رفتن به مطلب

فروش پاور 660 وات حرفه ای ...

MAHDI_VAMPIRE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت بچه های گل لیون ...

بنده یکعدد پاور حرفه ای ACBELL660W دارم ...

قیمت پایه : 120

گام افزایشی : 5

فوری : 140

دارای 2 عدد 6+2

دارای 1عدد 4+4

دارای 9 عدد 4 پین IDE و SATA

دارای 1 عدد 24 پین

حقیقتش این پاور چند ماه پیش توسط دوفاز شدن برق منطقه سوخت ...البته فقط IC کنترل ولتاژش که نذاشت ولتاژ به سیستم برسه و بسوزه ...فداکاری تا چه حد :crying: :crying: :crying: :crying:

بعدش من دادمش واسه تعمیر و IC رو عوض کرد ...فاکتورش در ادامه پیوست میشه ...ولی بعد از اون هم عین خر کار میکنه ولی واسه سیستم من زیاده ...الان 535 دارم...

post-16688-0-36702900-1413055867_thumb.jpgpost-16688-0-47420100-1413055888_thumb.jpg

post-16688-0-18638400-1413055907_thumb.jpgpost-16688-0-38749500-1413055929_thumb.jpg

post-16688-0-38445700-1413055949_thumb.jpg

ویرایش شده توسط MAHDI_VAMPIRE
لینک به دیدگاه

تعمیرش 85 هزار تومنه یا ریال؟

یه آی سی 85000 تومن بنظرت؟؟؟؟؟ :wacko: :wacko: :wacko: :-? :-? :-?

لینک به دیدگاه

سلام واسه گرافیک r9 280 x مناسبه این پاور ؟ مشکله خاصی که نداره ؟ قیمت آخر رو هم اگر اعلام کنید تشکر میکنم ......... یه پاور axtrom xt 600 psu خفن دارم ولی دیگه به اون کارتم جواب نمیده سالمه سالمه فن بزرگ با رنگ آبی خواستی معاوضه می کنیم

لینک به دیدگاه

یه آی سی 85000 تومن بنظرت؟؟؟؟؟ :wacko: :wacko: :wacko: :-? :-? :-?

تعمیرش 85 هزار تومنه یا ریال؟

ببینید توی کار تعمیرات دوبخش داریم ..یکی تشخیص مشکل و دیگری تعمیر و برطرف کردن عیب ...من اگه خودم میدونستم که فقط اون آی سی مشکل داره خودم هم بلد بودم تعمیرش کنم ولی وقتی که بازش کردم نه خازنها ترکیده بود و نه قطعات SMD و ترازیستورهای ورودی و خروجی ...و این پولی که گرفت اکثرش به خاطر عیب یابی و پیداکردن مشکل بوده ...چون خودم هم تعمیرکارم دارم اینو میگما ....

سلام واسه گرافیک r9 280 x مناسبه این پاور ؟ مشکله خاصی که نداره ؟ قیمت آخر رو هم اگر اعلام کنید تشکر میکنم ......... یه پاور axtrom xt 600 psu خفن دارم ولی دیگه به اون کارتم جواب نمیده سالمه سالمه فن بزرگ با رنگ آبی خواستی معاوضه می کنیم

سلام پخ بده قیمت پیشنهادیت رو ...

لینک به دیدگاه

ببینید توی کار تعمیرات دوبخش داریم ..یکی تشخیص مشکل و دیگری تعمیر و برطرف کردن عیب ...من اگه خودم میدونستم که فقط اون آی سی مشکل داره خودم هم بلد بودم تعمیرش کنم ولی وقتی که بازش کردم نه خازنها ترکیده بود و نه قطعات SMD و ترازیستورهای ورودی و خروجی ...و این پولی که گرفت اکثرش به خاطر عیب یابی و پیداکردن مشکل بوده ...چون خودم هم تعمیرکارم دارم اینو میگما ....

سلام پخ بده قیمت پیشنهادیت رو ...

سلام

به جرات میتونم بگم بیشتر از 70 هزار تومان ازت اجرت گرفته .......

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ پ :D :D :D :D

لینک به دیدگاه

لااقل جواب پ.خ رو میدادین خووب بودآ...

واقعا ک.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

آپ ...

120 تومن فوری

لینک به دیدگاه

آپ ...

خیلی پاور خوبیه ها ...الانم داره خاک میخوره ...رو سیستم نیست ...

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...