رفتن به مطلب

کسی می تونه کمک کنه هارد بالا نمیاد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به همه دوستان من یه هارد یک ترابایت اکسترنال سیگیت دارم متاسفانه کارت گارانتیش رو گم کردم چند روز پیش از فاصله خیلی کم از دستم افتاد حالا بالا نمیاد وقتی به برق می زنم فقط صدا می ده

دو ماه بیشتر نیست دارم می خواستم بدونم حالا که گارانتی نداره میشه تعمیر کرد یا چاره ای دیگه اندیشید

یا بندازم دور:confused:

ممنون میشم کسی کمک کنه

لینک به دیدگاه

کارت گارانتی مهم نیست !

شما از کی خریدی ، بپرس گارانتی کجا بوده ، از روی سریال نامبر گارانتی میشود نه کارت !

اما افتادگی( ضزبه دیدن شکستگی) تشخیص داده شود فکر نکنم گارانتی محسوب شود

لینک به دیدگاه

با سلام به همه دوستان من یه هارد یک ترابایت اکسترنال سیگیت دارم متاسفانه کارت گارانتیش رو گم کردم چند روز پیش از فاصله خیلی کم از دستم افتاد حالا بالا نمیاد وقتی به برق می زنم فقط صدا می ده

دو ماه بیشتر نیست دارم می خواستم بدونم حالا که گارانتی نداره میشه تعمیر کرد یا چاره ای دیگه اندیشید

یا بندازم دور:confused:

ممنون میشم کسی کمک کنه

اطلاعاتش واست مهمه؟ یا نه فقط خود هارد؟

لینک به دیدگاه

ضمنا دوستان اصلا اثری از افتادگی یا ضربه روی هارد نیست

لینک به دیدگاه

احتمال خیلی زیاد مشکل از هد هارد هست. ممکنه سوخته باشه.روی هاردت هیچ لیبلی نیست که بشه فهمید هارد تحت گارانتی

کدوم شرکته؟ بعضی از هاردها که لیبل میخورن نیازی به کارت گارانتی ندارن و فقط لیبل کفایت میکنه. پس اگر لیبل داره ببین روش

اسم کدوم شرکت گارانتی رو نوشته؟ بهم بگو./

لینک به دیدگاه

متاسفانه هیچ لیبلی روش نخورده:confused:

یه ارتباط با آقای حسینی بگیر ببین هارد های سیگیت تحت گارانتی کدوم شرکت هستند؟

اگر تونستی از زوایای مختلف از هاردت عکس بگیر واسم بذار.اینجا

لینک به دیدگاه

اینم عکس هارد راستی گارانتی سازگار بود:confused:

لینک به دیدگاه

بفرستش واسه گارانتی سازگار ببین چی میگن. ازشون بپرس میتونن تعمیرش کنن یا نه.البته بعد از اینکه فرستادیش و معاینش کردن.

1-اگر با سریالش گارانتی شو قبول کردن و تعویضش کردن در صورت غیر قابل تعمیر بودن(جون کفتی اطلاعاتش زیاد مهم نیست)که هیج

2-اگر گارانتی شو قبول نکردن ولی گفتن میتونیم تعمیرش کنیم.بده تعمیر کنن.

3-اگر بعد از معاینه گفتن تحت گارانتی نیست و تعویض نمیشه ، تعمیرشم نمیتونیم بکنیم به من بگو.چون آشنای حرفه ای دارم تو این زمینه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...