رفتن به مطلب

دوستان لطفا کمک کنید برای تقویت سیستمم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه اساتید سوالی داشتم بنده  سال  2013 یک سیستم بمتنی بر پردازنده fx 8150  بستم  با یک گرافیک  AMD 7950 dual x   حالا میخوام   همین سیستممو  تقویت کنم  اول از همه  میخوام همین گرافیکمو با یک  r9 280 x   کراسس فایر کنم!!! که فکر کنم به قدرت مطلوبی برسم ....... اما در مبحث سی پی یو  چون پردازنده هایه سری 8000 اف ایکس ای امدی  فقط در کلاک و میزان گرما با هم تفاوت دارن  ایا عقلانی هست  که بنده به جایه fx 8150  یک  fx8350  یا fx 8370  یا fx 9590  جایگزین کنم ؟  و شما کدوم رو پینشهاد میکنید اگر عقلانی هست !!! ؟ بعدش ایا   اگر با واتر کولینگ  کلاک fx8150  رو از  سی پی یو هایه 8370   8350  عبور بدم یعنی  کلاک fx 8150 رو از 3.6  با اورکلاک  با استفاده از خنک کننده مایع برسونم  به 4.5 گیگا هرتز!!! ایا  در بنچمارک عملکر بهتری نسبت به fx 8350 و fx 8370  میگیرم ؟ و میزان گرما هم با این خنک کننده ایا بی خطر خواهد بود ؟ و  سی پی یوم اسیب نخواهد دید ؟ 

ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنین چون امروز یا فردا دیگه میخوام سیستممو تثقیت کنم  ........   بعدشم میخواستم بودنم  پردازنده fx 8370   کی وارد ایارن میشه ؟ اگر کسی  8350  یا 9590  با قیمت مناسب داره شاید خردیار باشم ............  با تشکر

پ ن: من فن AMD هستم لطفا قطعات اینتل و اینویدیا پیشنهاد نکنید با تشکر ...............

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

پردازنده های FXفعلی از نظر دما و بازدهی زیاد مناسب نیستن و توصیه میکنم منتظر ورود محصولات جدید از همین سوکت باشید.

در مورد گرافیک به حرارت و مصرف اش نمی ارزه-به نظرم بهتره که کارت فعلی رو بفروشید و 290x بگیرید-هرچند کارت فعلیتون بسیار مناسبه و فکر نمیکنم کراس کردن زیاد منطقی باشه

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

درود

پردازنده های FXفعلی از نظر دما و بازدهی زیاد مناسب نیستن و توصیه میکنم منتظر ورود محصولات جدید از همین سوکت باشید.

در مورد گرافیک به حرارت و مصرف اش نمی ارزه-به نظرم بهتره که کارت فعلی رو بفروشید و 290x بگیرید-هرچند کارت فعلیتون بسیار مناسبه و فکر نمیکنم کراس کردن زیاد منطقی باشه

با تشکر  !منظور شما اینه منتظر fx 8370 بمونم ؟

لینک به دیدگاه

اول این که فکر نکنم امکان کراس فایر کردن 7950 با 280x باشه ... شما بهتره 7950 بفروشید و به جای اینها یک 290 غیر رفرنس بگرید که مشکل دما رو نداشته باشید ...

مادربورد در صورتی که چیپ ست 990fx نیست ارتقا بدید برای سی پی یو هم واتر کولر مناسب بگرید

لینک به دیدگاه

اول این که فکر نکنم امکان کراس فایر کردن 7950 با 280x باشه ... شما بهتره 7950 بفروشید و به جای اینها یک 290 غیر رفرنس بگرید که مشکل دما رو نداشته باشید ...

مادربورد در صورتی که چیپ ست 990fx نیست ارتقا بدید برای سی پی یو هم واتر کولر مناسب بگرید

سلام امکان کراسس فایر کردن این دو کارت هست  !! چیپ ست مودر بوردمم 990 اف ایکسه!!

لینک به دیدگاه

درود

اسم سری fx بیچاره بد در رفته باور کنید خودتون کار کنید نظرتون عوض می شه , با واتر کولر معمولی 8350 در حالت بیکاری 16 در حالت فول لود 8 هسته حداکثر 43 ...

لینک به دیدگاه

سلام امکان کراسس فایر کردن این دو کارت هست  !! چیپ ست مودر بوردمم 990 اف ایکسه!!

امکانش که بله باید دید کارایی در چه حدی خواهد بود هدر رفت در کراس فایر بالا هست , اصلا منطقی نیست شما باید پول این دو می تونید یک 290 بگرید .

کلا کراس برای زمانی هست که قوی ترین کارت موجود کفاف کار گیمر رو نده , در این حالت یک یا چند کارت دیگه اضافه می کنن وقتی کارت با قدرت بیشتر در دسترس هست کراس کردن دو کارت ضعیف تر منطقی نیست ...

لینک به دیدگاه

امکانش که بله باید دید کارایی در چه حدی خواهد بود هدر رفت در کراس فایر بالا هست , اصلا منطقی نیست شما باید پول این دو می تونید یک 290 بگرید .

کلا کراس برای زمانی هست که قوی ترین کارت موجود کفاف کار گیمر رو نده , در این حالت یک یا چند کارت دیگه اضافه می کنن وقتی کارت با قدرت بیشتر در دسترس هست کراس کردن دو کارت ضعیف تر منطقی نیست ...

یعنی الان  یک 290 x    قوی تر از   کراسس فایر 280x و 7950  میشه ؟

ویرایش شده توسط roolygta
لینک به دیدگاه

در کراس حداکثر 80% قدرت کارت استفاده می شه البته بستگی چه کارتی با چه شرایطی کراس بشه به نظر من  290هم قوی تر از کراس این دو کارت باشه البته غیر رفرنس ....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر  !منظور شما اینه منتظر fx 8370 بمونم ؟

بنظرم fx های فعلی قدیمی اند و صبر کنید تا محصولات جدید برسه

ببینید لزوما هدف قدرت پردازشی نیست،چنین ترکیبی منطقی نیست یعنی ارزشش رو نداره و یک کارت290 اکس خیلی بهتره

در کراس حداکثر 80% قدرت کارت استفاده می شه البته بستگی چه کارتی با چه شرایطی کراس بشه به نظر من  290هم قوی تر از کراس این دو کارت باشه البته غیر رفرنس ....

منم موافقم که کراس به صرفه نیست

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...