رفتن به مطلب

فروش مادربرد آکبند تعمیری!!! EliteGroup H81H3-A3_v1 سوکت 1150

Hemen47
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

چند مدت پیش این مادربرد رو خریدم بصورت آکبند با دو سال گارانتی سازگار. سوکت 1150 هست:   EliteGroup H81H3-A3_v1

از ویژگی های اون اینه که (فک کنم در حال حاضر) تنها مادربرد با چیپ H81 و ارزون قیمت هست که شکاف PCIe 3 x16  و قابلیت کراسفایر (قابلیت نصب دو کارت گرافیک amd همزمان x16 و x4) رو داره

http://www.mciit.ir/product/69903/H81H3-A3_v1

از مقداد کامپیوتر به قیمت 213 تومن خریداری شد که فاکتور اون هم موجوده! و بدون روشن کردن، وقت اسمبل خانگی، پایه ی کولر سی پی یو بصورت اتفاقی روی پین های اون افتاد و حدود 7، 8 تا از پین هارو کج کرد. اما فرستادم تهران پیش تعمیرکار (آزاد) سی تومن خرجش شد و با تست هایی که انجام داد مطمئن شدم که دیگه الان کاملا سالمه از هر نظر. اما تو اون مدت بخاطر عجله ای که داشتم یه مادربرد دیگه تهیه کردم و سیستمو راه انداختم، الان این یکی رو میخوام بفروشم. لوازم و کارتن و کارت گارانتی و ... متعلقاتش هم کامله. عکس با کیفیت هم بعدا گذاشته میشه.

قیمت هم توافقی (با خرج تعمیر و کرایه پستی و... 265 تومن تا الان برام آب خورده) :\ 

ویرایش شده توسط hemen47
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

EliteGroup H81H3-A3_v1

از ویژگی های اون اینه که (فک کنم در حال حاضر) تنها مادربرد با چیپ H81 و ارزون قیمت هست

سلام.

با این جملت مشکل دارم.

H81mc از این ارزونتره قیمتش حدود 190.

در حد و حدود همین هست.

این تاپیکو به عنوان آپ حساب کن.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چرا نبردی گارانتی ؟ اگه میبردی گارانتی شاید بهت اکبندشو میدادن -سی پی یو براش داری ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چرا نبردی گارانتی ؟ اگه میبردی گارانتی شاید بهت اکبندشو میدادن -سی پی یو براش داری ؟

آسیب فیزیکی شامل گارانتی نمیشه

منم دقیقا همین اتفاق واسم افتاد ولی با این حال فرستادم گارانتی و با هزینه خودم تعمیرش کردن ولی برعکس دوستمون از من 150 تومن گرفتم :|

لینک به دیدگاه

آسیب فیزیکی شامل گارانتی نمیشه

منم دقیقا همین اتفاق واسم افتاد ولی با این حال فرستادم گارانتی و با هزینه خودم تعمیرش کردن ولی برعکس دوستمون از من 150 تومن گرفتم :|

بله به همین دلیل. اصولا گارانتی به درد چیز خاصی نمیخوره جز اینکه قطعه از شانس ادم از کارخونه خراب باشه :D

احتمالا مین شما گرون قیمت بوده. واسه مین گرون نمیگن که همون سایز و تعداد پین داره، میگن صاحبش پولداره 

لینک به دیدگاه

سلام.

با این جملت مشکل دارم.

در حد و حدود همین هست.

سلام.

با این جملت مشکل دارم.

در حد و حدود همین هست.

منظورتون این هست؟

http://www.mciit.ir/product/31059/H81M-C

با اون ویژگی ها عرض کردم (hdmi، crosfire، pcie 3.0 و...) که این اونا رو نداره و 233 تومنم هست.

لینک به دیدگاه

سلام عزیز قیمت اخرتونو پیام کنید

پیشنهاد قیمت رو دوستان بدن بهتره.

با کارت گرافیک های جدید میان رده مثل r9 270 هم تعویض دارم. 

لینک به دیدگاه

140 ؟ امکانش هست؟

به علت نداشتن گارانتی

ویرایش شده توسط amirs
لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...

سلام عزیز.وقت بخیر

منم یه مادربرد ایسوس دارم که همین مشکل واسم پیش اومده اگرامکانش هست شماره تلفن جایی که تعمیرکردین روبفرستین ممنون میشم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...