رفتن به مطلب

راهنمای خرید فن سی پی یو i7 4770

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.به دلیل اینکه بنده در منطقه گرمسیر زندگی میکنم و بیشتر گیم و نرم افزار های گرافیکی و ریپ کردن انجام میدم سی پی یو خیلی استفاده میشه.در حالت استفاده معمولی دما تا 65 الی 70 میره.کیس هم گرین x6 هست.

حالا بنده این دو مدل رو مد نظر دارم:

ThermalRight True Spirit 120M

Evercool Transformer 3

بودجه هم از 100 تا 150 و در صورت ضرورت تا 200 هست.

فقط دوستان به تصاویر دقت کنید و مدلی که پیشنهاد میدید از لحاظ فضا و مکان امکان نصب داشته باشه.

سی پی یو i7 4770

m.b:gigabyte h97

case:green x6

'گرافیک:R9 290 سافایر 3x

ram hyperx blu 2تا 4 گیگ

پاور:;,کورسیر 850

تصاویر رو هم پیوست کردم.

حالا دوستان نظر و فن مد نظر رو بی زحمت پیشنهاد بدید.

پیشاپیش ممنون

post-14301-0-43747300-1413662673_thumb.jpg

post-14301-0-31195900-1413662729_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بهترین مدلی که میتونید با مقدار بودجه ای که در نظر دارید تهیه کنید ماچو هستش.

من هم مشکل دما سی پی یوو داشتم و و در زمان رندر به 85 میرسید  !!!

ولی با تهیه این سی پی یو کولر دما فراتر از 65 درجه نرفته و بسیار فوق العاده هستش.

این سی پی یو کولر رو میتونید از فروشگاه لیون تهیه کنید.

http://lioncomputer.ir/product/223/Thermalright+HR-02+Macho/

ویرایش شده توسط I7_2020
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بهترین مدلی که میتونید با مقدار بودجه ای که در نظر دارید تهیه کنید ماچو هستش.

من هم مشکل دما سی پی یوو داشتم و و در زمان رندر به 85 میرسید  !!!

ولی با تهیه این سی پی یو کولر دما فراتر از 65 درجه نرفته و بسیار فوق العاده هستش.

این سی پی یو کولر رو میتونید از فروشگاه لیون تهیه کنید.

ممنونن عزیز.شما مطمئن هستید که این کولر با این سایزش توی این کیس و روی این مادربورد نصب میشه؟؟

لینک به دیدگاه

ممنونن عزیز.شما مطمئن هستید که این کولر با این سایزش توی این کیس و روی این مادربورد نصب میشه؟؟

بله نصب میشه .

لینک به دیدگاه

بله نصب میشه .

عزیز،هت سینک های مادربورد به نظر شما مانع نمیشن؟؟چون خیلی به فن استوک نزدیک هستن

ویرایش شده توسط ali hidden
لینک به دیدگاه

عزیز،هت سینک های مادربورد به نظر شما مانع نمیشن؟؟چون خیلی به فن استوک نزدیک هستن

نه مشکلی نداره ارتفاع سی پی یو کولر خوبه.

لینک به دیدگاه

این کولر خیلی خوبی هست خمیر با کیفیتم داخلش هست 

ThermalRight True Spirit 120M

این مدل خودم دارم خیلی خنکه البته I5 دارم من 

سرعت فن روی 800 RPM  همیشه هست اصلا صدا نمیده فنش حرف نداره 

دما در حالت بیکاریی 32 تا 34 هست 

در حال گیم هم ندیدم به 50 برسه تا حالا

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

نه مشکلی نداره ارتفاع سی پی یو کولر خوبه.

عزیز جسارتا سوالی درباره این کولر برام پیش اومده.اونم اینه که وزن این کولر با فن 860 گرم هست و با این وزن در طولانی مدت فشاری به مادربورد نمیاره و مشکلی اینجاد نمیکنه؟؟

لینک به دیدگاه

عزیز جسارتا سوالی درباره این کولر برام پیش اومده.اونم اینه که وزن این کولر با فن 860 گرم هست و با این وزن در طولانی مدت فشاری به مادربورد نمیاره و مشکلی اینجاد نمیکنه؟؟

۱۰۰ در ۱۰۰

اسپریت ۱۲۰ بگیری بهتره

یا gama x300 بگیر چون اور نمیشه سی پی یوت. من i7-4790 دارم آقا حامد بهم همین گاما ۳۰۰ رو بهم پیشنهاد کرد.

http://lioncomputer.ir/product/1574/CPU+Cooler+Deepcool+GAMMAXX+300/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

۱۰۰ در ۱۰۰

درود

دوست عزیز میشه توضیح بدید بر چه اساسی 100% به مادربورد فشار میاد و مشکل ایجاد میشه؟!

به نظرم در صورتی که کولر به درستی نصب بشه هیچ مشکلی ایجاد نمیشه ( خودم Macho دارم ) 

ممنون میشم اساتید هم نظرشون رو در این مورد اعلام کنند.

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز میشه توضیح بدید بر چه اساسی 100% به مادربورد فشار میاد و مشکل ایجاد میشه؟!

به نظرم در صورتی که کولر به درستی نصب بشه هیچ مشکلی ایجاد نمیشه ( خودم Macho دارم ) 

ممنون میشم اساتید هم نظرشون رو در این مورد اعلام کنند.

عزیز مشخصه که وزن زیاد به مین فشار میاره ، حالا جدای از اینکه الکی فضای داخلی رو میگیره و جریان هوا رو هم میگیره. اگر یه سوال بپرسید از دوستانی که گارانتی بردن مین رو ۹۰ درصد برای تابیدگی سینی سی پی یو برشون میگردونن !

حرفی هست که دوستان بهم گفتن.

منم دوست دارم دوستان متخصص جواب درست و با دلیل رو بدن.

اگر اقا حامد بیان خیلی خوب هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز مشخصه که وزن زیاد به مین فشار میاره ، حالا جدای از اینکه الکی فضای داخلی رو میگیره و جریان هوا رو هم میگیره. اگر یه سوال بپرسید از دوستانی که گارانتی بردن مین رو ۹۰ درصد برای تابیدگی سینی سی پی یو برشون میگردونن !

حرفی هست که دوستان بهم گفتن.

منم دوست دارم دوستان متخصص جواب درست و با دلیل رو بدن.

اگر اقا حامد بیان خیلی خوب هست.

دوست عزیز فکر نکنم مشکلی داشته باشه ، من خودمTUNIQ TOWER دارم که به همراه فن نزدیک به 800 گرم وزنشه و الان نزدیک به یک ساله رو بورد بسته شده و هیچ گونه مشکلی هم برای بورد پیش نیومده ، چون من هر دفعه که برای تمیز کاری اقدام میکنم بعد از خارج کردن کولر مادربورد رو هم در میارم و روی سطح صافی قرار میدم تا بتونم پیچ هاش رو دقیق تنظیم کنم.

اما با اجازه اساتید من یه پیشنهاد به استارتر میکنم و اونم اینکه به جای خرید یه کولر بادی که فضای خیلی زیادی رو اشغال میکنه و برای تمیز کردنش هم دردسر های زیادی داره ، شما با بودجه 200تومن میتونی یه واتر کولر تک فن دست دوم بگیری که هم جای خیلی کمی میگیره ، خنک کنندگی بهتری داره و تمیز کردنش ه راحت تره.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز فکر نکنم مشکلی داشته باشه ، من خودمTUNIQ TOWER دارم که به همراه فن نزدیک به 800 گرم وزنشه و الان نزدیک به یک ساله رو بورد بسته شده و هیچ گونه مشکلی هم برای بورد پیش نیومده ، چون من هر دفعه که برای تمیز کاری اقدام میکنم بعد از خارج کردن کولر مادربورد رو هم در میارم و روی سطح صافی قرار میدم تا بتونم پیچ هاش رو دقیق تنظیم کنم.

اما با اجازه اساتید من یه پیشنهاد به استارتر میکنم و اونم اینکه به جای خرید یه کولر بادی که فضای خیلی زیادی رو اشغال میکنه و برای تمیز کردنش هم دردسر های زیادی داره ، شما با بودجه 200تومن میتونی یه واتر کولر تک فن دست دوم بگیری که هم جای خیلی کمی میگیره ، خنک کنندگی بهتری داره و تمیز کردنش ه راحت تره.

ممنون بزرگوار.من خودم هم از واتر کولینگ بیشتر خوشم میاد ولی طی تحقیقی که کردم واتر کولینگ ها مشکل نشتی پیدا میکنن و مشکلاتی اعم از تعویض مایع و تهیه مایع مخصوص و این دردسرها رو دارن و همون ایر بیشتر پیشنهاد شده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...