رفتن به مطلب

فروش CPU Core i7 3770K

castlevania
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. :x یک عدد سی پی یو 3770K بفروش میرسه. موردی که باید ذکر کنم اینکه IHS سی پی یو 3770K باز شده و چسب سیاه رنگش برداشته شده( برای تماس بهتر با کولر و در نتیجه کاهش دما) عکس زیر:

tzg6orphzjx38eweugry_thumb.jpg

این سی پی یو برای تست تا 4.4 اور شده آن هم بدون تغییر ولتاژ . داخل IHS سی پی یو هم خمیر سیلیکون ultra liquid زده شده که بهترین خمیر سیلیکون دنیاست و بخاطر همین موضوع حداکثر دمایی که سی پی یو بهش رسیده حدود 45 بوده و از نظر دمایی این سی پی یو در بهترین حالت خودش استفاده شده . عکس زیر دمای سی پی رو نشون میده هنگام اجرای برنامه pime95 :

2wvtoic036gh9uramqeo_thumb.jpg

کارتن و دفترچه سی پی یو و فنش هم همراش موجوده که تو عکس معلومه:

tshgautupub2c78z6iiq_thumb.jpg

سی پی یو کاملا سالمه و برای اطمینان به خریدار 48ساعت مهلت تست داده میشه تا کاملا تست کنند و اگه هرگونه مشکل فنی داشت ، cpu رو پس میگیرم.

uz2hcnbqvjhu7t96p173_thumb.jpg

قیمتش روهم 699هزار تومن در نظر میگیرم که فکر کنم برای یه cpu i7 بسیار مناسب و معقوله.

ممنون @};-

ویرایش شده توسط castlevania
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

کارتون تحسین برانگیز بوده دوست بزرگوار 

فقط از چه کولری روی این cpu استفاده کردین ؟ واتر یا بادی ؟

لینک به دیدگاه

درود 

کارتون تحسین برانگیز بوده دوست بزرگوار 

فقط از چه کولری روی این cpu استفاده کردین ؟ واتر یا بادی ؟

ممنون دوست عزیز. :x  از کولر corsair H100i  برای این cpu استفاده کردم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از تذکرتون. عکس همراه با نام سایت و تاریخ و نام کاربری به اولین پست اضافه شد @};-

ویرایش شده توسط castlevania
لینک به دیدگاه

سی پی یو موجود است. دوستانی که تمایل به خرید دارند میتونند قیمت پیشنهادیشون رو بدن.

ممنون :x

لینک به دیدگاه

اقا من دنبال این CPU هستم ولی شما زدید CPU رو ترکوندید تا حالا قبل از شما سابقه داشته کسی اینکارو انجام بده یا ابتکار خودتون بوده !

لینک به دیدگاه

اقا من دنبال این CPU هستم ولی شما زدید CPU رو ترکوندید تا حالا قبل از شما سابقه داشته کسی اینکارو انجام بده یا ابتکار خودتون بوده !

سلام دوست من. تو این حالت نه تنها به سی پی یو صدمه ای وارد نمیشه بلکه بخاطر دفع بهتر گرما پردازنده سالمتر میمونه. اینکار ابتکار بنده نیست و خیلی از اورکلاکر ها رو میشناسم که اینکار رو انجام دادن. مثلا تو خود همین فروم آموزش اینکار موجوده:

http://lioncomputer.ir/article/9/

با انجام اینکار وبا خمیر ultra liquid حداقل دماتون 8 درجه پایینتر میاد

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...