رفتن به مطلب

NVIDIA و AMD هر دو به وضوح 8K می اندیشند!

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

8k-e1413373322644.png

با آنکه دستیابی به وضوح تصویر 4K برای بسیاری هنوز یک آرزوست،اما به نظر میرسد دو غول دنیای گرافیک افکار دیگری در سر دارند،4K وضوح تصویری 4برابر Full HD 1080p دارد،در واقع برای اولین بار در CES 2014 شاهد تلویزیون 8K از سوی Sharpبودیم،هرچند همان موقع در مقایسه با غول 85 اینچی سامسونگ با وضوح 4K خیلی برانگیزنده نبود.

وب سایت PCGamesN به بحث درباره وضوح 8Kبا AMD وNVIDIA پرداخته،تا هم جویای نظر آنها و هم تکنولوژی های آتی شان شود.پژوهشگر ارشد amd در حوزه گیم Richard Huddy در این باره چنین میگوید:"اگر ما به وضوح نمایشی حدود 8k افقی و 6k عمودی دست یابیم،آنگاه برای یک گیمر با حدت بینایی 20/20 ،چیزی نزدیک به "عالی" برای سیستم بینایی خواهد بود."

ما میدانیم که فراتر از  مقدار فوق برای چشم انسان غیر قابل روئیت و فراتر از 8K عملا بیهوده است.

Scott Herkelman  از  NVIDIAدر این باره گفت:

" 8K و یا فراتر از 4K  به چندین پردازنده گرافیکی نیاز خواهد داشت،وضوح 4K  برای اغلب پردازنده های گرافیکی امری دشوار است،با این حال GTX 980 از پس آن بر آمده اما هنوز جای بهبود با پردازنده های آتی دارد."

منبع خبر:http://www.eteknix.com/8k-7680x4320-resolution-coming-nvidia-amd/

ترجمه: خبات کریمی

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

روزی که تکنولوژی 3D معرفی شد و ملت مثل ندید بدید ها هجوم آوردن برا خریدش یه عده گفتن این تکنولوژی بیخود هست و دووم نمیاره.

الان برین اوضاع سینماها و فیلمهای 3D رو ببینین.

حتی بازیش رو هم نمیشه یه فول تایم تحمل کرد.

تکنولوژی 4K هم به سرنوشت اون دچار میشه.

شما ببینین 1080P کی اومده.

ببینین الان چند تا کانال دارن اونو پوشش میدن.

هنوز درصد خیلی خیلی از کانالها 720 هستن و حتی 1080i هم نشدن.

هنوز ملت دارن avi تماشا میکنن.

هاردهای پورتابل تو پخش 1080 کم میارن.

smart tv ها فیلمهای FHD با بیت ریت بالا رو نمیتونن درست حسابی پخش کنن.

همین 4K رو ببینین چقدر مدیا براش اومده.

یدونه فیلم 2 ساعته بالای 100-150 گیگ حجم داره تازه با بیت ریت معمولی.

بیت ریت بالاهاش 300-400 گیگ هستن.

مگه چند تا کشور هستن که میتونن این پهنای باند رو به مردمشون بدن ؟

سیستم up scaling هم اون چیزی نیست که تبلیغش رو میکنن.

درست مث اینه که 480 رو تو 1080 ببینین.

تکنولوژی 4k برای pc هم جا نیفتاده.

نه سایتی هست که برا 4k اپتیمایز بشه نه فرومی.

شماا فروم رو باز میکین یا همش جمع میشه وسط صفحه و تمام کناره ها سیاه میمونن یا 50% وسط سیاه میمونه و بقیه میچسبن به اینور اونور.

برنامه ها هم اپتیمایز نشدن برا این رزولوشن.

میمونه یدونه فقط گیمها که اونا هم باید کارتهای فضایی داشته باشیم تازه با افت فریم و لگ و بهینه نبودن هم سر و کله بزنیم.

تو این شرایط اسم 8K رو آوردن بیشتر به یه جوک شبیهه.

لینک به دیدگاه

پیشرفت علم یک هدف هست حال چه  کسی بخواد استفادش کنه چه نخواد علم باید پیشرفت کنه شاید

این مانیتورها 8K اصلا به کار نیان اما روزی باعث پیشرفت همه قسمت های سخت افزار میشه 

امیدوارم بزودی این مانیتورها تولید بکنن تا سری 4K قیمتش پایین تر بیاد بشه تهیه کرد البته با بدبختی

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

روزی که تکنولوژی 3D معرفی شد و ملت مثل ندید بدید ها هجوم آوردن برا خریدش یه عده گفتن این تکنولوژی بیخود هست و دووم نمیاره.

الان برین اوضاع سینماها و فیلمهای 3D رو ببینین.

حتی بازیش رو هم نمیشه یه فول تایم تحمل کرد.

تکنولوژی 4K هم به سرنوشت اون دچار میشه.

شما ببینین 1080P کی اومده.

ببینین الان چند تا کانال دارن اونو پوشش میدن.

هنوز درصد خیلی خیلی از کانالها 720 هستن و حتی 1080i هم نشدن.

هنوز ملت دارن avi تماشا میکنن.

هاردهای پورتابل تو پخش 1080 کم میارن.

smart tv ها فیلمهای FHD با بیت ریت بالا رو نمیتونن درست حسابی پخش کنن.

همین 4K رو ببینین چقدر مدیا براش اومده.

یدونه فیلم 2 ساعته بالای 100-150 گیگ حجم داره تازه با بیت ریت معمولی.

بیت ریت بالاهاش 300-400 گیگ هستن.

مگه چند تا کشور هستن که میتونن این پهنای باند رو به مردمشون بدن ؟

سیستم up scaling هم اون چیزی نیست که تبلیغش رو میکنن.

درست مث اینه که 480 رو تو 1080 ببینین.

تکنولوژی 4k برای pc هم جا نیفتاده.

نه سایتی هست که برا 4k اپتیمایز بشه نه فرومی.

شماا فروم رو باز میکین یا همش جمع میشه وسط صفحه و تمام کناره ها سیاه میمونن یا 50% وسط سیاه میمونه و بقیه میچسبن به اینور اونور.

برنامه ها هم اپتیمایز نشدن برا این رزولوشن.

میمونه یدونه فقط گیمها که اونا هم باید کارتهای فضایی داشته باشیم تازه با افت فریم و لگ و بهینه نبودن هم سر و کله بزنیم.

تو این شرایط اسم 8K رو آوردن بیشتر به یه جوک شبیهه.

درود

تا نیاز بالاتری احساس نشه خب معلومه که پهنای باندها همونقدر میمونه و درایورهای پورتابل و غیره پیشرفت نمی کنند...

وقتی میان میگن رزولیشن 8k به مرجله تولید رسیده بعد شرکتهای دیگه میان خودشونو تطبیق میدن... شرکتهای گرافیکی جذب میشن... بعد هاردها و دیسک های ظرفیت بالاتر نیاز میشه اونها دست بکار میشوند... بعد این سلسله مراتب به هم وصل میشوند تا تکنولوژی شاهد پیشرفت بزرگی میشه... خب طبیعی هم هست یک تکنولوژی جدید که ارائه میشه همه نمی تونن روز اول ازش استفاده کنند... 4k داره سریعا جای fhd رو میگیره همونجو که 3d جای خوشو باز کرد، این8k هم بالطبع باز میکنه... دیر یا زود... 

حالا مسئله اینجاست ایا میتونه 4k رو که در حال جا افتادنه از رده خارج کنه یا نه  4k مجالی بهش نمیده... اینم همه دسته سازنده ها هست که قیمت قابل قبولی بهش بدن و اگر قصد ارائه هردو رو باهم داشته باشند بنظر من 8k شکست می خوره و همگیر نمیشه...

رزولیشن هم که روز بروز زیاد شده اگه برین تو قسمت تنظیمات رزولیشن یکی از بازی ها میبینید همیشه درحال پیشرفت بوده و تابحال مشکلی نتونسته سد راهش بشه... حالا 2k  و 6k یخورده نامتعارفن شاید استقبال نداشته باشند اما 4k و 8k استقبال میشه... البته انشاله.  :D

لینک به دیدگاه

از سال 93 فرمت hd معرفی شد چند سال گذشته چند تا از شبکه های ما ه واره hd شدن 

هنوز در ماهو اره شبکه 1080p نیست .

دو یا 3 کانال تست 4k اومده و دیگه هیچ . 

8k هم برای فراگیر شدن سالها زمان لازم داره البته اگر تا اون موقع مفهوم تلویزیون  تغییر نکنه .حالا هم گروهی فرانسوی دارند روی تلویزیونهای نسل اینده  بدون استفاده از 

شیشه کار میکنند و نمونه های اولیه رو ساختند که فقط با پرتو نور کار میکنه 

اینها فقط بازار گرمی شرکتهای سازنده هست که هر روز یک فناوری بی ارزش رو اینقدر بزرگ جلوه میدند که مردم خرید این وسیله رو یک لزوم میدونند 

اول از نظر نرم افزاری میرند جلو بعد سخت افزارهای بی ارزششو نو میفروشند به مردم .اسمشم میزارند فناوری برتر 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از سال 93 فرمت hd معرفی شد چند سال گذشته چند تا از شبکه های ما ه واره hd شدن 

هنوز در ماهو اره شبکه 1080p نیست .

دو یا 3 کانال تست 4k اومده و دیگه هیچ . 

8k هم برای فراگیر شدن سالها زمان لازم داره البته اگر تا اون موقع مفهوم تلویزیون  تغییر نکنه .حالا هم گروهی فرانسوی دارند روی تلویزیونهای نسل اینده  بدون استفاده از 

شیشه کار میکنند و نمونه های اولیه رو ساختند که فقط با پرتو نور کار میکنه 

اینها فقط بازار گرمی شرکتهای سازنده هست که هر روز یک فناوری بی ارزش رو اینقدر بزرگ جلوه میدند که مردم خرید این وسیله رو یک لزوم میدونند 

اول از نظر نرم افزاری میرند جلو بعد سخت افزارهای بی ارزششو نو میفروشند به مردم .اسمشم میزارند فناوری برتر 

درود

یعنی شما اگه برید بازار تی وی بخرید بگن این fhd اون یکی 4k اون یکی 8k شما کدومو می خرید؟؟؟  :-?

رزولیشن قابلیت کمی نیست که براحتی بشه ازش گذشت ... (مردم الان سر 1ms و 5ms بودن سروکله میشکنن... سر کنتراست یزمانی بحث میکردن فلانی بیشتره برم اونو بگیرم) :D

یکی از رقابتهای اصلی گوشی ها الان شده رزولیشن صفحه چنده؟؟؟  ^_^

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

درود گرامی من برم بازار خرید اول نگاه جیبم میکنم 

بعد میبینم کدم فناوری عمومیت داره و کاربردی هست 

فعلا full hd جا افتاده بسمت اون میرم .اونم full hd ساده نه 3d , و حسگر دار و اسمارت و این حرفها 

4k -8k هنوز ایندشون درست مشخص نیست و معلوم نیست فناوری تلویزیونهای خانگی به کدوم سمت میره 

هر وقت مطمین بشم اینها هم مثل فول اچ دی به ثبات و همه گیر شده و قیمت معقولی داره خرید میکنم 

هر فناوری اول راهش مشکلاتی داره همونطور که اولین تلویزیونهای hd وارد شده به بازار داشتند 

این 4k ها - 8k هایی که به بازار داره میاد هیچکدوم کامل نیستند و رزولوشنشون  full dome نیست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

والا بابای ما سالی یدونه تی وی نمیخره، ده سالی یبار می خره،  :D

اون روزی که رفتیم بخریم گفتیم جدیدترین چیه گفتن صفحه تخت اومده و پشتش نصف شده ...  :laughing:

خریدیم تا الانم همونو داریم توخونمون... الانم اگه بخواد بخره نمیزارم فول اچ دی بخره میگم 4k بخره حالا اون 20 میلیونییش تو تاپیک بقلی نه تو خونمون جا نمیشه :laughing:  اما خب یچیزیش که به جیب ما بخوره شایدم یخورده بیشتر صبر کردیم اومد پایین تر بعدا خریدیم... (درسته پول زیادیه اما خب وقتی میری یه یخچال فریزر بخری میگه فلان قیمت این پولا برا تی وی پولی بحساب نمیاد یا همون پراید معروف) :-?

درکل 4k که جا افتاده فرهنگش 8k هم جا می افته همونجور که 3d جا افتاده و هرچی بیشتر جا می افته قیمتش متناسب تر و بصرفه تر میشه برا تولید کننده و مصرف کننده...  ^_^

..............

بعد میشه جمله زیر رو بشکافین یعنی چی ؟؟؟ و بر چه اساس می گین نیستن؟؟؟ ممنون

این 4k ها - 8k هایی که به بازار داره میاد هیچکدوم کامل نیستند و رزولوشنشون  full dome نیست 

لینک به دیدگاه

درود 

شما بجز گیمرها چند تا از کاربردهای رزولوشنهای بالا مانند 4K رو بفرمایید 

ریسیور 4K در بازار است 

فرستنده 4K در بازار داریم 

قیمتهاشون درست و معقول اس 

اکثر 4K ها در حالت فول نیستند و حتی هنوز برای گیمرها کانفیگ هم نشدند 

واقعا قیمتی که شما برای این دست از فناوری میدید خیلی بالاست .

بله اگر قیمتها درست پایین بیاد و FULL 8K با قیمت مناسب باشه و اگر خونم 

اجازه نصبشو بده من هم بسمتش میرم ولی نه الان که تکلیف سازندهای تلویزیون با 

خودشون مشخص نیست و نمیدونن چکار میخواند بکنند 

لینک به دیدگاه

..............

در ود

خدمت شما 

منبع معتبر 

http://en.wikipedia.org/wiki/8K_resolution

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

..............

در ود

خدمت شما 

منبع معتبر 

http://en.wikipedia.org/wiki/8K_resolution

شرمنده من دقیق منظورو نگرفتم  که این fulldome چی هستش؟؟؟

فقط تو شکل یچیزی دایره ای کشیده گفته 8000*8000 میشه  این اصطلاح... حال این سوال برا من پیش اومده چحوری میشه تی وی این شکلی بشه یا اینجوری تصویر بده ؟؟؟

اصلا مگه وقتی میگن فول اچ دی  بعد میشه 1920*1080 ... صدق میکنه که برای این رزولیشن 8k صدق کنه...؟

درود 

شما بجز گیمرها چند تا از کاربردهای رزولوشنهای بالا مانند 4K رو بفرمایید 

ریسیور 4K در بازار است 

فرستنده 4K در بازار داریم 

قیمتهاشون درست و معقول اس 

اکثر 4K ها در حالت فول نیستند و حتی هنوز برای گیمرها کانفیگ هم نشدند 

واقعا قیمتی که شما برای این دست از فناوری میدید خیلی بالاست .

بله اگر قیمتها درست پایین بیاد و FULL 8K با قیمت مناسب باشه و اگر خونم 

اجازه نصبشو بده من هم بسمتش میرم ولی نه الان که تکلیف سازندهای تلویزیون با 

خودشون مشخص نیست و نمیدونن چکار میخواند بکنند 

دوست عزیز  خب شما گر صبر کنی میاد به بازار اون وسایل دیگه، اما تی وی رو که رفتی فول اچ دی خریدی فردا نمی تونی ازش انتظار داشته باشی برات 4k ,8k اجرا کنه باید بری عوض کنی...

همونجور که الان طرف میره کارت گرافیک میخره فلان قیمت  بعد تا چند سال استفاده می کنه درسته تنها تعداد خیلی کمی بازی هست که بتونه از اون کارت کار بکشه اما فردا دیگه لازم نیست بره بازار کارتشو بفروشه یکی دیگه بخره... بعد تی وی رو نمیشه  و عرف نیست هر سال عوض کنی ...

خرید یک کالا همش این نیست که امروز چی باب هست باید دقت کرد فردا فلان چیز که داره باب میشه چیکار میکنه بیخیال میشه میره عوض میکنه یا سعی میکنه با اینده نگری خریدش رو انجام میده...!

اصلا یکی از درس های اصلی زندگی این هست که ادم اینده چیکار خواهد کرد ... و انسان باید به فکر ایندش باشه در حالی که در حال زندگی می کنه و از گذشته درس گرفته...!

لینک به دیدگاه

درود 

گرامی  متاسفانه من اونقدر وسعت مالی ندارم که برای یک تلویزیون 8K  پول یک خونه رو بدم فقط بخاطر اینده نگری 

یک کالایی هم که میخرم تا جون داره ازش استفاده میکنم .زیاد هم گوش به فناوریهای غیر ضروری نمیدم 

من تازه سیستم بستم پولشو داشتم گرافیک سنگین هم بگیرم ولی دیدم به کارم نمیاد و همینی که دارم کار راه انداز هست 

هر شخصی شرایط و فکرهاش متفاوت است .من فکرم این هست که پول رو بابت چیزی میدم که ازش استفاده کامل ببرم 

نه اینکه ویترین خونه درست کنم اونم یک ویترین 98 اینچی 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

گرامی  متاسفانه من اونقدر وسعت مالی ندارم که برای یک تلویزیون 8K  پول یک خونه رو بدم فقط بخاطر اینده نگری 

یک کالایی هم که میخرم تا جون داره ازش استفاده میکنم .زیاد هم گوش به فناوریهای غیر ضروری نمیدم 

من تازه سیستم بستم پولشو داشتم گرافیک سنگین هم بگیرم ولی دیدم به کارم نمیاد و همینی که دارم کار راه انداز هست 

هر شخصی شرایط و فکرهاش متفاوت است .من فکرم این هست که پول رو بابت چیزی میدم که ازش استفاده کامل ببرم 

نه اینکه ویترین خونه درست کنم اونم یک ویترین 98 اینچی 

دوست عزیز بحث رو کلا برگردونیدیا...

عزیز مگه گوشی ها با رزولیشن فول اچ دی تو 5-6-7 اینچ جا ندادن یعنی 8k رو نمی تونن تو 40-50 اینچ جا بدن؟؟؟

خب مسلما هیچ ادم عاقلی نمیاد یچیزی حدود سینما رو بیارو تو خونش جا بده  ... 98 اینچ!!!!!!!!!!

کاری به خودم ندارم گوشیم 800 تومن خریدم... اما برو ببین چند نفر گوشی بالا دو تومن دارن ... یعنی اینا توانایی خرید تی وی بالا ده-15 تومن رو ندارن؟؟؟

صد البته دارند...! :D

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

دوستان عزىز لىونى ىک فناورى جدىد اومده اىن که دىگه بحٽ نداره ! اونهاىى که پولش رو دارن همىن امروز ازش استفاده مىکنن اونهاى که ندارن چند سال دىگه مجبورن استفاده کنن چون اروم اروم فناورى قبلى رو کنار مىزنه و جاى اون رو مىگىره مٽل ال سى دى که جاى سى ار تى رو گرفت . اما در شراىط فعلى گرفتنش چندان کار درستى نىست . چون در اکٽر موارد تفاوتى با نسل فعلى نداره اما هزىنه که مىخواد بسىار متفاوته . خوب البته کسى که ماشىن چند مىلىاردى سوار مىشه و با ىک متر از حىاط خونش مىتونه چندتا از اىن تلوىزىون ها رو بگىره براش مهم نىست .

البته نىازى نىست که حتما مولتى مىلىاردر باشى تا بتونى اىن تلوىزىون ها رو بخرى به درامد خوب کافىه , اگر فقط ۱ درصد مردم اىران بتونن بخرن و از اىن تعداد فقط نىمىشون بخرن مىشه حدود ۴۰۰۰۰۰ عدد از اىن مدل تلوىزىون فقط در اىران . پس اىن فناورى مىتونه به راحتى سالى بىش از ده مىلىون فروش داشته باشه .

و اىن چند ده مىلىون نفرى که اىن فناورى رو دارن همواره دنبال نرم افرار , گىم , فىلم ىا هرچىز دىگه اى هستن که بتونه از نهاىت قدرت سىستمشون استفاده کنه و مىتونن براى اىن موارد خرج کنن اىن خودش ىک انگىزه مىشه براى شرکتهاى تولد کننده تا با تولىد کالاى مورد نظر در اىن بازار نو ظهور پولى به جىب بزنن و در نهاىت موجب پىشرفت بىشتر فناورى مىشن . اىن اتفاقىه که هزاران بار افتاده و هزاران بار دىگه مىفته . همىن

مگه اون روزى که هاردهاى ۵ گىگى نهاىت ظرفىت ىک هارد به حساب مىومدن اومدن فىلم ها و بازى هاى چند گىگا باىتى منطقى بود ? اما الان ىه چىز معمولى و حتى مىشه گفت لازمه و چند سال دىگه کىفىت ۴ و ۸ کا ىه چىز عادىه و همه بازى ها از اون پشتىبانى مىکنن .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

دوستان عزىز لىونى ىک فناورى جدىد اومده اىن که دىگه بحٽ نداره ! اونهاىى که پولش رو دارن همىن امروز ازش استفاده مىکنن اونهاى که ندارن چند سال دىگه مجبورن استفاده کنن چون اروم اروم فناورى قبلى رو کنار مىزنه و جاى اون رو مىگىره مٽل ال سى دى که جاى سى ار تى رو گرفت . اما در شراىط فعلى گرفتنش چندان کار درستى نىست . چون در اکٽر موارد تفاوتى با نسل فعلى نداره اما هزىنه که مىخواد بسىار متفاوته . خوب البته کسى که ماشىن چند مىلىاردى سوار مىشه و با ىک متر از حىاط خونش مىتونه چندتا از اىن تلوىزىون ها رو بگىره براش مهم نىست .

البته نىازى نىست که حتما مولتى مىلىاردر باشى تا بتونى اىن تلوىزىون ها رو بخرى به درامد خوب کافىه , اگر فقط ۱ درصد مردم اىران بتونن بخرن و از اىن تعداد فقط نىمىشون بخرن مىشه حدود ۴۰۰۰۰۰ عدد از اىن مدل تلوىزىون فقط در اىران . پس اىن فناورى مىتونه به راحتى سالى بىش از ده مىلىون فروش داشته باشه .

و اىن چند ده مىلىون نفرى که اىن فناورى رو دارن همواره دنبال نرم افرار , گىم , فىلم ىا هرچىز دىگه اى هستن که بتونه از نهاىت قدرت سىستمشون استفاده کنه و مىتونن براى اىن موارد خرج کنن اىن خودش ىک انگىزه مىشه براى شرکتهاى تولد کننده تا با تولىد کالاى مورد نظر در اىن بازار نو ظهور پولى به جىب بزنن و در نهاىت موجب پىشرفت بىشتر فناورى مىشن . اىن اتفاقىه که هزاران بار افتاده و هزاران بار دىگه مىفته . همىن

مگه اون روزى که هاردهاى ۵ گىگى نهاىت ظرفىت ىک هارد به حساب مىومدن اومدن فىلم ها و بازى هاى چند گىگا باىتى منطقى بود ? اما الان ىه چىز معمولى و حتى مىشه گفت لازمه و چند سال دىگه کىفىت ۴ و ۸ کا ىه چىز عادىه و همه بازى ها از اون پشتىبانى مىکنن .

داداش من فقط متن شما رو بد می بینیم؟ یا برای همه اینجوریه؟

ی های شما ی هست نه یـ .یعنی ی چسبان نیست  :D  سرم درد گرفت

ولی از اون گذشته:

به نظر من که خرید رزلوشن‏ های بالا، فقط بسته به سایز داره. یعنی هر مانیتوری، بسته به سایزش، تا یه حدی رزلوشن براش خوبه.

من الان تی وی مانیتور 24 اینچ دارم، رزلوشن FHD کاملا براش مناسبه. برای مانیتورهای 17 اینچ تا HD+ خوبه.

ولی فکر میکنم برای 30 تا 40 باید رزلوشن 2K باشه حداقل که تصویر خراب نشه.

بیشتر گیمرها سر این چیزا حساسن :)

لینک به دیدگاه

من کانال 4k روی ها @};- تب @};- رد رو باز کردم دیدم، چند تا تبلیغ رو شب و روز تکرار میکنه

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

پرچم PC بالاس :x

PC با سرعت نور درحال حرکته

ویرایش شده توسط VFSDF
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...