رفتن به مطلب

مشکل عجیب با مانیتور CRT

ReZa546
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

یه راس میرم سر اصل مطلب و تا جایی ک میتونم کشش نمیدم.

2 تا کیس دارم که یکیش قدیمیه و با VGA مدل Biostar V8402GS56 - nVidia 8400GS 512MB و دیگری هم که تو امضامه.

2 تا هم مانیتور دارم که مدل LCD تو امضام هس و خیلی وقته ک دارم ولی مدل CRT رو هم که اخیرا خریدم ولی ی مشکل کوچولو بعد از 2-3 روز پیدا کرده که ب شرح زیره :

مانیتور با کیس قدیمیم بالا نمیاد یعنی کیس روشن میشه و صدای بوق POST هم میشنوم ولی انگار ن انگار و مانیتور خوابه خوابه!

ولی همون مانیتور با کیس امضام بالا میاد و کیس قدیمیم هم با LCDیم بالا میاد.

چطو مشکل پیش اومد :

روس سیستم عامل 8.1 ریخته بودم و چون کیس تازه بود سر تست ها پشت سر هم من مانیتور رو قطع و وصل میکردم و با تبدیل ب DVI وصلش میکردم و یا هی عادی ب VGA وصلش میکردم تا ببینم کدوم بهتر تصویر میدن که دیدم مث اینکه پورت VGA گرافیکم یه خورده رنگاش ب هم ریخته و نفهمیدم تو این قطعی و وصلیا چی شد ک ذره ذره از هر دو پورتش تصویر رفت و الآن از هیچ کدوم تصویر نمیده.

اینم لازم میدونم این نکات رو بگم.

1) توی صفحه های اولیه که توسط بایوس مین لود میشن (صفحه سیاه ها) هم تصویری ندارم.

2) در حال حاضر سیستم عامل هم نتونستم روش نصب کنم و منتظر IDE Optical هستم و سیستم عاملی که روشه XP Black Edition هستش ک نصفه نصب شده!!!!

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز چک کنین ببینین که کارت گرافیک از اسلاتش بیرون نیومده؟ یا شل نشده؟

لینک به دیدگاه

با سمباده نرم پایه هایه طلای گرافیک اروم تمیز کن و کابل ار جی بی مانیتور احتمالا قعطی داره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...