رفتن به مطلب

افزایش چشمگیر کارایی hdd و ssd با کمک cashe

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

در صورتی که کامپیوتر شما حافظه زیادی داشته باشه میتونید مقداری از حافظه رو برای cashe کردن پارتیشتهای کامپیوترتون استفاده کنید این عمل باعث میشه سرعت دسترسی به hdd یا ssd و سرعت نوشتن اطلاعات روی hdd یا ssd به صورت قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کنه.

همچنین بدلیل کاهش تعداد دفعات مراجعه به hdd یا ssd  عمر این قطعات هم زیاد میشه 

اما چطور میشه اینکارو کرد

برای cashe کردن hdd یا ssd نرم افزارهای خاصی وجود داره که در اینجا  یه نرم افزار رو خدمت شما معرفی میکنم همچنین تست سرعت رو انجام میدم تا ببینید چقدر  در کارایی hdd یا ssd شما میتونه مفید باشه

نرم افزار super cashe   رو که اینجا  لینک دانلودش رو میزارم (15 روزه )نصب کنید

http://superspeed.com/download/trialversions.php

روی SuperCache 5 رفته و نرم افزار رو دانلود کنید 64 بیتی یا 32 بیتی  (بسته به ویندوز اتون)

روی  پارتیشن مورد نظر رفته و از منوی  Action  cashe رو انتخاب کنید بعد میتونید فضایی که مورد نظر شما هست رو از رم به cashe  اختصاص بدین وcashe رو فعال کنید

post-17083-0-27800800-1413559391_thumb.png

خوب حالا زمان تست کارایی cashe هست

این تست رو هم روی ssd ,هم رو hdd انجام میدم 

ssd قبل از cahse

post-17083-0-01987900-1413559403_thumb.png

ssd بعد از cahse

post-17083-0-44159800-1413559416_thumb.png

hdd قبل از cashe

post-17083-0-53653900-1413560393_thumb.png

hdd بعد از cashe

post-17083-0-60165200-1413559435_thumb.png

تفاوت از زمین تا اسمان است !!!

ویرایش شده توسط A_M_D
لینک به دیدگاه

به نظر خوب و کاربردی باشه مخصوصا با سیستمهای امروزی که میانگین 6 الی 8 گیگ رم رو در اختیار دارن و مشکلی از این بابت نیست

من خودم تست میکنم چون نمیخام خیلی هاردم تو رفت و برگشت و دستورات رو در همون لحظه ارسال کنه و اینکه سرعت خوندن ونوشتن بالا میره و از همه مهمتر اینکه دوستمون گفته بودن عمر قطعمون هم بالا میره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

نرم افزاری بدرد بخوری هست اما مقایسه بنچمارک کار درستی نیست . چون اطلاعات ابتدا روی کش ایجاد شده نوشته و خوانده میشوند ربطی به سرعت خواندن و نوشتن هارد نداره .

شما برای هر برنامه ای جداگانه کش رم را رو بالا ببرید کارایی بالاتری خواهید داشت ، مثلا افزایش کش رم مروگر و دانلود منیجر .

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

درود

کرک این برنامه نیست ؟ 15 روز چه فایده ای داره

روی ssd های سامسونگ برنامه ای مشابه  این برنامه هست  که همین کارو انجام میده اما فقط روی ssd سامسنونگ کار میکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...