رفتن به مطلب

کاهش قیمت کارتهای AMD R9 گذرا است!

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

اگر به یاد داشته باشید 2 روز قبل خبری مبنی بر "کاهش مجدد قیمت کارتهای سری R9 290وR9 280" منتشر شد،اکنون سایت guru3d مدعی است که این کاهش قیمت نه از سوی AMDو بلکه تصمیمی خودسرانه و از سوی برخی شرکای تجاریAMD به منظور تبلیغات است آن هم  "برای مدتی محدود"  و پس از پایان این مدت کوتاه قیمت ها دوباره بالا میروند و کمپانی AMD هیچگونه نقشی در این مسئله ندارد.

6pxg2vjk5exp0xsm5fky.jpg

کاهش قیمت در حال حاضر در امریکا اعمال و از روز دوشنبه نیز در اروپا اعمال میشود.سخنگوی amd در پاسخ به سایت tomshardware این خبر را تایید کرده است.

به نظر میرسد فرصت بسیار مناسبی برای خرید یک کارت قدرتمند R9 و البته واردات آن باشد.آنچه که مشخص است این اقدام واکنشی به درخشش محصول رقیب  GTX 970 با قیمت329دلار است.

منبع خبر:http://www.guru3d.com/news-story/amd-r9-price-drops-are-only-temporary-part-of-promotion.html

ترجمه: خبات کریمی

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

خوب ممنون یه R9 290 دارم که 6 ماه دیگه قیمتش 2,100 میشه قصد فروشش رو دارم 1,100 بشتابید دوستان تا قیمتش بالا نرفته :clapping:

لینک به دیدگاه

مرسی بابت خبر

معلوم بود یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست با این افت قیمت لحظه ای بعد از عرضه ی کارت های جدید انویدیا :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی بابت خبر

معلوم بود یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست با این افت قیمت لحظه ای بعد از عرضه ی کارت های جدید انویدیا :-?

سلام

با ورود 970و980 بدون شک از این میترسن کارتها روی دستشون بمونه

خوب ممنون یه R9 290 دارم که 6 ماه دیگه قیمتش 2,100 میشه قصد فروشش رو دارم 1,100 بشتابید دوستان تا قیمتش بالا نرفته :clapping:

:blink:

لینک به دیدگاه

سلام

با ورود 970و980 بدون شک از این میترسن کارتها روی دستشون بمونه

:blink:

میمونه، که البته AMD فن خاص خودش رو داره، مثل من، خخخ.

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

خدا رو شکر !!

تو ایران که تاثیری نداره :دی

ولی تا قبل از خبر ناراحت شدم تا ما 290 خریدیم قیمت پایین اومد :wacko:

الان اون هایی که از r9 به سراغ سری 900 میرن خدا به راه راست هدایتشون کنه ! :D

لینک به دیدگاه

اینم یه مدل up برای AMD حساب میشه   :D

ویرایش شده توسط saman23
لینک به دیدگاه

ولی فکر کنم این کاهش قیمت که به اصطلاح گذراست ثابت بمونه چون با توجه به قیمت کارت های جدید انویدیا دیگه این کارتها ارزش خرید ندارن

لینک به دیدگاه

خدا رو شکر !!

تو ایران که تاثیری نداره :دی

ولی تا قبل از خبر ناراحت شدم تا ما 290 خریدیم قیمت پایین اومد :wacko:

الان اون هایی که از r9 به سراغ سری 900 میرن خدا به راه راست هدایتشون کنه ! :D

دعا کنید تو ایران تاثیر نداشته باشه من که فک کنم گرون هم بشن.
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من با این اوضاع نا بسامان بازار ما همین الان هم که خریداران کارت R9 290 تمیز و با گارانتی اونم غیر ریفرنس رو حدود 1-1.1 میلیون تومان می خرند(دارند) و یا R9 280X رو حدود 750 تومان واقعا برنده هستند !

لینک به دیدگاه

به حال ما که فرقی نمیکنه ، قیمت همینه که هست ، این وارد کننده ها عمرا قیمت رو واسه ما بدبخت ها پایین نمیارن همیشه به فکر سود خودشون هستن و بودن

حالا کافی بود همین کارت ها قیمت دلاریشون میرفت بالا ، کسری از ثانیه همه قیمت ها رو میبردن بالا 

این قیمت هم به نظرم ثابت میمونه ، همش تبلیغه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...