رفتن به مطلب

کمک در مورد دوال کردن رم ddr3

Recommended Posts

به نام خدا.

دوستان چندی پیش دوتا رم:

ddr3: kingston 1600 9-9-9-27

apacer 1600 9-9-9-24

خریدم.

الان بهترین حالتی که این دوتا رم دوال چنل بشه رو معرفی کنید.

در مورد تایمینگ رم هم در یکی از تاپیک ها نوشته بود هرچی تایمینگ رم بالاتر باشه برای سیستم اینتل بهتر جواب میده. نمیدونم صحت داه یانه.

عکس هم از cpu-z گرفتم.

اگه امکانش هست راجب این تب هایی که عکس گرفتم یه توضیحی بدید.

متشکرم.

post-12348-0-95610700-1412754134_thumb.jpgpost-12348-0-81281700-1412754147_thumb.jpgpost-12348-0-60495700-1412754161_thumb.jpg

ویرایش شده توسط m.mohebbi
لینک به دیدگاه

برای دوال که باید قرار بدید در شکافهای هم رنگ ...

در مورد تایمینگ هر چی باس رم بره بالاتر تایمینگ هم می ره بالاتر

لینک به دیدگاه

درود

رو اسلات همرنگ بزارید و هردو رو بصورت دستی روی 9-9-9-24 ست کنید

اگر بوت نکرد 24 رو بکنید 27

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی هرچی clبالاتر باشه بهتره؟

Sent from my IOCEAN X7 using Tapatalk 2

خیر

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون.

از برنامه cpuz عکس تهیه کردم ولی سایت برام بدون قالب باز میشه امکان قرار دادنش فعلا نیست.

اگه میشه در مورد اون 24 یا 27 توضیح بدید.

بالاتر یا پایینتره باشه بهتره؟

لینک به دیدگاه

CL تایمینگ (CAS Latency) یعنی زمان تاخیر .
 و هر چفدر این زمان پایینتر باشه یعنی تاخیر کمتره پس بهتره . برای دوال کردن بهتره هر دو رم همه مشخصاتشون یکسان باشه حتی برندشون یا حتی سریال پشت سر هم باشه. با اینحال گویا زیاد مهم نیست و شما میتونید دوال کنید. جوری که دوستان میگن مال شما چون تایمینگشون فرق داره باید دستی عوض کنید . و به همین خاطر که تایمینگ پایینتر بهتره دوستان گفتن اول رمی که 27 هست رو 24 کنید و اگه سیستم بالا نیومد . رم 24 رو 27 کنید .

تایمینگ رم شما هم بد نیس . 9 خوبه چون باسش 1600 و 4 گیگ هم هستن. مثلا من 3 تا رم یک گیگ دارم DDR3 با تایمینگ 7 ( با اینکه 3 گیگ کمه ولی چون تایمینگشون پایینه سرعت سیستم قابله قبوله و خیلی راضی هستم حیف هر چی گشتم چهارمیشو پیدا نکردم.) . یا رم های DDR2 حتی CL 5 هم بود . هر چفدر پایننتر باشه بهتره . ولی به طبع هر چی مقدار حافظه و باس رم بالاتر بره این عدد هم بزرگتر میشه . در کل برا رم چهار گیگ DDR3 من 9 کمتر ندیدم. فک کنم 8 هم باشه .

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

آقا راجع به اینا که میگید میشه توضیح بدین؟؟؟ :wacko:

والا من نفمیدم :wacko:  :wacko:

:wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:

لینک به دیدگاه

CL تایمینگ (CAS Latency) یعنی زمان تاخیر .

و هر چفدر این زمان پایینتر باشه یعنی تاخیر کمتره پس بهتره . برای دوال کردن بهتره هر دو رم همه مشخصاتشون یکسان باشه حتی برندشون یا حتی سریال پشت سر هم باشه. با اینحال گویا زیاد مهم نیست و شما میتونید دوال کنید. جوری که دوستان میگن مال شما چون تایمینگشون فرق داره باید دستی عوض کنید . و به همین خاطر که تایمینگ پایینتر بهتره دوستان گفتن اول رمی که 27 هست رو 24 کنید و اگه سیستم بالا نیومد . رم 24 رو 27 کنید .

تایمینگ رم شما هم بد نیس . 9 خوبه چون باسش 1600 و 4 گیگ هم هستن. مثلا من 3 تا رم یک گیگ دارم DDR3 با تایمینگ 7 ( با اینکه 3 گیگ کمه ولی چون تایمینگشون پایینه سرعت سیستم قابله قبوله و خیلی راضی هستم حیف هر چی گشتم چهارمیشو پیدا نکردم.) . یا رم های DDR2 حتی CL 5 هم بود . هر چفدر پایننتر باشه بهتره . ولی به طبع هر چی مقدار حافظه و باس رم بالاتر بره این عدد هم بزرگتر میشه . در کل برا رم چهار گیگ DDR3 من 9 کمتر ندیدم. فک کنم 8 هم باشه .

متشکرم از راهنماییتون.

در مورد اون 1t و 2t و command rate هم ممنون میشم یه توضیحاتی بدید.

تاپیکی که در این مورد پیدا کردم خیلی بدرد کاربران ناوارد (خودم رو عرض میکنم) نمیخوره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...