رفتن به مطلب

◄◄◄ شب زنده داران ►►►

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

منم چند روز پیش از تو مغازه وارد سایت نمی شد هر جا رو کلیک میکردم .میگفت سطح دسترسی شما وجود ندارد یا محدود شده حتی اکانتم رو هم خارج نمی کرد اول فک کردم بن شدم ولی رسیدم خونه بدون مشکل وارد سایت شدم و پست زدم.

ینی میلاد جون شما میگی خودش اوکی میشه؟

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان بنده از دیروز با گوشی نمیتونم برم تو انجمن.توی فروشگاه مشکلی نداره ولی توی انجمن نمیره

احتمالا از پراکسی استفاده نمیکنید؟

لینک به دیدگاه

:blink:   :blink:   :blink:   :blink:   :|   :blink:   :blink:   :blink:   :blink:

دسترسی به سایت به ip ایران محدود شده. :)  :)  :)  

ویرایش شده توسط septemer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مارو از اینترنت ملی نترسون ، ما از بچه های کانکشنهای ۲کیلو بایتیم، با همین سرعتا عاشق شدیم ، عصبانی هم شدیم ، وبلاگ هم داشتیم ، دانشجو هم بودیم . آره داداش . اینترنت، نفت نیست ملی بشه بخوریدش!!wall.gif

22792d1358188648-543951_436593176414044_

١- وقتی برق میره کجامیره?
٢. چراتخم مرغ فحش نیست ولی تخم سگ فحشه?
٣. استامینوفن از کجا میدونه ما کجامون درد میکنه?
٤. وقتی میگن بگیر بخواب, ما چی رو باید بگیریم?
٥. وقتی میگن به افتخارش دست بزنید, دقیقا به کجاش باید دست بزنیم?
٦. چرا از جمعه تا شنبه اینقدر کم طول میکشه ولی از شنبه تا جمعه اینقدر طول میکشه?
٧.این که میگن بین خودمون باشه دقیقاکجامون باید باشه?
٨. پس کی این حقوق بشر رو میریزن به حسابمون?
٩. دفتر مقام -------------چند برگه?
١٠. آیا میشه رو میز نهارخوری شام هم خورد?
١١. پشم شیشه دقیقا کجای شیشه در میاد?
١٢. چرا جعبه پيتزا مربعه, خودش گرده, موقع خوردن مثلثه!?
١٣. آیا برای آزمایش الهی باید ناشتا بود?
١٤.آیا برای گرفتن شناسنامه المثنی, اصل شناسنامه هم لازمه؟

bi-dast.jpg

تو سرو سبزی و سرت تا ابد بالاست نه موریانه و آتش حریف ریشه ی ماست اگرچه زخم تبر نقش قامت ماست خود این نشانه ی آزادگی و عزت ماست

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

تخم مرغ هم فحشه ولی کسی به رو خودش نمیاره..

شماره 9 هم منشوریه که برادر =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یارو اومده در مغازه مموریشو داده میگه این مموری من فیروز توشه پاکش کن.خلاصه منم رفتم دنبال یه پوشه می گشتم اسمش فیروز باشه.هر چی گشتم پیدا نشد.گفتم مطمئنی اسمش فیرزوه گفت اره
اصلا انتی فیروزت اپدیت هست

من 22.gif
NOD 32 22.gif
KASPERESKy 2.gif
یارو 21.gif))))

رافائل نادال 21.gif))‬

دیالوگی كه امروز تو تاكسی شاهدش بودم (بین ۲ دختر) :+موبایلت داره زنگ میخوره گلم-اَه پیداش نمیكنم!!+نكنه خونه جا گذاشتیش؟!!
من رو به راننده 22.gifراننده رو به من 22.gifیارو پشت خط 22.gifموبایل 22.gifآمپر بنزین 22.gif

3aepzfz48tf5cqq51azy.jpg

lfklilw9egy824qia9h.jpg

درست حرف زدن

در راه بازگشت از کلیسا، جک از دوستش ماکس می پرسد: “فکر می کنی آیا می شود هنگام دعا کردن سیگار کشید؟

ماکس جواب می دهد: “چرا از کشیش نمی پرسی؟

جک نزد کشیش می رود و می پرسد: “جناب کشیش، می توانم وقتی در حال دعا کردن هستم، سیگار بکشم.”

کشیش پاسخ می دهد: “نه، پسرم، نمی شود. این بی ادبی به مذهب است.”
جک نتیجه را برای دوستش ماکس بازگو می کند.
ماکس می گوید: “تعجبی نداره. تو سؤال را درست مطرح نکردی. بگذار من بپرسم.”
ماکس نزد کشیش می رود و می پرسد: “آیا وقتی در حال سیگار کشیدنم می توانم دعا کنم ؟”

کشیش مشتاقانه پاسخ می دهد: “مطمئنا، پسرم. مطمئناً، این یک عبادت است.”
ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هوارو هم قیلتر کردن لامصبا 
از گرمای تابستون پریدیم تو سرمای زمستون !! 
هوای دو نفره چی شد این وسط؟؟؟؟؟ 
ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟

lohdm7y4sddwwci7xrh.jpg
ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش این ساعت شروع تاپیک رو کم کم به 10 صبح خواهی رسوند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش این ساعت شروع تاپیک رو کم کم به 10 صبح خواهی رسوند

سلام

شرمنده دستم بند بود-خوب خودتون استارت میزدین

توليد سريال‌هاي مفهومي و معناگرايي چون «حريم سلطان» به خوبي نشان مي‌دهد برادران ما در كشور دوست و برادر و همسايه – تركيه – تا چه اندازه به ذائقه مخاطب ايراني نزديك شده‌اند و چه راهكارهايي را براي جذب حداكثري كه خواسته اصلي مسوولين كشور تركيه است به كار مي‌گيرند. اين سريال بنا به گفته راويان شيرين سخن برگرفته از دل تاريخ است كه در اين‌صورت بايد تاريخ تركيه را بالاي سر گذاشت و به آن احترام فراوان گذاشت اما تحقيقات صورت گرفته نشان مي‌دهد در آن برهه از تاريخ بانوان عثماني تا سايه پوشيده بودند و چيزي كه شما در تصاوير موجود مي‌بينيد خطاي ديد و يا سرابي بيش نيست.emo36.gif

مواد لازم:
بانوان زيبا و به چشم‌ خواهري درجه يك: 5 عدد
بانوان زيبا و به ناچار درجه دو: 30 عدد
بانوان زيبا و جهنم و ضرر درجه سه: 60 عدد
بانوان باري به هر جهت: 120 عدد
بانوان متعادل كننده: 5 عدد
بانوان متحرك: 160 عدد
بانوان ايستا: 320 عدد
بانوان فضول و خبرچين، در عين حال زيبا: به اندازه رفع نياز مخاطب
بانوي سيخ كننده موي سر: يك عدد
سنبل خان: يك فقره
سلطان مفت‌خور براي هضم بانوان: يك عدد
وزير اعظم: يك عدد مشكوك به خيانت
مادر سلطان، حامي جمعيت هضم بانوان : يك عدد
بانوبيار دربار: يك عدد
مرد: به تعدادي كه جلوي دست و پاي بانوان را نگيرند
عاشق سينه چاك همسر سلطان كه سرش به شدت مي‌خارد: يك عدد
حيات خلوت: به گستردگي حرمسرا
رده سني مخاطب:
2 تا 170 ساله ... هر چه پيرتر، پيگيرتر
طرز تهيه:
يك) ابتدا تعدادي بانوي درجه سه را كه انصافا سازمان استاندارد در حق‌شان كوتاهي كرده را توي فيلمنامه مي‌ريزيم و به آن قسمت حرمسرا مي‌گوييم. دوستان عزيز حتما حواسشان باشد كه به اين قسمت نمك اضافه نكنند و شورش را در نياورند، هر كسي نمك بيشتري خواست سر سفره خودش اضافه مي‌كند.
دو) بعد از يك ساعت كه اينها را با سر و وضعي نامناسب - ولي باب طبع- خوب پخت داديم، سلطان سليمان را براي كاهش و متعادل كردن بار زيبايي فيلم پرت مي‌كنيم توي متن، بقيه‌اش را خودش مي‌داند چكار كند.
نكته: دوستان گلم، عزيزهاي درون منزل، خيلي حواسشان باشد اين تعداد زن زيبا را همينطور بي‌هدف ول نكنند توي متن؛ رادياتور ماشين باشد داغ مي‌كند، آدميزاد كه جاي خودش را دارد و جايزالخطا هم هست تازه!
سه) اين قسمت را نمي‌شود نوشت اما شما كه بچه نيستيد،
چهار) همسر سلطان كه از نظر درجه‌ي كيفي با پارتي‌بازي در رده‌ي دوم قرار دارد را در گوشه‌اي از متن با كاميون خالي مي‌كنيم و اگر فرصتي دست داد با همان كاميون از رويش رد مي‌شويم اما متاسفانه در آن برهه زماني كه ايشان مادر شاهزاده است امكانش نيست. با همسر سلطان به ناچار مي‌سوزيم و مي‌سازيم.
پنج) تا مخاطب از دستمان نپريده و شبكه را عوض نكرده، بانوان زيبا و به چشم خواهري درجه يك را بي‌محابا مي‌ريزيم توي متن تا با تحت تاثير قرار دادن مخاطب، مصرف شام ايراني‌جماعت به شدت كاهش پيدا كند. آشپزان عزيز خواهشا در مصرف بانو خساست به خرج ندهند. مال پدرتان كه نيست، سفره سلطان سليمان است. تازه ابتداي سلطنتش هم به مردم تركيه قول داده بود كه بانوان را سر سفره‌هاي آنها بياورد؛ چون آن زمان‌ها بانوان خيلي سخت راضي مي‌شدند سر سفره بيايند و بيشتر توي آشپزخانه بودند با ان حالشان.
شش) شايد كافي به‌نظر برسد اما تا اينجاي كار اين سريال تنها براي آقايان جذابيت دارد كه در انتخاب شبكه متاسفانه صاحب راي و نظر نيستند. محققان ترك‌تبار براي راضي نگه داشتن بانوان كه استثنائا پيرو آن رضايت آقايان نيز حاصل مي‌شود به اين نتيجه رسيدند كه بايد دو زن – ترجيحا هوو- به جان يكديگر بيفتند و از خجالت هم در بيايند. كلا خانم‌ها چون با اينجور درگيري‌ها همذات‌پنداري مي‌كنند و به ياد منازعات خانوادگي با جاري و مادر شوهر و خواهر شوهر مي‌افتند، به شدت به سريال فوق علاقه‌مند مي‌شوند و هر يك بنا به خصوصيات اخلاقي كه دارند به يكي از طرفين درگيري علاقه‌مند مي‌شوند.
هفت) بانوان ديگري كه قبل از شروع برنامه خوب ورز داده شدند را براي اضافه شدن به درگيري و مورد توجه قرار گرفتن سلطان به آرامي وارد قصه مي‌كنيم.
هشت) كوفتش بشود. ما كه راضي نيستيم.
نه) براي جلوگيري از عوض شدن ناگهاني ذائقه بانوان و تعويض كانال و ترجيح دادن تماشاي رقابت فوتبال بين اينتراخت فرانكفورت با راپيدوين اتريش، موقتا مقداري از بحث اصلي دور مي‌شويم و مقاديري جنگ و خونريزي به متن اضافه مي‌كنيم. حتما حواستان باشد در خلال پخش اين جنگ‌ها به هيچ‌عنوان از بحث شيرين درگيري در حرمسرا و گيس و گيس‌كشي غافل نمي‌شويم، بلكه فقط خودمان را مي‌زنيم به غفلت تا كار خوب از آب در بيايد.
ده) در قابلمه را مي‌بنديم و آن را به مدت نيم ساعت در مايكروفر قرار مي‌دهيم.
يازده) سريال ما آماده‌ست و اميدواريم توفيقي نصيب‌تان شود كه بدون حضور خانواده موفق به تماشاي آن بشويد. اسپانسرهاي اين سريال بابت تماشاي آن از شما تشكر مي‌كنند.
پيام‌هاي بازرگاني: كرم‌هاي افزايش دهنده قدرت‌بدني فايرفاكس ... با ما بهتر، طولاني‌تر و با لذت بيشتري به تماشاي اين سريال بنشينيد.
قسمت‌هايي از سريال:

(داخلي – روز- اتاق خانوم والده)
والده: پسرم تو چرا با ماهي دوران نمي‌ري حيات خلوت؟ بنده‌خدا پوسيد!
سلطان: مادر، اين روزها با «تركيش رادياتور» كي ديگه مي‌ره حيات خلوت؟
والده: پسرم اگه باهاش نري خلوت شيرم رو حلالت نمي‌كنم.
سلطان: مادر جان، احترامت واجب اما در مسايل خلوتي من دخالت نكن؟ آدم عاقل اينهمه مال دنيا رو ول مي‌كنه با ماهي دوران مي‌ره حيات؟
والده: مي‌دونم پسرم ولي اينبار به خاطر دل من برو!
سلطان: مادر؟!
والده: من حال اونو درك مي‌كنم!
سلطان: واااا! مادر؟ حالت خوب نيست‌ها!
والده: زهرمار! سلطان نبودي همين آدم تف كف دستت نمي‌انداخت! واسه من كلاس مي‌ذاري؟
سلطان: مادر تو رو ارواح آقاجون بس كن ... حالا كه اصرار مي‌كني، بهش بگو بياد حيات پشتي، دو دقيقه ببينمش، وسايلشو برداره بره!
(در همين حين بانواني در رنگ‌ها و مدل‌هاي مختلف از جلوي دوربين رد مي‌شوند. سنبل خان با آن قيافه‌اش هم در بين آنهاست. سنبل خان هم نشديم. اخ به اين شانس)
سنبل خان (با ناز و ادا و اطوار): نگار؟ بيا اينجا ببينم ... واااااي، بيا ديگر
بانو بيار دربار: بله سنبل خان؟
سنبل خان: برو ماهي دوران را حاضر كن!
بانو بيار دربار: چشم سنبل خان ... به حيات خلوت مي‌روند؟
سنبل خان: پ ن پ، مي‌رن يه جاي شلوغ كه همه ببينن، حرفي پشتشون نباشه!

تموم شد
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
مرد ثروتمندی به کشیشی می گوید: نمی دانم چرا مردم مرا خسیس می پندارند.
کشیش گفت: بگذار حکایت کوتاهی از یک گاو و یک خوک برایت نقل کنم.
خوک روزی به گاو گفت: مردم از طبیعت آرام و چشمان حزن انگیز تو به نیکی سخن می گویند و تصور می کنند تو خیلی بخشنده هستی.
زیرا هر روز برایشان شیر و سرشیر می دهی!
اما در مورد من چی؟!!
من همه چیز خودم را به آنها می دهم از گوشت ران گرفته تا سینه ام را !
حتی از موی بدن من برس کفش و ماهوت پاک کن درست می کنند !!!
با وجود این کسی از من خوشش نمی آید. علتش چیست؟!
می دانی جواب گاو چه بود؟
جوابش این بود: شاید علتش این باشد که "هر چه من می دهم در زمان حیاتم می دهم" !

zakhm.jpg

عزیز دلم…

تمام چسب زخمهایت را هم که بخرم باز…
نه زخمهای من خوب میشود نه زخمهای تو.

makee.jpg
همه شب نماز خواندن،همه روز روزه گرفتـن هـمـه سالــه از پـی حـج، سفــر حجـاز کـردن زمدینــه تا بـه کعبــه، سـر و پـا بـرهنــه رفتـن دو لـب از بـرای لبیکــ بـه گفتــه بـاز کـردن شب جمعـه هـا نخفتـن ، به خــدای راز گفتـن ز وجــود بـی نیــازش، طلـب نیـــاز کــردن به مساجـد و معابـد، همه اعتکاف کردن ز ملاهـی و مناهی، همـه احتـراز کردن به خدا قسم که کس را، ثمر آنقدر نبخشدکه به روی مستمندی ، در بسته باز کردن…

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

دوستان اینجا کسی سیستم  G2020 با گرافیک آنبورد کار کنه  داره ؟؟ یه سوال داشتم

لینک به دیدگاه

سلام

شرمنده دستم بند بود-خوب خودتون استارت میزدین

عاقا میگم اگه استارت نمیزنه بیایم هولش بدیم :)

لینک به دیدگاه

دوستان اینجا کسی سیستم  G2020 با گرافیک آنبورد کار کنه  داره ؟؟ یه سوال داشتم

بنده قدرت تجسمم بسیار بالاس بفرمایین

لینک به دیدگاه

بنده قدرت تجسمم بسیار بالاس بفرمایین

به نظرت تو بازی cod4 چند فریم میده تو تنظیمات متوسط بازی ؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام قبل حمید میجوابم!

اصلا نمیشه بازی کرد،این پردازنده گرافیکش خیلی ضعیفه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قدرت تجسم جناب عالی به صورت افقی تو حلقم.

: ||

7165.gifخوبی میلاد جان؟

لینک به دیدگاه

سلام قبل حمید میجوابم!

اصلا نمیشه بازی کرد،این پردازنده گرافیکش خیلی ضعیفه

سلام دوست عزیز . یعنی 30 فریم هم نمیده ؟؟ آخه این بازی مربوط به 7-8 سال پیشه :-?

لینک به دیدگاه

عزیز میدونی  که اینجا نقش رم بسیار پررنگه.بنظر من 4گیگ داشته باشی حداقل 40 فریم بهت میده مانیتور 19 تنظیمات لو یا مدیوم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز . یعنی 30 فریم هم نمیده ؟؟ آخه این بازی مربوط به 7-8 سال پیشه :-?

چقد؟30فریم! من دیگه حرفی ندارم!

لینک به دیدگاه

قدرت تجسم جناب عالی به صورت افقی تو حلقم.

: ||

=)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

عزیز میدونی  که اینجا نقش رم بسیار پررنگه.بنظر من 4گیگ داشته باشی حداقل 40 فریم بهت میده مانیتور 19 تنظیمات لو یا مدیوم

این دوستمون میگه اصن بازی بالا نمیآ د :D

لینک به دیدگاه

عزیز این تاپیکو ببین بدردت میخوره.استارترش دانیله عزیزه که چند وقته پیداش نیست :crying: :crying: :crying:

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=27550&hl=

سی پی یو ایشون 1610 هستش تقریبا هم رده سی پی یوی شما

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

ممنون دادا .

یه سوال دیگه گرافیک داخلی  2020 با 3220 چقدر تفاوت داره ؟؟ 3220  سری  3500 ــه گرافیک داخلیش ؟؟

لینک به دیدگاه

ممنون دادا .

یه سوال دیگه گرافیک داخلی  2020 با 3220 چقدر تفاوت داره ؟؟ 3220  سری  3500 ــه گرافیک داخلیش ؟؟

خیلی کم.شما اگه قصد گیم زدن داری روی آنبورد حساب نکن

لینک به دیدگاه

خیلی کم.شما اگه قصد گیم زدن داری روی آنبورد حساب نکن

آخه دوست عزیز بنده قصد زدن گیم نت داشتم گفتم اگه آنبورد کفایت میکنه با همین فعلا کار رو راه بندازیم تا ببینیم چی میشه . تو گیم نت سنگین ترین بازی همون cod4 ــه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...