رفتن به مطلب

خریدار SSD قیمت پایین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

یه SSD لازم دارم . قیمتش مناسب باشه

در حد 32 یا 64 گیگ . تا 100هزار

لینک به دیدگاه

داداش اگه پیدا کردی به منم بگو 

شاید خریدم

واس درایو اصلی سیستمم میخوام

لینک به دیدگاه

نیست خودمم پیدا نکردم متاسفانه . ولی اگه بود چشم

لینک به دیدگاه

مارک corsair جزء بهترین مارک هاست.قیمتش پایین نیست. هر طور خودتون میدونید

ویرایش شده توسط RAMPAGE
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

هارد Seagate Barracuda 1tB مدل ST1000DM003 هم سرعت بالایی دارد و هم قیمت آن نسبتا پایین است

سرعت Max read  به حدودهای  500MB/s هم می رسد و سرعت Max write آن هم در همین حدود

در صورتیکه جنس مورد نظر  خود را پیدا نکردی به forum.persiantools.com و esam.ir هم سری بزن

ویرایش شده توسط msh2008
لینک به دیدگاه

هارد Seagate Barracuda 1tB مدل ST1000DM003 هم سرعت بالایی دارد و هم قیمت آن نسبتا پایین است

سرعت Max read  به حدودهای  500MB/s هم می رسد و سرعت Max write آن هم در همین حدود است

عزیز

باراکودا خودش رو بکشه ۱۵۰

در حالت نرمالم ۵۰ بیشتر نمیره.

۵۰۰ مگ بر ثانیه بهترین اس اس دیا بزور میرسن.

لینک به دیدگاه

سرعت Max read  به حدودهای  500MB/s هم می رسد و سرعت Max write آن هم در همین حدود است

واقعا اینطوره؟

میشه منبع بزارید؟

لینک به دیدگاه

هارد Seagate Barracuda 1tB مدل ST1000DM003 هم سرعت بالایی دارد و هم قیمت آن نسبتا پایین است

سرعت Max read به حدودهای 500MB/s هم می رسد و سرعت Max write آن هم در همین حدود است

واقعا اینطوره؟

میشه منبع بزارید؟

این هارد بالاترین سرعتش حدود ۲۰۰ مگابایت در ثانیه هست که اونم فقط برای حجم کمی از هارد که در قسمت بیرونی پلاتر هست اتفاق می افته. بطور میانگین سرعتش حدود ۱۴۰ هست.

فرق اصلی HDD و SSD در خواندن فایل های کوچک هست که در نرم افزارها و ویندوز پرکاربرده. اگر فقط سرعت انتقال فایل های بزرگ براتون مهمه چندتا هارد رید کنین به سرعت بالایی میرسین و در عین حال حجم بالایی دارید ولی هرگز سرعت لود نرم افزار ها و ویندوز بالا نمیره چون IOPS در هارد خیلی خیلی محدوده

لینک به دیدگاه

این سرعت را با hd tune pro 5.5 بخش دیسک مانیتور آن تست کردم ضمنا شاید شما آخرین آپدیت

چیپست مادربورد را دانلود نکرده اید و یا مادر بوردتان SATAIII را ساپورت نمی کند یعنی سوکت مخصوص

SATAIII که رنگش هم با بقیه سوکتهای ساتا فرق می کند  روی مادربوردتان نیست .

، در بایاس هم باید تغییراتی بدهید در SATA configuration بخش SATA mode selection حالت AHCI

را انتخاب کنید، بخش S.M.A.R.T را enable  کنید  و روبروی دستگاه های ساتای خود که در این بخش

نامشان نوشته شده حالت enable را انتخاب کنید . این تنظیمات در مورد مادربورد ASUS هست .

لازم به ذکر است در SSD هم اگر این تغییرات و موارد را انجام ندهید همین حالت پایین بودن سرعت بخاطرکارکردن

در حالت SATAII  یعنی نصف سرعت SATAIII پیش می آید و در جواب gosbe که گفته باراکودا سرعتش

50 است اینکه آیا همین مدل ST1000DM003 را می گوید؟

حتما ضمن انجام دیسک مانیتور باید نرم افزار دیگری هم در کامپیوتر در حال کار باشد تا سرعت بالاتر را نشان دهد

مثلا اجرای فایل یک فیلم DVD.

فراموش نکنید که بیشترین فرق SSD با هارد در حالت ساکن آن مانند رم و کارت گرافیک است که در آن دیگر

مشکل تکان خوردن کامپیوتر و ایجاد بدسکتور نیست و با توجه به بالا بودن قیمت SSD با حجم حافظه ترا بایت

نهایتا مجبور به استفاده از هارد می شویم و ترکیب SSD و هارد هم در بعضی جاها خوانده ام که مشکل نرم افزاری

ایجاد می کند و سرعت  ترکیب هارد و SSD را هم نمی توان یکجا بدست آورد ، در SSHD Seagate مدل

ST1000DX001 این سرعت در همین حدودهای سرعت ST1000DM003 هست

ویرایش شده توسط msh2008
لینک به دیدگاه

این هارد بالاترین سرعتش حدود ۲۰۰ مگابایت در ثانیه هست که اونم فقط برای حجم کمی از هارد که در قسمت بیرونی پلاتر هست اتفاق می افته. بطور میانگین سرعتش حدود ۱۴۰ هست.

فرق اصلی HDD و SSD در خواندن فایل های کوچک هست که در نرم افزارها و ویندوز پرکاربرده. اگر فقط سرعت انتقال فایل های بزرگ براتون مهمه چندتا هارد رید کنین به سرعت بالایی میرسین و در عین حال حجم بالایی دارید ولی هرگز سرعت لود نرم افزار ها و ویندوز بالا نمیره چون IOPS در هارد خیلی خیلی محدوده

ممنون اقا افشین از اطلاعاتت

خودم در raid 0 ازش استفاده کردم. میخواستم دوستمون msh2008 روشن شه

لینک به دیدگاه

جواب خود را اصلاح کردم آیا مشکلتان رفع شد؟

تصویر pdf مشخصات SSHD Seagate ST1000DX001

post-17388-0-50068700-1416473045_thumb.jpg

ویرایش شده توسط msh2008
لینک به دیدگاه

جواب خود را اصلاح کردم آیا مشکلتان رفع شد؟

شما نمیدونم تا حالا هارد وسترن Black داشتی یا نه تا اونجایی که من میدونم خیلی سریعتر از باراکودا سیگیت و خیلی هم گرون تره ولی بازم سرعتش به SSD نمیرسه.حالا شما چطوری میگی سرعت هارد سیگیت در حد SSD اینو دیگه باید از امام زاده بیژن پرسید.

دوستان لطفا توجیح کنید.

O_o 

لینک به دیدگاه

Seagate برندی است که گویا همان ماکستور قدیم هست ، یکی از دوستانم هارد اکسترنال WDداشت و

اطلاعاتش بی هیچ دلیلی پاک شده بود، من این مشکلات را در Seagate ندیده ام ضمنا شما اگر شک داری

فایل pdf مشخصات این هارد و هارد WD که می گویی را دانلود و  مقایسه کن ونتیجه بگیر

ضمنا من نگفتم مانند SSD هست ، منظورم مزیت این هارد از لحاظ سرعت و قیمت بین هاردهای جدید بود

این آدرس فورومیست که تفاوت سرعت اسکن کردن دو مدل هارد را در آن می توان دید ، اولی مارک WD و دومی Seagate هست :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=34512

ویرایش شده توسط msh2008
لینک به دیدگاه

یا خدا

=))

سیگیت برندی است که گویا همان ماکستور قدیم هست ، یکی از دوستانم هارد اکسترنال WDداشت و

اطلاعاتش بی هیچ دلیلی پاک شده بود، من این مشکلات را در سیگیت ندیده ام ضمنا شما اگر شک داری

فایل pdf مشخصات این هارد و هارد WD که می گویی را دانلود و  مقایسه کن ونتیجه بگیر

شما ندیدی دلیل نمیشه وجود نداشته یه سرچ ساده تو نت بزن تا ببینی هارد های سیگیت چقدر مشکل دارن.

در ضمن سیگیت مکستور قدیم نیست و فقط برند مکستور خریداری کرد

ویرایش شده توسط king_of_shadows
لینک به دیدگاه

من خودم سالهاست هارد Seagate دارم و مشکلی نداشته این مطلب را هم برای کسی

گفتم که به یک هارد پر سرعت و ارزان خوب احتیاج دارد و فقط قصد کمک داشتم ونه

کوبیدن اجناس و مارکها

این هم عکس از دیسک مانیتور هارد Seagate باراکودا  ST1000DM003 با نرم افزار HD Tune Pro 5.5

post-17388-0-62826300-1416361984_thumb.jpg

ویرایش شده توسط msh2008
لینک به دیدگاه

با درود

اطلاعات غلط و بیهوده  در تاپیک قرار ندین

پا فشاری برای بالا بردن غیر واقعی سرعت هارد هم نفرمایین

لینک به دیدگاه

عکس از دیسک مانیتور با نرم افزار HD Tune Pro 5.5 هارد Seagate باراکودا مدل ST1000DM003 و تصویر pdf مشخصات آن

( اطلاعات مربوط به امتیازها از سایت www.passmark.com گرفته شده )

post-17388-0-67816300-1416361814_thumb.jpg

post-17388-0-92099200-1416373647_thumb.jpg

post-17388-0-72181000-1416430135_thumb.jpg

post-17388-0-50750300-1416456970_thumb.jpg

ویرایش شده توسط msh2008
لینک به دیدگاه

عکس از تست هارد سیگیت باراکودا مدل ST1000DM003

دوست عزیز از تب benchmark تست بگیرید و عکس بذارید. برای گذاشتن عکس هم از دکمه ی عکس گفتن خود نرم افزار استفاده کنین.

منم همین هارد رو دارم و سرعتش نهایت تا ۲۰۰ میره.

ویرایش شده توسط afshin b
لینک به دیدگاه

شما برای معلوم شدن Max read speed باید ضمن عمل دیسک مانیتوربا نرم افزار HD Tune Pro ver 5.5

فایل حجیمی مثل فایل فیلم DVD را اجرا کنی و همینطور برای معلوم شدن Max write speed باید فایل حجیمی را 

ضمن این آزمایش کپی کنی

سمت راست تست Seagate Barracuda ST100DM003 و چپ  WD Caviar Black 1TB SATAIII با تصویر pdf مشخصات آن

آدرس سایت تست بنچمارک هارد WD Caviar Black SATAIII :

http://www.thinkcomputers.org/western-digital-caviar-black-1tb-wd1002faex-sata-6gbs-hard-drive-review/3

post-17388-0-50034600-1416479960_thumb.png

post-17388-0-92099400-1416487409_thumb.jpg

post-17388-0-04657000-1416582648_thumb.gif

ویرایش شده توسط msh2008
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...