رفتن به مطلب

تفاوت و مفهوم چند اصطلاح

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر همگي

من خيلي خواستم بدونم تفاوت و مفهوم زمان تاخير رم كامپيوتر چيه؟ ولي منبع خوبي پيدا نكردم

اگه ميشه بگيد معني و مفهوم زمان تاخير چيه و نقش كاربرديشو بنويسيد

نكته بعدي در مورد كارت گرافيك به غير از حافظه و فركانس و نوع حافظه چه معيار ديگر مهم است؟

در مورد هارد زير چه نظري داريد قيمتش حول و هوش 60 تون استش

Western Digital - SATA 2 - 500GB + / 32mb buffer

3 Gb/s, 32 MB Cache, 7200 RPM

.

آخرين سوال اينكه

من مي خوام يه دي وي دي رام خالي بخرم ولي مفهوم 18x or 16x رو نمي دونم اصلا اينا چيند و من چي بخرم خوبه

فقط دي وي دي رام

ویرایش شده توسط ahmadmalaki
تصحيح
لینک به دیدگاه

درود بر همگي

من خيلي خواستم بدونم تفاوت و مفهوم زمان تاخير رم كامپيوتر چيه؟ ولي منبع خوبي پيدا نكردم

اگه ميشه بگيد معني و مفهوم زمان تاخير چيه و نقش كاربرديشو بنويسيد

نكته بعدي در مورد كارت گرافيك به غير از حافظه و فركانس و نوع حافظه چه معيار ديگر مهم است؟

Western Digital - SATA 2 - 500GB + / 32mb buffer

3 Gb/s, 32 MB Cache, 7200 RPM

.

آخرين سوال اينكه

من مي خوام يه دي وي دي رام خالي بخرم ولي مفهوم 18x or 16x رو نمي دونم اصلا اينا چيند و من چي بخرم خوبه

فقط دي وي دي رام

سلام دوست عزیز

در مورد تایمینگ یا زمان تاخیر مطلب جامع و کاملی در اینجا می توانید بخوانید.

اولین و مهمترین معیار GPU و پردازنده گرافیکی می باشد که وظیفه پردازش را بر عهده دارد و از قابليت‌هاي آن مي‌توان به پشتيباني از دايركس10.1 و 11 و يا OpenGL2.1 اشاره نمود. عامل ديگر واحد‌هاي پايه كه با نام واحد سايه‌زني بوده كه درون GPU قرار دارند، اين واحدها را با نام‌هاي Shader و يا Stream Processor در مشخصات تمامي كارت‌هاي گرافيكي مي‌بينيم.

مورد دیگه اینترفیس یا رابط حافظه هست که بر مبنای بیت سنجیده می شه و از اسمش هم مشخصه که رابط حافظه گرافیکی، کارت گرافیکی هست.

موارد خیلی زیادی هم هستن که اصلی ترین ها همین چهار مورد(دو موردی که شما گفتین و دو موردی که من گفتم) هستن.

به نظرم بهترین انتخاب در مورد هارد، هارد سیگیت 500 گیگ و مدل 7200-12 هستش که مدل 500 گیگش 52 هزار تومن قیمت داره.

در مورد رایتر هم باید بگم که این اعداد در مورد سرعت رایت هستن که هر چه این مقدار بیشتر باشه، DVD سریعتر رایت می شه اما باید بگم که دستیابی به سرعت بالاتر از 18X عملا غیر ممکن بوده و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره، حتی سرعت 18X هم برای DVD خام های مرغوب از جمله سونی قابل دسترسی است.

ویرایش شده توسط LORD5
لینک به دیدگاه

western digital - sata 2 - 500gb + / 32mb buffer

3 gb/s, 32 mb cache, 7200 rpm

درود

این هارد اگر از سری کایور بلک باشه انتخاب خیلی خوبیه اما اگر از سری کایور گرین باشه اصلا مناسب نیست

لینک به دیدگاه

من نتونستم جواب سوالاتمو بگسرم

1. من يك رم DDr3 با زمان تاخير 9 يا ( گرانترش زمان تاخير 7 ) بگيرم يا يه رم DDR2 با زمان تاخير 5 و پايينتر

.

2. يه هارد كه داراي بافر 32Mb هست بخرم يا بافر 16Mb ( اگه هر دو در ظرفيت برابر باشند )

.

3 . سوال آخر اينكه تا ميگيم كدام گرافيك خوبه همه فورا گرانترينشو پيشنهاد ميكنند در حالي كه با ارزون ترها خيلي از كارهارو ميشه انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:(:((:((:((:((

لینک به دیدگاه

من نتونستم جواب سوالاتمو بگسرم

1. من يك رم ddr3 با زمان تاخير 9 يا ( گرانترش زمان تاخير 7 ) بگيرم يا يه رم ddr2 با زمان تاخير 5 و پايينتر

.

2. يه هارد كه داراي بافر 32mb هست بخرم يا بافر 16mb ( اگه هر دو در ظرفيت برابر باشند )

.

3 . سوال آخر اينكه تا ميگيم كدام گرافيك خوبه همه فورا گرانترينشو پيشنهاد ميكنند در حالي كه با ارزون ترها خيلي از كارهارو ميشه انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:(:((:((:((:((

سلام دوست عزیز

1-بستگی داره که شما چه فرکانسی رو مد نظر داشته باشین و مادربورد و پردازنده شما از ddr3 پشتیبانی بکنه، شما با ذکر کردن مشخصات مادربورد و پردازنده و بودجه خیلی زودتر به جوابی که می خواین می رسین.

2-تفاوت بافر32 با 16 اصلا قابل توجه نیست و به چشم نمیاد و هیچ تفاوتی نمی کنه که با چه بافری بگیرین. البته از بین 32 و 16 مگ تفاوتی نمی کنه ولی پایینتر از این چرا.

3-همگی دوستان با توجه با بودجه ای که شما دارین پیشنهاد می دن. شما هم اگر بودجه رو ذکر کنید ما هم با توجه به بودجه ای که دارین بهترین کارت رو به شما پیشنهاد می دیم.

لینک به دیدگاه

من فقط داخل كيس رو مي خوام در حدود 400 تومان

شامل

مين برد

Cpu مثلا AMD phenom 550 AM3

ram

hard

modem

DVD-ROM

Power

VGA

لینک به دیدگاه

من فقط داخل كيس رو مي خوام در حدود 400 تومان

شامل

مين برد

Cpu مثلا AMD phenom 550 AM3

ram

hard

modem

DVD-ROM

Power

VGA

سلام دوست عزیز

من قطعات زیر رو با توجه به بودجه شما پیشنهاد میدم:

Athlon II X2 245

MB: MSI- 770T-C45

RAM:2GB 800 CL5 Geil

VGA:9600GT

HDD: Seagate 7200.12 500 GB

POWER:Green GP585

اگه برای مودم و رایتر هم حدود 40 تومن کنار بذاریم این سیستم حدود 440 الی 450 تومن در میاد.

لینک به دیدگاه

آيا دوستان ديگر در مورد مادر بورد msi - 770-c45 نظر خاصي دارند يا گيگا 785 بهتره كدامشون؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...