رفتن به مطلب

علت خراب شدن رم چیه ؟

Recommended Posts

سلام

من در کمتر از 6 ماه 2 بار رم کامپیوترم خراب شد.

البته رمها به طور کامل نسوختن صفحه آبی می داد که با برنامه memtest چک کردم ارور نشون می داد.

حالا می خواستم ببینم چی باعث خرابی رمها میشه.

رمها corsair dominator 1066 بودن

مشخصات سیستم من اینه

main :gigabyte ep43-s3l

cpu : Intel core 2 duo 8400

power : Silverstone 480 w

vga : Asus 9500 gt

خودم فکر می کنم از مادربرد یا پاور باشه ولی مطمئن نیستم

راستی بین رم کینگ مکس کروز و کرسیر کدوم بهتره که بگیرم ؟

خواهشا راهنمایی کنید ایندفعه رم خریدم دیگه بلا سرش نیاد.

لینک به دیدگاه

کلا سری دامينيتر 1066 کم خرابی تو ايران نداشته ولی شما بايد مشخص کنی رم زمانی که خريدی هم باز با ممتست چک کردی يا نه...لزوما مشکل ميتونه از سيستم شما نباشه ....

آيا تغييری تو پارامترهای مختص رم دار بايس بوجود می آوردی يا نه....

لینک به دیدگاه

کلا سری دامينيتر 1066 کم خرابی تو ايران نداشته ولی شما بايد مشخص کنی رم زمانی که خريدی هم باز با ممتست چک کردی يا نه...لزوما مشکل ميتونه از سيستم شما نباشه ....

پس با این حساب دیگه دامینیتر نگیرم بهتره.

دفعه اول که خریدم چک نکردم ولی وقتی از گارانتی گرفتم 24 ساعت تست کردم هیچ اروری نشون نداد.

تغییرات در بایوس هم باز دفعه اول رو دیفالت بود ولی بعدا DRAM Voltage که دیفالت رو 1.8 هست رو گذاشتم روی 2.1 که روی رم زده بود.

کسی از دوستان اطلاعی درباره رم کروز نداره که رمهای خوبی هستن یا نه ؟

چون دیگه تو بازار به اون صورت رم DDR 2 نیست فقط کینگ استون , کروز و کورسیر پیدا میشه.

رم ژل هم که به اسم 1066 می فروشن هم گرفتم که در اصل باس 800 بود که بردم و پس دادم.

خیلی ممنون از جوابتون

لینک به دیدگاه

پس با این حساب دیگه دامینیتر نگیرم بهتره.

دفعه اول که خریدم چک نکردم ولی وقتی از گارانتی گرفتم 24 ساعت تست کردم هیچ اروری نشون نداد.

تغییرات در بایوس هم باز دفعه اول رو دیفالت بود ولی بعدا dram voltage که دیفالت رو 1.8 هست رو گذاشتم روی 2.1 که روی رم زده بود.

کسی از دوستان اطلاعی درباره رم کروز نداره که رمهای خوبی هستن یا نه ؟

چون دیگه تو بازار به اون صورت رم ddr 2 نیست فقط کینگ استون , کروز و کورسیر پیدا میشه.

رم ژل هم که به اسم 1066 می فروشن هم گرفتم که در اصل باس 800 بود که بردم و پس دادم.

خیلی ممنون از جوابتون

دوست عزیز شما به علت اضافه ولتاژ و خنک کننده نا مناسب بر روی رم این مشکل رو دارید و نباید تنظیمات حالت عادی رو تغییر می دادید .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما به علت اضافه ولتاژ و خنک کننده نا مناسب بر روی رم این مشکل رو دارید و نباید تنظیمات حالت عادی رو تغییر می دادید .

از پشتیبانی آواژنگ که پرسیدم گفتن باید ولتاژ رو همون ولتاژی که روی رم زده باید قرار بدم.

در رابطه با خنک کننده هم رم های من مدل بدون فن بود ولی پشت کیس یه فن بزرگ هست که فکر کنم توی کیس رو خنک کنه چون دما رو که با برنامه چک کردم دمای مادربورد و سی پی یو در حالتی که ازش کار نمی کشم کمتر از 40 درجه بود.

لینک به دیدگاه

ارس جان اتفاقا رمهای 1066 دومینتور خرابی کم نداشته همین الان تو سایت ما بخش گارانتی دو نفر برای گارانتی ارسال ردن که هستش http://lioncomputer.ir/?action=fullhtml&&id=garanty

لینک به دیدگاه

رمهای 1066 بیشتر اور شده رمهای باس 800 هستند و با تایمینگ بالاتری عرضه میشوند شاید علت آن نیز همین باشد

بنظر من باس 800 اطمینان بالاتری دارد بخصوص اکثرا رمهای 1066 برای درست عمل کردن باید ولتاژبالاتری بگیرند

و چون مادر بردها ارزان کنترلر تغذیه مناسبی ندارند باعث مشکل دار شدن رم میشوند

ویرایش شده توسط saasan
لینک به دیدگاه

:D

خوب منم همين ميگم آقای حسينی ،يکدفعه رفته بودم يه مغازه اي ....!

2 نفر همزمان اومده بودن از همين رم شکايت ،طرفم ميگفت به من چه بريد گارانتی

من = :eek:

لینک به دیدگاه

:D

خوب منم همين ميگم آقای حسينی ،يکدفعه رفته بودم يه مغازه اي ....!

2 نفر همزمان اومده بودن از همين رم شکايت ،طرفم ميگفت به من چه بريد گارانتی

من = :eek:

درسته ارش جان من نداشته رو داشته فرض کردم ببخشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...