رفتن به مطلب

دفترچه خاطرات(سیر تکاملی pc من)

Veyron
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوران اشنایی من با pc به دو بخش قبل و بعد از میلاد تقسیم میشه :D

دوران قبل از میلاد مربوط به سیستم داداشم میشه

مدلش نمیدونم چی بود cpu ش از خشابی ها بود مثل رم نصب میشه با 4 مگ رم 500 مگ هارد

کیس ش یه دکمه توربو داشت با یه led کوچک که با زدن دکمه توربو از 66 به 133 تغییر میکرد

سیستم توی dos بوت میشد و با زدن NC وارد محیط NC میشد

شبانه روز تفریح من شده بود سر و کله زدن با NC ، تمام دستوراتش رو یاد گرفته بودم

بازی های گرافیک بالای اون زمان من شامل need for speed1 - doom1 - Desert Strike میشد :D

لذتی که اون زمان من از نید فر اسپید1 بردم از موست وانتد و کربن نبردم ، هیچ وقت یادم نمیره عشقم لامبورگینی دیابلو مشکی بود

post-7640-0-90722900-1412625777_thumb.jpg

دووم1 که کسی رو دست من نبود یه دستی بازی میکردم :laughing:

post-7640-0-21416400-1412625838_thumb.png

عوضش هر چی اعصاب خوردکن بود Desert Strike با اون ضدهوایی های نامردش

post-7640-0-11278500-1412625900_thumb.png

-----------------------------------------------------------------

گزشت تا اینکه 11 سال پیش برای خودم پی سی گرفتم

یه پنتیوم4 2.4 سلرون با رم 256 و هارد 40 و گرافیک رادئون7000

اون زمان بود که با سام ماجراجو و igi1 اشنا شدم :big hug:

مدت ها با igi1 سرگرم بودم تا اینکه خبردار شدم igi2 هم اومده

بی درنگ رفتم یک عدد igi2 ابتیاع نمودم با شوق و ذوق زیاد بازی را نصب کرده ولی افسوس در کمال ناباوری دیدم بازی بسیار کند اجرا میشود :(

در این گیر و دار بودم که فکری به ذهنم خطور کرد ، نرم افزاری از یکی از دوستان گرفته بودم با نام Speed Gear که سرعت سیستم را چند برابر میکرد(البته فقط انیمشن ها رو :D ) از قضا این نرم افزار بروی بازی ها هم اثر میگزاشت و میشد igi1 رو با سرعت چندx بازی کردم

نرم افزار باحالیه پیشنهاد میکنم امتحان کنید :laughing:

لینک دانلود

گیره نرم افزار رو بروی 2x قرار دادم و بازی رو اجرا کردم

چشمتان روز بد نبیند بازی که خودش بزور اجرا میشد میخواستم با سرعت 2x اجرا کنم :laughing:

راه حل مورد نظر با شکست مواجه شد و من تا مدتی بیخیال این بازی شدم ، گزشت تا اینکه نید فر اسپد اندرگرند1 اومد دوباره با اشتقاق رفتم بازی رو خریدم و بعد از نصب دیدم روی لگو گیر میکنه ، اینجا بود که به خودم گفتم این گرافیک دیگه بدرد نمیخوره باید یکی بهتر بخرم

پدر را راضی کردم و یک fx5200 تهیه کردم و مدتی با این کارت سرگرم بودم

روزی به مغازه کامپیوتری یکی از دوستان رفتم و دیدم برای یه مشتری رادئون9600 اسمبل کردن ، گفتم اینو تحویل ندین من برم از خونه باتلفیلد2 بیارم روش تست کنم ، لامصب چقدر روون اجرا مشد :laughing:

تا مدت ها حسرت رادئون9600 داشتم

گزشت تا اینکه روزی به مغازه سی دی فروشی رفتم دیدم Ghost Recon Advanced Warfighter توی لیست جدیدا خودنمایی میکنه

بازی رو گرفتم و بعد از نصب دیدم توی دمو تصویر قاطی میشه و بافت ها سیاه میشه

از ستاپ بازی کپی گرفتم رفتم بازی رو پس دادم گفتم این رو سیستم من اجرا نمیشه :laughing:

با اراده راسخ یک عدد x800 gto به قیمت 195 تومن خریدای کردم

بعدا ها فهمیدم که چه اشتباهی کردم و بعد از یکی دو ماه سری 7000 انویدیا ریلیز شد و 7600 با قیمت 230 تومن این کارتو له میکرد :mad: :(

بعد از مدتی x800 رو با مقداری سر با 7600 یکی از دوستان عوض کردم

از گوست ریکون عبور کردم رسیدم به کرسیس

7600 رو فروختم یه 8800gts 320m خریدم به قیمت 330 تومن ، ویندوز ویستا نصب کردم و بازی رو در حالت dx10 اجرا کردم ، بازی با 1 فریم اجرا میشد و درجا به 8800 لعنت فرستادم :D

مدتی از ارتقا پی سی دست کشیدم 8800 رو فروختم و 7600 رو پس گرفتم

رسیدم به کارت gtx295 میخواستم یکی سفارش بدم که یکی از دوستان گفت نخررر سری 5000 ati اومده برو تست هاشو ببین از 295 خیلی بهتره

اونجا بود که با 530 تومن یه 5870 خریدم ، بعد ها 5870 رو خراب کردم یه دونه اکبند برام اومد اونو فروختم یه 5970 دسته دو از اقای حسینی گرفتم

5970 رو با 480 عوض کردم ، یه 480 دیگه خریدم sli کردم

از 480 به 680 کوچ کردم ، تو زرد از اب در اومد فرختم 690 گرفتم  اخرش هم 690 رو فروختم 580 گرفتم تا ببینم کارت بعدی چیه

این بود داستان پی سی من (البته فقط گرافیکش)

دوستان میتونن خاطراتشون رو تو این تاپیک به اشتراک بزارن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...