رفتن به مطلب

نشناختن هارد و آمدن صفحه مشکی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه سیستم هست وقتی باهاش کار میکنی بعد از چند دقیقه هنگ میکنه و وقتی با دکمه ریست میکنی یا هارد رو نمیشناسه یا اینکه بعد از بوت یه صفحه سیاه میاره . کابل دیتا و پاور هارد رو هم عوض کردم

لطفا کمکم کنید

لینک به دیدگاه

سلام عزیز.ویندوز عوض کردی؟ اگه اره وهنوز اینجوریه یه هارد دیگه گیر بیار احتمالا هاردت مشکل داره

لینک به دیدگاه

نه ویندوز رو عوض نکردم . جالب اینه وقتی سیسنم سرده مشکلی نداره ولی وقتی یه کم کار میکنه و دماش بالا میره اینجوری میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز اول توسط یه برنامه مثل HW monitor دمای هارد رو کنترل کنید.

بعد با برنامه HD tune تست های موجود رو بگیرین تا ببینین هارد مشکل داره یا خیر؟

از طرفی پیشنهاد میکنم در اولین فرصت اطلاعات هاردتون رو به یه هارد دیگه انتقال بدین ، چون دیدم کسی رو که بعد از پاک شدن اطلاعاتش گریش در اومده!!! ;-)

لینک به دیدگاه

دماش رو کنترل کردم مشکلی نداشت . الان هم تست میگیرم

لینک به دیدگاه

کنترل دما با برنامه HWmonitor در چنين مواقعي هميشه مفيد بوده

ممکنه از دماي بالاي سي پي يو هم باشه - خمير فن خراب درست جا نزدن هيت سينک

هارد به خاطر بد سکتور يا کابل

و يا خرابي رم که ميشه با برنامه Memtest 86+ تستش کرد

لینک به دیدگاه

تستش کردم بدسکتور داره . دارم با HDD Regenerator اسکنش میکنم . بار اول اسکن کردم همون اوایل چندتا بدسکتور پیدا کرد و برنامه هنگ کرد . الان دوباره دارم اسکن میکنم ببین چی میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چرا فقط هارد را تست میکنی ؟

مشکل این سیستم خاموش شدن هارد هنگام کار و روشن نشدن هارد موقع روشن شدن سیستم هست و این که میگی سیمها را عوض کردی .... با چند تا سیم تست کردی ؟ با یه گل که بهار نمیشه داداش

اگر با تعویض چند سیم برق درست نشد پس لطف کن پاور را هم تستش کن تا پدر هارد را بیشتر از این در نیابرده

لینک به دیدگاه

هارد بدسکتور داره با HDD Regenerator اسکن میکنم همون اول چندتا بدسکتور میشناسه و برنامه هنگ میکنه

لطفا کمکم کنید

لینک به دیدگاه

سلام جناب مبارکی عزیز

اگه اولاشه 50 گیگ اولشودیلیت کن جزو پارتیشن نباشه دوباره اسکن کن ببین داره یانه اگه اولاش بود 50گیگ رو بیشترکن.اگه اخراش فقط داشت اخرشم 50گیگ همینکارو بکن.اگه همه جاش داشت هاردتو باید بندازی دور

لینک به دیدگاه

رو یه هارد دیگه Windows نصب کن و این هارد  را  هم ببند و اگر اطلاعاتی داری Copy کن نه که همه patition ها را delete کن 1 بار کل هارد را full format کن شاید بتونی استفاده کنی

لینک به دیدگاه

هارد بدسکتور داره با HDD Regenerator اسکن میکنم همون اول چندتا بدسکتور میشناسه و برنامه هنگ میکنه

لطفا کمکم کنید

کنترل هارد رو از توی بایوس بزار رو IDE

سی دی بوتی که HDD Regenator رو از روش اجرا کردی مشکلی نداشته باشه ؟ از یک ورژن دیگه استفاده کن . البته اگر بدسکتور هاش کمه ، چون برای بدسکتور های زیاد و پراکنده فایده ای نداره .

اگر هم اطلاعات نداری اول Low Level فرمت کن و بعد بدسکتور هارو درست کن

لینک به دیدگاه

عزیز با HD Tune Pro اسکن کن شاتشو اینجا بذار تابهت بگم اساسی

لینک به دیدگاه

خیلی وضعش خرابه بعید میدونم درست بشه

هفتاد گیگ اولش رو حذف کردم ولی باز کامل اسکن کرد

ویرایش شده توسط mobaraki18
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...