و تمنا بچه ها رمزها رو ب همدیگر یاد میدادند!درسته؟!

در مورد جکس هم پرت کردنو فراموش کردی که اونم چند ضرب بود در کل جکس خوبه ولی با اسموک حریف نیست ولی خداییش گبجتش چلنجیه دی

الان داداشمو دیدم بهش گفتم فک کنم کمبات یکو گفت!شما سه کلهء جان کلود یا کیج رو بلتی؟گفت بگم دی

راستی برا کابال هم دستگاه من کله ی خودشو میکند تبدیل نمیشد حالا یا نوار مشکل داشته چون جدید بوده که احتمالش زیاده یا یکی دیگه بوده رمزش !نمیدونم اینو!

لینک به دیدگاه

جکس یه خوبی دیگه هم داشت اگه گفتی چیه پیشکسوت؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

جکس هم میتونه جزو سه تای اول باشه تو کمبت یولتیمت3

لینک به دیدگاه

دو تیر داشت (یا سه یادم نیست دو تا جلو دو تا عقب x فک کنم)و موشت اهنی با نگه داشتن C و ول کردنش به زمین میزد just like Bruce lie :)

اونا درستن.خصوصیت کاراکتریشو میگم.  داداش من عشق سکتور بود و اون موشک که میاد دنبالت رو هی میزد مایل عقب x . تا میومدی بخودت بجنبی سه چارتا میخوردی.غیر ازگارد گرگ شب که واسه همه تیرا موثر بود با جکس فقط کافی بود بشینی.موشکا میخورد پشتش فولادیه تاثیر نداشت خون کم نمیکرد

لینک به دیدگاه

جای این کوری خوندنا بیآ یک فکری به حال انلاین راه انداختن باشیم بهتره دی

موضوع رمز هم من ار شما کوچکترم من اونزمان تو کلوپ میرفتم ولی چیز زیادی یادم نیست و اینکه بچه بودم !!!

...

در کل منظورم اینه شما از کلوپ یاد گرفتید ممکنه استاد باشید ولی با هزار خواهش و تمنا بچه ها رمزها رو ب همدیگر یاد میدادند!درسته؟!

در مورد جکس هم پرت کردنو فراموش کردی که اونم چند ضرب بود در کل جکس خوبه ولی با اسموک حریف نیست ولی خداییش گبجتش چلنجیه دی

الان داداشمو دیدم بهش گفتم فک کنم کمبات یکو گفت!شما سه کلهء جان کلود یا کیج رو بلتی؟گفت بگم دی

راستی برا کابال هم دستگاه من کله ی خودشو میکند تبدیل نمیشد حالا یا نوار مشکل داشته چون جدید بوده که احتمالش زیاده یا یکی دیگه بوده رمزش !نمیدونم اینو!

گل گفتی .اقا هرکی باخت اینجا کلیپشو میذاریم بهش میخندیم =)) =)) =)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

با حرفات اصلا موافق نیستم جکس اصلا قویترین نبود.حقشه منفیت بدم چرت و پرت نگی :laughing: :laughing: :laughing:

الان یادم افتاد با داداشم چقدر با یک آدم برا برابری کل کل میکردیم

یکی از بهترینا نایگت ولف بود مال میگفتیم نایگت ولف قدرتمند خیلی توپ بود جرعت نداشتیم به طرف هم حتی بپریم (ما میگیم جفت لقت :D )

با ادبات جنگی سه ضرب میزدیم همو تو این حالت =)) بعد یک تنه قرمز جرعت نداشت پا شه :D  وای ی ی

بیصبرانه منتظرم اینو انلاین کنم با بچه های همین تاپیک اعم از پیشکسوت و ... دلی از عزا دربیآرم :x @};- :big hug:

--------------------

به نظرم استارتر عزیز باید عنوان این تاپیکو بزاره کمبات بجای تیکن ! @};- خودش بره یک تاپیک دیگه بزنه =))برا تیکن =)) @};-

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

الان یادم افتاد با داداشم چقدر با یک آدم برا برابری کل کل میکردیم

یکی از بهترینا نایگت ولف بود مال میگفتیم نایگت ولف قدرتمند خیلی توپ بود جرعت نداشتیم به طرف هم حتی بپریم (ما میگیم جفت لقت :D )

با ادبات جنگی سه ضرب میزدیم همو تو این حالت =)) بعد یک تنه قرمز جرعت نداشت پا شه :D  وای ی ی

بیصبرانه منتظرم اینو انلاین کنم با بچه های همین تاپیک اعم از پیشکسوت و ... دلی از عزا دربیآرم :x @};- :big hug:

--------------------

به نظرم استارتر عزیز باید عنوان این تاپیکو بزاره کمبات بجای تیکن ! @};- خودش بره یک تاپیک دیگه بزنه =))برا تیکن =)) @};-

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:  اره واقعا

اون  "گ"  ناخواناست.نایت ولف درسته.آره چندضربش خ قشنگ بود تبرش هم درمیاورد وسطش. من گاردشو خیلی دوس داشتم

لینک به دیدگاه

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:  اره واقعا

اون  "گ"  ناخواناست.نایت ولف درسته.آره چندضربش خ قشنگ بود تبرش هم درمیاورد وسطش. من گاردشو خیلی دوس داشتم

اقا لو نده سوتی دادم الان که گفتی میگم چی میگه این بعدش =)) =)) =)) عجب :| :eek: نخند اقا :D @};-

برو یک فکری برا آنلاین باش تاپیک شد چت روم @};- :)

میدونی میخواستم انگلیسی بنویسم اشتباه نکنم یادم رفته فارسی نوشتم با همون نوشتااآر =))

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

اقا لو نده سوتی دادم الان که گفتی میگم چی میگه این بعدش =)) =)) =)) عجب :| :eek: نخند اقا :D @};-

برو یک فکری برا آنلاین باش تاپیک شد چت روم @};- :)

میدونی میخواستم انگلیسی بنویسم اشتباه نکنم یادم رفته فارسی نوشتم با همون نوشتااآر =))

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

آره تاپیک هی میاد بالا کسبه لیون اینجوری :mad:  میشن

من چکارم که فکرکنم به big VULTURE  بگو استاده اینکاره.من میگم دوستان و شرکت کنندگان بگن کجان همه بعد وسطشو میگیریم میریم اونجا عدالت رعایت بشه دور همی بیشتر حال میده با پیرمردا (پیشکسوتا) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

با حرفات اصلا موافق نیستم جکس اصلا قویترین نبود.حقشه منفیت بدم چرت و پرت نگی :laughing: :laughing: :laughing:

دستت درد نکنه اینا را به من نگو به هم سن وسالات بگو

لینک به دیدگاه

دستت درد نکنه اینا را به من نگو به هم سن وسالات بگو

.معذرت میخوام.حالا چرا ناراحت میشی داداش؟.باشه من ویرایش میکنم شما هم ویرایش کن.خوبه؟حالا بخند :D

لینک به دیدگاه

.معذرت میخوام.حالا چرا ناراحت میشی داداش؟.باشه من ویرایش میکنم شما هم ویرایش کن.خوبه؟حالا بخند :D

داداش از ما که گذشت همون بشینیم سال یک بار با دوستای قدیممون یک گیمی بزنیم بهتره. اگه انلاین راه بیفته که بعدا معلوم میشه کی قویه کی ضعیف 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...