رفتن به مطلب

غیر فعال کردن سرویس های غیر ضروریه ویندوز (سرویس های حجم خور + پاکسازی فایلهای اضافی و آپدیتها و ترفندها ...)

MAGNUM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

(پست در حال تکمیل و ویرایش است...)

حتما میدونید به غیر از آپدیت اتوماتیک ویندوز، سرویس های دیگری هم داره  که گاها در پس زمینه شاید بدون اطلاع کاربر اطلاعات و error ها رو به مایکروسافت ارسال میکنه تا فیدبک بگیره.

البته این ارسال error در ویندوزهای کامل هم وجود داره ولی نسخه های آزمایشی چیزی فراتر از اونا رو ارسال میکنن.

حتما میدونید به غیر از آپدیت اتوماتیک این ویندوز چون آزمایشی هست، علاوه بر اینکه نسخه های آزمایشی همیشه ایرادهای زیادی دارن . دائم در پس زمینه شاید بدون اطلاع کاربر اطلاعات و error ها رو به مایکروسافت ارسال میکنه تا فیدبک بگیره. (کلا فلسفه ی نسخه ی آزمایشی همینه و هیچ رایگانی بی حکمت نیست)

برای ویندوزهای کامل البته میشه خیلی از کارهای پشت پرده رو غیرفعال کرد (چون خب هم فضا اشغال میکنن و هم یه خورده از حجم اینترنتو مصرف میکنن و هم در تاریخچه ویندوز الکی بایگانی میشن)

چند مورد از سرویس ها رو اشاره میکنم : (به مرور تکمیل میشه)

1.مثلا یکی از این سرویس ها reliability history هست که در ویندوز 7 به شکل زیر غیر فعال میشه : (تست کنید شاید رو 10 هم جواب بده البته چون آزمایشیه فک نکنم بشه غیر فعال کرد)

طبق پنجره های باز شده ی تصویر جلو برید . فقط چون من قبلا انجام دادم  Disable در تصویر Enable هستش

مسیر :

Control Panel\Administrative Tools\Task Scheduler\Task Scheduler Library\Microsoft\Windows\RAC

73899295476580728047.png

برای اعمال تغییرات Restart فراموش نشه.

با این کار Reliability Monitor شما همیشه مثل تصویر زیر تمیز میمونه.

Control Panel\All Control Panel Items\Action Center\Reliability Monitor

09746996151432030249.png

البته چون تازه غیر فعال کردید تمام تاریخچه Reliability قبلی هنوز موجوده و باید پاک کنید برای پاک کردن قبلی ها از فایل چند کیلوبایتی پیوست شده استفاده کنید . بعد از اکسترکت فایله زیپ فایل با پسوند .bat را Run as administrator کنید.

2..یا یکی دیگه Error Reporting هست که در ویندوز 7 به شکل زیر غیر فعال میشه : (اینم رو ویندوز 10 تست کنید)

مسیر زیر

Control Panel\All Control Panel Items\Action Center\Change Action Center settings\Problem Reporting Settings

در آخر مثل شکل زیر باید بشه

18413716831839593371.png

3. online troubleshooting اینم در ویندوز7 میشه غیر فعال کرد

مسیر

Control Panel\All Control Panel Items\Troubleshooting\Change settings

39368122139425377844.png

4. online Help and Support اینم همینطور

مسیر

Search > Help and Support

82915304547662860116.png

5. Windows Customer experience improvement program اینم باید غیر فعال کرد

مسیر

Control Panel\All Control Panel Items\Action Center\Change Action Center settings

80219362121832258491.png

6. فعال کردن GodMode (دسترسی سریع به تمامی تنظیمات مخفی ویندوز در یک پوشه) (در ویندوز 10 تست نشده)

فایل پیوست رو دانلود و از حالت فشرده در بیارید تا مجبور نباشید خودتون فعالش کنید .

با استفاده از این میانبر میتونید به راحتی به تنظیمات فوق دسترسی پیدا کنید و همینطور به مکان های مشخص شده برید و تاریخچه ها رو Clear کنید.

87380192672843946409.png

و موارد دیگری که سر فرصت اضافه خواهد شد ...

.......................................................................

منبع خاصی ندارن موارد این تاپبک . به مرور خودم تجربه کردم یا در زمان نیاز رفتم دنبالش و روششو فهمیدم گفتم الان به اشتراک بزارم . هر وقت چیزی به ذهنم برسه ببینم مفیده یا یادم بیاد میزارم اینجا.

خوشحال میشم شما هم اگه ترفندی یا روشی بلدید اینجا بزارید  @};-

Erase win Reliability History.zip

GodMode.rar

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

....

.غیر فعال کردن (MAPS) و send file sample در آنتی ویروسه مایکروسافت :

send file sample automatically when further analysis required

59830468021097824680.png

Microsoft Active Protection Service

97980393198108311248.png

لینک به دیدگاه

اگر ویندوزتون را آپدیت کرده باشید . خواهید دید که بعد از نصب باز هم فایلهای موقتی نصب در پوشه ی زیر ذخیره شدن که به هیچ درد نمیخورن

C:\Windows\SoftwareDistribution

و گاه حتی تا چند گیگ فضای هارد رو اشغال میکنن

ضمنا به تصویر زیر هم دقت کنید میبینید که لیستی از آپدیتهای Fail شده و کلا تاریخچه ی آپدیتهاتون مشخصه .

Control Panel\All Control Panel Items\Windows Update\View update history

67281164069227029496.png

خب برای اینکه اینا همه پاک بشن ولی خود آپدیتها پاک نشن و به طور سالم این کار انجام بشه ( یعنی دوباره با اجرای آپدیت مایکروسافت تشخیص میده که آپدیتها نصبن و دیگه اونا رو بهتون پیشنهاد نمیده) فایل زیپ پیوستی زیر رو دانلود کنید داخلش سه تا فایل .bat میبینید. شما باید طبق اولیوت تصویر زیر اونها رو به صورت Run as administrator اجرا کنید .

44155259883170266704.png

این کار باعث میشه فولدر SoftwareDistribution شما پاک و دوباره  ری رجیستر  بشه و فایل WindowsUpdate.log  واقع در پوشه ویندوز که در حالت عادی قادر به تغیرر دادنش نیستیم لیست Error های داخلش صفر بشه.

در آخر پنجره ok و ری استارت اتوماتیک.

Update History Clear.zip

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

در حال تکمیل و ویرایش ...

پاک سازی فایلهای موقتی و اضافی ویندوز

برای پاکسازی فایلهای اضافی از طریق RUN محتویات چهار پوشه ی زیر را هر چند وقت یه بار کاملا پاک کنید.

%temp%

prefetch

temp

Recent

محتویات این فولدر رو هم میتونی پاک کنی که البته حجم چندانی ندارن بجای سه نقطه اسم اکانتو بزارید

C:\Users\...\AppData\Local\Microsoft\Internet Explorer\Pinned Sites

بک آپ های ویندوز:

با نصب هر آپدیت یا نرم افزار ویندوز خودبه خود از خودش بکآپ میگیره . اونم باید پاک بشه و حتی اگه نیاز ندارید میشه System Restore روغیر فعال کرد. که اونم فک کنم همه بلدن . ضمنا درایو C رو Disk Cleanup هم بنمایید و در تب more option میشه گزینه ی دوم رو هم Clean Up نمود .

اخطار :  سه فولدر زیر مثل 4 فولدر بالا نیست که به راحتی بشه همه محتویاتشونو پاک کرد و در 3 فولدر زیر فقط فایلهایی که مطعنید برنامه مورد استفادش رو پاک کردید میتونید پاک کنید . حتی پاک کردن یک فایل اضافی در این سه فولدر میتونه ویندوز یا بخشی از اون یا یکی از برنامه های مهمتونو به فنا بده .

1. فولدر C:\ProgramData  گاهی اوقات بعضی برنامه ها حتی پس از پاک کردن از سیستم فایلهای Setup شان در این پوشه باقی میمونه که باید دستی پاک بشن . که گاه حجم قابل توجهی دارن.

2.

C:\Users\...\AppData\Local

3.

C:\Users\...\AppData\Roaming

بعد از این کارها برای پاک سازی کامل از نرم افزار زیر استفاده کنید

حتما Ccleaner رو میشناسید ولی این برنامه برای پاکسازی کامل باید یه تنظیماتی روش اعمال بشه 

89826483722344408032.png

ابتدا از فایل پیوستی دانلودش کنید و با کپی فایل پیوستی دوم در فولدر نصب اون رو به نسخه ی پولی به pro تبدیل کنید.

سپس زدن تمام تیکها در هر دو تب بجز wipe

بعد ...

CCleaner 4.17.4808.zip

PRO Activator ᕊ૪ ᗰᗩᘐﬡᘮᗰ.zip

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

لینک دانلود نسخه ی جدید CCleaner

v5.01.5075

با همون Activator پست قبلی میشه این نسخه رو هم به نسخه ی Professional تبدیل کرد . فقط هنگام اولین استفاده ارتباط رو با اینترنت قطع کنید.

ecisuho81axgdl5hy2sr.png

لینک به دیدگاه

این روش هم خوبه من همیشه بعد نصب ویندوز ازش استفاده میکنم

ابتدا از قسمت run عبارت gpedit.msc رو تایپ کنید و بازش کنید

حالا مسیر زیر رو دنبال کنید

computer configuration

administrative templates

system

Internet Communication Management

حالا وارد قسمت Restrict Internet Communication شوید Enable رو تیک بزنید تا فعال بشه.

این روش هم خوبه من همیشه بعد نصب ویندوز ازش استفاده میکنم

ابتدا از قسمت run عبارت gpedit.msc رو تایپ کنید و بازش کنید

حالا مسیر زیر رو دنبال کنید

computer configuration

administrative templates

system

Internet Communication Management

حالا وارد قسمت Restrict Internet Communication شوید Enable رو تیک بزنید تا فعال بشه.

من زیاد با ویندوز 8 کار نکردم . راستش همون اولا نصبیدمو دیدم شدیدا اینترنت میخوره و هر روز  حداقل نیم گیگ به فنا میره اونموقع سرعت نتمم خیلی بالا بود و محدودیت حجمی داشت . زیادم از تغییراتش خوشم نیومد . دیگه نرفتم دنبال قطع اون سرویس ها . میخوام یه راست برم سراغ 10 .

ولی فک میکنم این روش که گفتید هم برای این کاره که ویندوز 8 که خیلی الکی حجم اینترنتو به فنا میده یا موقع بازی های آنلاین موجب کاهش سرعت میشه رو باعث میشه دیگه این کارو نکنه و مثل ویندوز 7 بشه شاید.

تشکر که اطلاعاتتونو به اشتراک گذاشتید. @};-

مطالب مفيدى هستن با تشكر از استارتر محترم

خواهش میکنم @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از استارتر عزیز برای وقتی که میذارن و خیلی ساده و روان مطالبشون رو به اشتراک میذارن @};-

+ اینکه برای کاهش استفاده ویندوز از حافظه (همون رم :D ) میشه برای غیر فعال کردن برخی سرویس هایی که به شدت از منابع سیستم استفاده میکنند (فایده ای هم ندارند) از طریق msconfig اقدام کرد در ویندوز 7 و xp

لینک به دیدگاه

ممنون از استارتر عزیز برای وقتی که میذارن و خیلی ساده و روان مطالبشون رو به اشتراک میذارن @};-

+ اینکه برای کاهش استفاده ویندوز از حافظه (همون رم :D ) میشه برای غیر فعال کردن برخی سرویس هایی که به شدت از منابع سیستم استفاده میکنند (فایده ای هم ندارند) از طریق msconfig اقدام کرد در ویندوز 7 و xp

میشه بگی کدوما هستن ؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • 6 ماه بعد...

فایل Erase win Reliability History.zip که در پست اول آپلود شده. بر روی ویندوز 10 تست شد.

تاریخچه سوابق Reliability ویندوز 10 رو هم پاک میکنه:

ولی متاسفانه هنوز نتونستم روشی برای غیر فعال کردن reliability history در ویندوز 10 همانند روشهایی که برای ویندوز 7 بود پیدا کنم. فعلا با استفاده از این فایل هر چند وقت یکبار میشه clear کرد.

Control Panel\All Control Panel Items\Security and Maintenance\Reliability Monitor

قبل از استفاده:

zn5wv0yo919i6nsosjmv.png

بعد از استفاده:

p1yzsh2va66s4wvv1907.png

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

تمام موارد این تاپیک روی ویندوز 10 هم تست شد، و جواب میده،

فقط Reliability history همونطور که گفته شد در ویندوز 10 با روش پست اول غیر فعال نمیشه و باید از روش زیر استفاده کرد:

ابتدا Regedit را از طریق Run اجرا کنید وبه مسیر زیر رفته:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Windows Error Reporting

مطابق شکل یک DWORD جدید با نام Disabled (اگر از قبل وجود نداشته باشد) ساخته بعد با کلیک روی آن value را از 0 به 1 تغییر دهید

ysb2_capture2.png

سپس services.msc را از طریق Run اجرا کنید و مطابق شکل مورد مشخص شده را غیرفعال کنید.

217y_capture.png

سیستم را ری‌استارت کنید، حال اگر به تنیمات  Maintenance بروید، مشاهده میکنید که به شکل زیر در آمده:

Control Panel\All Control Panel Items\Security and Maintenance

yrh_capture3.png

برای پاک نمودن تاریخچه Error های قبلی هم از فایل Erase win Reliability History پست اول استفاده کنید.

@};-

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...