رفتن به مطلب

نظرسنجی:جنگ کنسولها برسر دستیابی به 1080p واقعا لازم است؟

جنگ کنسولها بر سر 1080p بی اساس است؟  

17 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا دستیابی به1080p در کنسولها واقعا لازم است؟

• بله،PS4 با وضوح تصویر 1080p برتر است.
      11
    • خیر،Xbox One با وضوح تصویر 900p همان تجربه را ایجاد می کند.
      3
    • نظری ندارم.
      3

Recommended Posts

• کاربر ویژه

پیشنهاد می شود قبل  از رای دهی مطلب "تحلیل فنی:چرا کیفیت Assassin’s Creed Unity محدود شد؟" را مطالعه و تصاویر زیر را هم معیار قرار دهید.

تقریبا همه علاقمندان به بازی تعداد پیکسلها و نرخ فریم دهی را معیاری برای سنجش کارایی پلتفرمشان نسبت به آخرین بازی ها می دانند،اما آیا یک بازی در حال اجرا بر روی PlayStation 4 با وضوح 1080pاز همه جوانب گرافیکی نسبت به Xbox Oneبا وضوح تصویر 900p بهتر است؟و آیا جنگ کنسولها بر سر 1080pواقعا مهم است؟

battlefield-1080p-635x357.jpg

آیا دستیابی به وضوح تصویر 1080p بر روی آخرین کنسولهای بازی واقعا لازم است؟

برای مشاهده تصاویر در اندازه واقعی بر روی آنها کلیک کنید.

Metro 2033: PS4 1080p vs Xbox One 900p

ps4-1080p-635x357.jpg xbox-one-900p-635x357.jpg

Diablo III: PS4 1080p vs Xbox One 900p

ps4-1080p-3-635x357.jpg xbox-one-900p-3-635x357.jpg

Battlefield 4: 1080p vs 900p vs 720p

battlefield-1080-635x357.png battlefield-900p-635x357.png battlefield-720p-635x357.png

قضاوت با شما.

تصاویر بکار رفته:Muhammad Fahad Arif

بیشتر بخوانید:http://wccftech.com/ps4-1080p-xbox-900p-graphical-leap1080p-console-war/

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

نه والا اصلا تغییری احساس نمیشه آخه! :( :(

فقط یکم 1080 با 720 فرق دارن بقیه عین همن من میخوام بدونم یک گیمر دیگه از گیم چی میخواد آخه؟

[-( [-(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه والا اصلا تغییری احساس نمیشه آخه! :( :(

فقط یکم 1080 با 720 فرق دارن بقیه عین همن من میخوام بدونم یک گیمر دیگه از گیم چی میخواد آخه؟

[-( [-(

سلام

منم از این ماجرا واقعا خسته شدم،با اینکه مقاله رو تقریبا ترجمه کرده بودم یهو به نظرسنجی تغییرش دادم.

لینک به دیدگاه

من خودم همیشه ترجیح میدم رو رزولوشن native مانیتور بازی کنم...حتی اگه مجبور بشم تنظیمات رو کم کنم

وضوح حرف اول رو میزنه...

لینک به دیدگاه

به نظر من اگر تنظیمات گرافیکی در هر دو مثل هم باشند 900p با 1080p تفاوت زیادی نداره

:mellow:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان عزیز لطفا PC رو معیار قرار ندین.

لینک به دیدگاه

اخه مشکل XO فقط رزولوشن نیست

اگه مقایسه کاملی از بازیهای مشترک 2 کنسول رو دیده باشین مشکل AA حادتره

لینک به دیدگاه

اول از همه تشکر برای دادن تاپیک های خوب 

:x

از دست تمام این تاپیک های خرید و فروش راحت شدیم  @};-  @};-  :x  :x  :x  :D

اول از همه عکس رو با تجربه ی واقعی نمی شه مقایسه کرد

بستگی داره  :-?

1- اگر توی tv بازی کنی با کنسول که بیشتر مردم توی tv بازی می کنن خیلی مهم نیست چون فاصله با صفحه زیاد هست خیلی حساس نمی شه موضوع حتی توی 720p 

2- ولی توی مانیتور اکر بازی کنی با کنسول خوب قضیه فرق می کنه مانیتور 1080p ساخته شده که روی 1080p بازی کنی و چون نزدیک به مانیتور هستی این موضوع رزولوشن کمی مشکل ساز می شه ( برای من که خیلی مشکل ساز می شه  =))  به همین دلیل روی tv ترجیه می دم کنسول بازی کنم ) 

در باره ی فرم ریت خوب باز بازی مهم هست مولتی - رالی - و بازی های سریع باید بالای 40 بگیری ولی بازی های سینگل پلیر ساده اگر روی 30 قفل بشه و کم و زیاد نشه بد نیست البته من خودم نمی تونم 30 رو تحمل کنم  :wacko:  :crying:

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اول از همه تشکر برای دادن تاپیک های خوب 

:x

از دست تمام این تاپیک های خرید و فروش راحت شدیم  @};-  @};-  :x  :x  :x  :D

اول از همه عکس رو با تجربه ی واقعی نمی شه مقایسه کرد

بستگی داره  :-?

1- اگر توی tv بازی کنی با کنسول که بیشتر مردم توی tv بازی می کنن خیلی مهم نیست چون فاصله با صفحه زیاد هست خیلی حساس نمی شه موضوع حتی توی 720p 

2- ولی توی مانیتور اکر بازی کنی با کنسول خوب قضیه فرق می کنه مانیتور 1080p ساخته شده که روی 1080p بازی کنی و چون نزدیک به مانیتور هستی این موضوع رزولوشن کمی مشکل ساز می شه ( برای من که خیلی مشکل ساز می شه  =))  به همین دلیل روی tv ترجیه می دم کنسول بازی کنم ) 

در باره ی فرم ریت خوب باز بازی مهم هست مولتی - رالی - و بازی های سریع باید بالای 40 بگیری ولی بازی های سینگل پلیر ساده اگر روی 30 قفل بشه و کم و زیاد نشه بد نیست البته من خودم نمی تونم 30 رو تحمل کنم  :wacko:  :crying:

سلام علی جان خوش اومدی،هربار که چنین تاپیکی آپ میشه حسابی کسبه محترم لیون رو ناراضی میکنه.www.pichak.net-474.gif

باور کنید خود من در این زمینه و تاپیکهای اخیر دچار Confusion  شدم!،برای همین خواستم لیونی ها ماجرا رو نهایی کنن.gamer3.gif

لینک به دیدگاه

این بحث وضوح و رزولوشن وقتی مانیتور lcd باشه بدترم میشه......مانیتور led باز حساسیتش کمتر هست نسبت به تغییر رزولشون

لینک به دیدگاه

راستش تو عکس Metro 2033 کمی ps4 بهتره ولی در بقیه عکس ها فرقشون  محسوس نیستند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راستش تو عکس Metro 2033 کمی ps4 بهتره ولی در بقیه عکس ها فرقشون  محسوس نیستند.

سلام

میشه لطفا توضیح بدین(Metro 2033)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا جالبه که این کنسول های مثلا نسل جدید از همین اول کار حتی نمیتونن 1080p رو ساپورت بکنن اونوقت PC مدتیه وارد مرحله 4K شده و حتی با استفاده از 2 یا 3 یا 4 کارت گرافیک امکان استفاده از  4K Surround که معادل 12 برابر رزولوشن 1080p هست رو هم داره!! مثل این که باز هم طبق معمول قراره کنسول ها به دلیل ضعیف شدید نسبت به PC جلوی پیشرفت بازیها رو بگیرن!

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

سلام

میشه لطفا توضیح بدین(Metro 2033)

سلام منظورم اینه که کمی جزئیات  بازی مترو 2033 در ps4  بیشتره اگر روی عکس ها زوم کنید بیشتر متوجه میشن مثلا روی لباس یا دست اون کسی که لیوان به دست هست اگر بینید منظورم رو می فهمین.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا جالبه که این کنسول های مثلا نسل جدید از همین اول کار حتی نمیتونن 1080p رو ساپورت بکنن اونوقت PC مدتیه وارد مرحله 4K شده و حتی با استفاده از 2 یا 3 یا 4 کارت گرافیک امکان استفاده از  4K Surround که معادل 12 برابر رزولوشن 1080p هست رو هم داره!! مثل این که باز هم طبق معمول قراره کنسول ها به دلیل ضعیف شدید نسبت به PC جلوی پیشرفت بازیها رو بگیرن!

سلام استاد،در مقابل گیمرها هم PC رو ترجیح میدن،به نظرم طراحی خاص به منظور مصرف انرژی کمتر عامل بسیار مهمی در ضعف کنسول ها است،هرچند صعنت سخت افزار هم دیگه شورش رو در آوره!

سلام منظورم اینه که کمی جزئیات  بازی مترو 2033 در ps4  بیشتره اگر روی عکس ها زوم کنید بیشتر متوجه میشن مثلا روی لباس یا دست اون کسی که لیوان به دست هست اگر بینید منظورم رو می فهمین.

ممنونم @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...