رفتن به مطلب

بیانیه Ubisoftدر مورد محدودیت Assassin's Creed Unity بر روی کنسولها

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

پس از ابراز نظر جنجالی دو مدیرارشد تیم بازی Assassin's Creed Unity در مورد وضوح و فریم ریت،اکنون یوبی سافت خالق این بازی محبوب بیانیه ای را را به منظور شفافسازی این مسئله در وبلاگ خود منتشر کرده است.

Assassin-s-Creed-Unity-900p-and-30fps-Is

"اجازه دهید شفاف صحبت کنیم،یو بی سافت هرگز بازی هایش را  محدود نمی کند،ما وضوح بازی هایمان را محدود نمی کنیم،و ما هرگز به عمد هر آنچه که تولید و توسعه داده ایم را ناقص نمی کنیم"

در این بیانیه آمده است که تولید کننده ارشد Vincent Pontbriand توصیه کرده که وضوح بازی را بر روی PlayStation 4 کاهش دهیم.یوبی سافت همچنین میگوید:ما 4سال بر روی ساخت این بازی کارکردیم تا بهترینی که برایمان قابل تصور بود را بسازیم،حالا چرا باید کاری کنیم که آن را به تعویق بیاندازیم.

Vincent Pontbriand نیز گفته :"هنگامی که در مورد وضوح بازی ها صحبت کردم،کلمات اشتباهی را به کار بردم"،

در پایان این بیانیه آمده است با اینکه وضوح 1080p و فریم ریت60 به استانداردی طلایی تبدیل شده اما برای تمرکز بر گیم پلی ما وضوح را بر روی 900p و نرخ فریم دهی را بر روی 30 فریم در ثانیه قفل کرده ایم!

این محدودیت شامل هر دو کنسول  Xbox OneوPlayStation  خواهد شد.*

منبع خبر:http://blog.ubi.com/assassins-creed-unity-delivers-resolution-players/

*:در بیانیه مورد بحث،این مسئله مستقیما مورد اشاره قرار نگرفته و مشخص نیست که آیا این حدودیت صرفا دامنگیرPlayStation و Xbox One خواهد بود یا نه؟

ترجمه: خبات کریمی

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این Unity هم عجب داستانی شده ها.....

بروز رسانی:توی یکی از کامنت ها تایید شده که این محدودیت فقط در مورد کنسولها اعمال خواهد شد.

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خواب حالا مثلا که چی؟

یه شکری خوردن تازه یادشون افتاده چه (چیزی) زدن به کل بازی و کنسول.

آقا این یوبی درست بشو نیست ، اون از اون موقع که خودشون رو کشتن برای واچ داگ اینم از این که به قول دوستمون خودشون میدونن قراره چه تری بزنن دارن جلو جلو ماست مالیش میکنن.

لینک به دیدگاه

سلام

کلیه پلتفرم ها با محدودیت مواجه خواهند بود.

سلام 

یعنی شما میگین که نسخه پی سی هم شامل میشه?من فکر میکنم این صحبتها کلا در رابطه با نسخه های کنسولی باشه وگرنه تا حالا کامیونیتی پی سی ترکیده بود 

ویرایش شده توسط M.O.H
لینک به دیدگاه

سلام

کلیه پلتفرم ها با محدودیت مواجه خواهند بود.

سلام

یعنی شما میگین که نسخه پی سی هم شامل میشه?من فکر میکنم این صحبتها کلا در رابطه با نسخه های کنسولی باشه وگرنه تا حالا کامیونیتی پی سی ترکیده بود

بله.حالا اون ۳۰ فریم رو پی سی قبول و ۹۰۰P رو دیگه نمیشه قبول کرد.نسخه ی قبلیش رو کنسول ۱۰۸۰ اجرا می شد اونوقت این رو پی سی ۹۰۰ اجرا بشه؟!:wacko:
لینک به دیدگاه

روی pc  که محدودیت رزولوشن نمیزارن هیچوقت

اون قفل 30 فریم در ثانیه ام کار یک ساعت یک ماد کننده حرفه ایه تا اوکی بشه

لینک به دیدگاه

راستش اگه اینطور باشه که یوبی باگ کلا نه برای من بلکه واسه همه پی سی گیمرها تموم شدس 

اما به طور کلی اگر نسخه پی سی  هم 900p با شه که هنوزم من فکر نمیکنم اینطور باشه با یه ابزاری مادی چیزی وضوحشو میشه بالا برد

الان ff13 برای پی سی اومده که وضوحش روی 720p قفله :wacko: یه ابزاری براش درست کردند که وضوح بازیرو تا 4k میشه بالا برد

پی سی گیمر توقف ناپذیره  :laughing:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راستش اگه اینطور باشه که یوبی باگ کلا نه برای من بلکه واسه همه پی سی گیمرها تموم شدس 

اما به طور کلی اگر نسخه پی سی  هم 900p با شه که هنوزم من فکر نمیکنم اینطور باشه با یه ابزاری مادی چیزی وضوحشو میشه بالا برد

الان ff13 برای پی سی اومده که وضوحش روی 720p قفله :wacko: یه ابزاری براش درست کردند که وضوح بازیرو تا 4k میشه بالا برد

منم فکر نمیکنم روی پی سی همچین غلطی بکنه!

ماجرا نه تنها ضعف سخت افزاری بلکه بهینه نبودن موتور بازیه.

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

روی pc  که محدودیت رزولوشن نمیزارن هیچوقت

اون قفل 30 فریم در ثانیه ام کار یک ساعت یک ماد کننده حرفه ایه تا اوکی بشه

توی یکی از کامنت ها تایید شده که این محدودیت فقط در مورد کنسولها اعمال خواهد شد.

لینک به دیدگاه

محدودیت رو کنسول که بحث تازه ای تیست....نمیدونم چرا اینقدر شلوغش کردین!! :-?

حالا تازه اوایل نسل هست بزارین بریم جلو......

یهویی در میشن میگن تجربه ثابت کرده بعترین فریم بازی 24 و بهترین رزولونشن 720 هست!! =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظر من بحث رزولیشن یک چیز هست بحث فریم ریت یک چیز... فریم ریت به عوامل زیادی بستگی داره که ممکنه در pc هم باعث کاهش بشه اما رزولیشن مطمعنا در pc بسته به سخت افزار خواهد بود و کاملا ازاد هستید در انتخاب...  :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

محدودیت رو کنسول که بحث تازه ای تیست....نمیدونم چرا اینقدر شلوغش کردین!! :-?

حالا تازه اوایل نسل هست بزارین بریم جلو......

یهویی در میشن میگن تجربه ثابت کرده بعترین فریم بازی 24 و بهترین رزولونشن 720 هست!! =))

برادر طبق توافقی که با یوبی جونم کردیم میخوایم یه مقدار شمارو اینطوریsmilie_girl_101.gif  کنیم،بده؟

به نظرم که مشکل فقط یوبی نیست،چراکه کنسولها بروز نیستن و نمیشه که هر هفته هم یه کنسول جدید معرفی کرد،مقصر فقط pcه که انقد قدرت داره.42kmoig.gif

لینک به دیدگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

یوبی سافت غلط می کند

و من الله توفیق 

:cool: 

لینک به دیدگاه

هیچ ابوالبشری نمی تونه رو PC محدودیت قائل شه والسلام 

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون خبرهای خوبی میذاریی همینجور ادامه بده  @};-

سلام

من که همیشه در سطح آماتوریم پست میدم-به هر حال سپاسگزارم!(از محدودیت کنسولی ها لذت میبرین؟)

بسم الله الرحمن الرحیم

یوبی سافت غلط می کند

و من الله توفیق 

:cool: 

ببخشید این رو از منبر جمعه شنیدین؟777819_worship.gif

هیچ ابوالبشری نمی تونه رو PC محدودیت قائل شه والسلام 

این یکی چطور؟ :blink:

لینک به دیدگاه

این یکی چطور؟ :blink:

کدوم یکی؟ یوبی؟ یوبی به قبر باباش خندیده بخواد 900p بده واسه PC  *dry#

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...