رفتن به مطلب

عرضه بی سر و صدای FX-8310

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

AMD اخیرا پردازنده جدیدی از سری FX-83XX را به شرکتهای OEM عرضه نموده،FX-8310 درواقع مدل ارتقا یافته FX-8300 است.

AMDFX.jpg

پردازنده FX-8310 با داشتن 8 هسته پردازشی و 8مگابایت کش L3 وTDP 95 واتی از فرکانس کاری 3.4 GHz به صورت پایه برخوردار است و اطلاع دقیقی از فرکانس توربو آن فعلا وجود ندارد.

این پردازنده فعلا با قیمت 124.99دلار به OEM  ها ارائه میشود.

لینک خبر:http://www.chiphell.com/thread-1145143-1-1.html

ترجمه: خبات کریمی

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط یک جمله میشه گفت

با چه امیدی...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط یک جمله میشه گفت

با چه امیدی...

با چه امیدی انقد ریلس نشستیم!

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مصرف کمتر،دمای کمتر و قیمت پایین تر !

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-fx-8370e-cpu,3929-3.html

در تستی که تامز هاردور انجام داده مشخص شد که پردازنده 8370E که  95 وات TDP هست می تونه در فرکانس ثابت 3.5 گیگاهرتز فقط 78 وات برق مصرف کنه و با یه کولر خوب مثل Dark rock pro دما پردازنده زیر 40 درجه بمونه !

در ادامه تست مشاهده شده که در فرکانس 4 گیگاهرتز باز هم مصرف زیر 90 وات هست و حداکثر دمای پردازنده به 45 درجه رسیده !

در فرکانس 4.5 گیگاهرتز و مصرف ترکیبی VRM+CPU نمایانگر 116 وات بود که میشه گفت پردازنده همچنان سربلند هست !

و در فرکانس 4.2 مصرف 103 وات بود.

در نمودار زیر مشخص هست که پردازنده مذکور برای گرافیکی مثل R9 295 X2 گلوگاه کرده !

65-DiRT-3-R9-295X2.png

ولی برای کارت میانی 270X تقریبا گلوگاهی نداریم !

66-DiRT-3-R9-270X.png

بقیه تست ها رو می تونید مشاهده کنید.

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-fx-8370e-cpu,3929-7.html

ضمن اینکه اصل کارایی منتل و برداشتن گلوگاه از پردازنده رو میشه  برای پردازنده های FX متصور بود !

خوب به گراف زیر دقت کنید ، ببینید منتل چه گلوگاهی از FX8350 بهمراه کارت R9 290X برداشته :

Thief-High.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مصرف کمتر،دمای کمتر و قیمت پایین تر !

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-fx-8370e-cpu,3929-3.html

در تستی که تامز هاردور انجام داده مشخص شد که پردازنده 8370E که  95 وات TDP هست می تونه در فرکانس ثابت 3.5 گیگاهرتز فقط 78 وات برق مصرف کنه و با یه کولر خوب مثل Dark rock pro دما پردازنده زیر 40 درجه بمونه !

در ادامه تست مشاهده شده که در فرکانس 4 گیگاهرتز باز هم مصرف زیر 90 وات هست و حداکثر دمای پردازنده به 45 درجه رسیده !

در فرکانس 4.5 گیگاهرتز و مصرف ترکیبی VRM+CPU نمایانگر 116 وات بود که میشه گفت پردازنده همچنان سربلند هست !

و در فرکانس 4.2 مصرف 103 وات بود.

در نمودار زیر مشخص هست که پردازنده مذکور برای گرافیکی مثل R9 295 X2 گلوگاه کرده !

65-DiRT-3-R9-295X2.png

ولی برای کارت میانی 270X تقریبا گلوگاهی نداریم !

66-DiRT-3-R9-270X.png

بقیه تست ها رو می تونید مشاهده کنید.

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-fx-8370e-cpu,3929-7.html

ضمن اینکه اصل کارایی منتل و برداشتن گلوگاه از پردازنده رو میشه  برای پردازنده های FX متصور بود !

خوب به گراف زیر دقت کنید ، ببینید منتل چه گلوگاهی از FX8350 بهمراه کارت R9 290X برداشته :

Thief-High.png

درود و تشکر

بدین سان باید هرچه بیشتر به محصولات جدید amd خوش بین بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود و تشکر

بدین سان باید هرچه بیشتر به محصولات جدید amd خوش بین بود.

خواهش می کنم.

بله چون کنسولهای حاظر از پردازنده و گرافیک AMD بهره می برند PC بازها هم خیلی بی بهره نمیمونن.

نکته ای که هست پردازنده 125 دلاری 8310E با توجه به 8320E  که فرکانس پایه 3.2 تا 4.0 گیگاهرتزی احتمالا 3.1 تا 3.9 خواهد بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با توجه به گرافهای بالا بشدت به i 3 4330 خوشبین شدم :-)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با توجه به گرافهای بالا بشدت به i 3 4330 خوشبین شدم :-)

بله هایپر تریدینگ در این نسل واقعا عالی عمل کرده...

لینک به دیدگاه

نظرتون در مورد i5 4590 چیه  به نظروتون برای گیم محصولات جدید amd خوبن یا 4590؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نظرتون در مورد i5 4590 چیه  به نظروتون برای گیم محصولات جدید amd خوبن یا 4590؟؟؟؟

درود

-شما مخاطب رو مشخص نکردین

پردازنده های i5فعلی برای گیمینگ کاملا مناسب اند.قیاس بین این دو بسیار حاشیه سازه،من باشم amd میگیرم(محصولات جدید)

لینک به دیدگاه

درود

-شما مخاطب رو مشخص نکردین

پردازنده های i5فعلی برای گیمینگ کاملا مناسب اند.قیاس بین این دو بسیار حاشیه سازه،من باشم amd میگیرم(محصولات جدید)

فرقی نداره دوستان هر نظری داشتن اعلام کنن. ولی بیشتر  دوستام به من 4590 رو پیشنهاد دادن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فرقی نداره دوستان هر نظری داشتن اعلام کنن. ولی بیشتر  دوستام به من 4590 رو پیشنهاد دادن

با تمام توضیحاتی که در صفحه قبل دادم هنوز هم پردازنده های اینتل پیشنهاد میشه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ای روزگار... یه زمانی بود که از معرفی پردازنده های جدید amd لذت میبردیم... مثل 1090 و 1100....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ای روزگار... یه زمانی بود که از معرفی پردازنده های جدید amd لذت میبردیم... مثل 1090 و 1100....

فعلا که ما فنهای AMD باید منتظر آینده بمونیم به امید برگشت AMD به روزهای اوج... :crying:

لینک به دیدگاه

فعلا که ما فنهای AMD باید منتظر آینده بمونیم به امید برگشت AMD به روزهای اوج... :crying:

آخرین باری که AMD رو اوج بود یادش بخیر ۹ سال پیش بود....

ولی امید وارم یکم قدرت پردازنده هاش رو بیشتر کنه(البته با تغییر معماری نه افزایش تعداد هسته) تا اینتل یه رقیبی داشته باشه:D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خدا خیرش نده این گریپو... نظرت چیه  :laughing:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کسی خیر داره 8370 کی وارد ایران میشه؟؟

سلام

والا من تقویم دستم میگرم ببینم فردا چند شنبه است،تازه فرداش 7 بار اخبار و روزنامه رو چک میکنم تا مطمئن بشم تقویم سرکاری نبوده!

حالا با این اوضاع بازار ایران هیچ نمیشه نظر داد.

ویرایش شده توسط No More HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

ای کاش amd بتونه رشد کنه تا اینتل یکمی تحت فشار قرار بگیره و شاهاد محصولاتی با کارایی بالاتر و قیمت پایین تر باشیم

البته تا جایی که من شنیدم amd فعلا قصد معرفی معماری جدیدی رو نداره این میتونه خیلی amd رو عقب بندازه

لینک به دیدگاه

سلام

در مورد فرکانس توربوی این سی پی یو یه سری حدس و گمان هست که جالبه بدونین

احتمال میدن فرکانس توربوش4.3 باشه

http://www.cpu-world.com/news_2014/2014100201_AMD_releases_FX-8310_socket_AM3_CPU.html

http://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-FX-Series%20FX-8310.html

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...