رفتن به مطلب

تعویض CPU 2500K با I7-1155

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان یک عدد CPU 2500K موجوده کاملا سالم و اور نشده با I7 سوکت 1155 تعویض میشه ترجیحا 3770 اگر کسی داره و میخواد تعویض کنه بهم اطلاع بده ممنون چون روی سیستم هست امکان گذاشتن عکس وجود نداره تهران هستم و به صورت حضوری در تهران هر جایی میتونم بیام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حامد جان توی گوگل یه سرچ بزن با این موضوع که i5 2500k vs i7 3770k in game تفاوتی که میبینی خیلی ناچیزه.

چرا شما هم مثل من نمیتونی دست از سر این CPU برداری؟ :-)

مقایسه i5 2500k با i7 4770k که یکی از قویترین ها در سوکت 1150 هستش.

http://www.dslreports.com/forum/r28517633-I5-2500K-vs-I7-4770K-Gaming-Benchmarks

حامد جان بهترین کار اینه که فعلا به CPU و مادربورد دست نزنیم تا زمانی که قیمت ddr4ها عادی بشه ، چون در سوکت های موجود مخصوصا در بازی ها شما نمیتونی تفاوت زیادی ببینی.

امیدوارم کمک کرده باشم.

لینک به دیدگاه

حامد جان توی گوگل یه سرچ بزن با این موضوع که i5 2500k vs i7 3770k in game تفاوتی که میبینی خیلی ناچیزه.

http://www.dslreports.com/forum/r28517633-I5-2500K-vs-I7-4770K-Gaming-Benchmarks

حامد جان بهترین کار اینه که فعلا به CPU و مادربورد دست نزنیم تا زمانی که قیمت ddr4ها عادی بشه ، چون در سوکت های موجود مخصوصا در بازی ها شما نمیتونی تفاوت زیادی ببینی.

امیدوارم کمک کرده باشم.

شاید مورد خوبی پیدا شد در مورد DDR4 تا دو سال اینده با توجه به قیمت خیلی بالاش نمیشه بهش نزدیک شد :-(

لینک به دیدگاه

امیدوارم کمک کرده باشم.

اینهایی که گفتید یه طرف ، استفاده از لحیم بین die و ihs برای انتقال حرارت به بهترین شکل از هسته به روی ihs یکی دیگه از مزایای این cpu هست نسبت به 3770

ولی به واقع برای گیم مقداری oc بشه با بقیه cpu ها برابر میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینهایی که گفتید یه طرف ، استفاده از لحیم بین die و ihs برای انتقال حرارت به بهترین شکل از هسته به روی ihs یکی دیگه از مزایای این cpu هست نسبت به 3770

ولی به واقع برای گیم مقداری oc بشه با بقیه cpu ها برابر میشه .

میشه کمی بیشتر درباره استفاده از لحیم توضیح بدین؟

لینک به دیدگاه

میشه کمی بیشتر درباره استفاده از لحیم توضیح بدین؟

توضیح خواسی نداره ، اگه بخوام خلاصه بگم شرکت خوب اینتل ( در گذشته ) و بسیار بد و سودجوی فعلی ، از نصل sandy bridge به بعد یعنی از ابتدای ivy ها دست به یه حرکت انقلابی زد !!! و اونم این بود که اومد برای اتصال بین ihs و die از خمیر با کیفیت هزار تومنی استفاده کرد !! نتیجه معلومه !!! دمای بالای پردازنده توی لود سنگین !

که کاربران خودشون دست به کار شدن تا این افتضاح اینتل رو جبران کنند .البته من به شخصه فکر میکنم این یه تاکتیک برای این شرکت محسوب میشه . در جهت سودجویی بیشتر.

در اون طرف هم شرکت مشتری مدار AMD هم که بدجوری از اینتل بازیو باخته . اگه AMD خوب عمل میکرد اینتل یه ضرر اساسی سر این کارش میدید.

بعدش اومد سری refresh رو داد بیرون که اینبار به جای خمیر 1 تومنی خمیر 5 تومنی استفاده کرد !!!!! بازم نتایج نا امیدکننده است !!

ویرایش شده توسط spear
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...