رفتن به مطلب

روشن شدن با تاخیر ال سی دی

rostamiani
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یک Viewsonic VA2010wb دارم

مدتیه اول کار که سیستم رو روشن می کنم مانیتور روشن نمیشه و میره رو استندبای (چراغش چشمک میزنه) و هرچقدر هم که صبر کنم روشن نمیشه ولی اگه 10 15 ثانیه خاموشش کنم بعد دوباره روشن کنم روشن میشه

اگه مدتی مانیتور خاموش باشه هم این مشکل پیش میاد

جدیدا این زمان 10 15 ثانیه ای بیشتر شده

به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه ؟

متشکرم :D

لینک به دیدگاه

سلام

من یک viewsonic va2010wb دارم

مدتیه اول کار که سیستم رو روشن می کنم مانیتور روشن نمیشه و میره رو استندبای (چراغش چشمک میزنه) و هرچقدر هم که صبر کنم روشن نمیشه ولی اگه 10 15 ثانیه خاموشش کنم بعد دوباره روشن کنم روشن میشه

اگه مدتی مانیتور خاموش باشه هم این مشکل پیش میاد

جدیدا این زمان 10 15 ثانیه ای بیشتر شده

به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه ؟

متشکرم :D

شما بعد از 15 ثانیه مانیتور رو خاموش و روشن میکنید ؟

لینک به دیدگاه

امکان داراد بعد تمیز کردن مادر برد یا تکان خوردن کیس یا بستن رابط مانیتور کارت گرافیک شل شده باشد یا از جای خود تکان خورده

پایه های مسی کارت گرافیک کثیف یا کمی جرم گرفته باشد با الکل تمیز کنید

لینک به دیدگاه

وقتی مانیتور میره تو حالت استند بای، مانیتور رو خاموش می کنم .اگه بعد از حدود 15 ثانیه روشنش کنم دیگه تا دفعه بعد که خاموشش کنم مشکلی نداره :D

لینک به دیدگاه

وقتی مانیتور میره تو حالت استند بای، مانیتور رو خاموش می کنم .اگه بعد از حدود 15 ثانیه روشنش کنم دیگه تا دفعه بعد که خاموشش کنم مشکلی نداره :D

اگر با خاموش و روشن کردن مانیتور این اتفاق حل میشه از مانیتور هستش وگرنه غیر از این باشه باید سایر قطعاتتون رو چک کنید اینجور اتفاقات هم دلایل زیادی میتونه داشته باشه که پاسخ دقیق خیلی سخته .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...