رفتن به مطلب

مشکل در پرینت گرفتن در پرینتر t50 رفرش

sajjadfox
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یک پرینتر t50 دارم با ویندوز8.1 64bit درایور پرینتر رو نصب میکنم نصب هم میشه پرینتر کار میکنه ولی نمیتونم کیفیت عکس رو دست کاری کنم تو برنامه ی خود پرینتر روی حالت اتو ماتیک هست چیکار کنم خواهشا کمک کنید

لینک به دیدگاه

اگه درایور نسخه مناسب رو نصب کردی 

برو توی Device and printers روش راست کلیک کن 

بعد گزینه printer properties رو بزن 

بعدش از تبadvanced  و از زبانه driver  درایورش رو از حالت دیفالت به درایوری که نصب کردی تغیر بده

بعد هم همه پنجره ها رو ok کن ببین درست می شه یا نه .  

لینک به دیدگاه

اگه درایور نسخه مناسب رو نصب کردی 

برو توی Device and printers روش راست کلیک کن 

بعد گزینه printer properties رو بزن 

بعدش از تبadvanced  و از زبانه driver  درایورش رو از حالت دیفالت به درایوری که نصب کردی تغیر بده

بعد هم همه پنجره ها رو ok کن ببین درست می شه یا نه .  دادا این کارو کردم درست نشده پرینتر رو بردم خونه رفیقم با 

دادا درست نشد کامپیوتر رو بردم خونه رفیقم با پرینتر P50 اون چک کردیم همچیزش کارکرد هد کلین هم انجام شد ولی با پرینتر خودم هرکار میکنم نمیشه 

لینک به دیدگاه

سیستم دوستت روش ویندوز  8.1 نصب شده؟

من تو سایت اپسون نگاه کردم آخرین سیستم عاملی رو که به صورت رسمی واسش درایور داده همون ویندوز 7 هست.

لینک به دیدگاه

سیستم دوستت روش ویندوز  8.1 نصب شده؟

من تو سایت اپسون نگاه کردم آخرین سیستم عاملی رو که به صورت رسمی واسش درایور داده همون ویندوز 7 هست.

اره سیستم جفتمون یکی هست از یک سی دی ویندوز استفاده میکنیم پرینتر منt50 هست پرینتر دوستم p50 ولی برای اون بدونه مشکل کار میکنه 

داداش درایورش نصب میشه ولی من نمیتونم کیفیت عکس رو تعقیر بدم پا پرینتر رو هد کلین کنم چیکار کنم ؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام دوستان میخواستم بگم که پرینتر t50 با ویندوز 8.1 نصب نمیشه و فقط با ویندوز 7 و ورژن های قبلی ماکروسافت مچ میشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...