رفتن به مطلب

چه كارت گرافيكي بخرم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من تازه عضو شدم مي خواستم شما دوستان عزيز راهنمايم كنيد اگ امكان داشته باشه من يك كارت گرافيك مي خوام در قيمت 180 200تومان فقط براي بازي مي خوام دوستان عزيز لطفا xfxبتونه بيشتر بازي ها اجره كن حد قابل قبولي 512mbممنون ميشم راهنمايم كنيد

لینک به دیدگاه

سلام من تازه عضو شدم مي خواستم شما دوستان عزيز راهنمايم كنيد اگ امكان داشته باشه من يك كارت گرافيك مي خوام در قيمت 180 200تومان فقط براي بازي مي خوام دوستان عزيز لطفا xfxبتونه بيشتر بازي ها اجره كن حد قابل قبولي 512mbممنون ميشم راهنمايم كنيد

با سلام

دوست خوبم به نظر من (االبته اینجا اساتید هم هستند ) در رده قیمت 160000 تا 180000 تومان یمتونید 8600GTS و 8600GT ببرید . و در رده قیمت بالاتر یعنی حدودا 215000 تومان 3850 ATI و بالاتر 9600GT که حدود قیمتش 260000 تا 270000 تومانه و بالاتر اگر مد نظرتون باشه میتونید 3870ATI حدودا قیمت 280000 تومان و بالاتر 8800GT هستش که قیمتش حدودا بین 280000 تا 320000 تومانه .

اگر بازم راهنمایی خواستید من در خدمتم

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست خوبم به نظر من (االبته اینجا اسیتاد هم هستند ) در رده قیمت 160000 تا 180000 تومان یمتونید 8600GTS و 8600GT ببرید . و در رده قیمت بالاتر یعنی حدودا 215000 تومان 3850 ATI و بالاتر 9600GT که حدود قیمتش 260000 تا 270000 تومانه و بالاتر اگر مد نظرتون باشه میتونید 3870ATI حدودا قیمت 280000 تومان و بالاتر 8800GT هستش که قیمتش حدودا بین 280000 تا 320000 تومانه .

اگر بازم راهنمایی خواستید من در خدمتم

دوست عزيز از راهنمايت متشكرم كاربر4213887

لینک به دیدگاه

دوست عزيز از راهنمايت متشكرم كاربر4213887

با سلام

خواهش میکنم و وظیفه بود عزیز

لینک به دیدگاه

سلام ببخشيد يك سوال ديگه داشتم يك بازي درحد كراسيس با يك گرافيك 8600gt با چه نوع گرافيكي low highيا زولكشني مي تونم بازي كنم سرعت بازي خوبه با اين گرافيك با رم 2گيگ متشكر ميشم اگه راهنمايم كني

لینک به دیدگاه

سلام ببخشيد يك سوال ديگه داشتم يك بازي درحد كراسيس با يك گرافيك 8600gt با چه نوع گرافيكي low highيا زولكشني مي تونم بازي كنم سرعت بازي خوبه با اين گرافيك با رم 2گيگ متشكر ميشم اگه راهنمايم كني

با سلام

خوب من چون کمتر بازی میکنم در نتیجه اطلاعات دقیتری در این مورد ندارم ولی در کل میدونم که یه کارت گرافیک مثل 8600GT 512 DDR3 واقعا کارت خوب و قوی هستش که در تستهایی که گرفتم نسبت به قیمتش خیلی خوب جواب داده و در مورد تخصصی بودنش در بازی باید ودوستانی که در این زمینه فعالیت دارن پاسخ بدن .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گرامی 8600 رو فراموش کن و اگر عجله ندارین صبر کنید تا قیمت 9600 متعادل بشه و شما اگر این کارت رو خریداری کنید به صرفه تر هست البته مقداری بیشتر خرج کنید ولی بهش میرزه

لینک به دیدگاه

دوست گرامی اگر عجله ندارین صبر کنید تا قیمت 9600 متعادل بشه و شما اگر این کارت رو خریداری کنید به صرفه تر هست

با سلام

خوب دوست خوبم قیمت 9600 حدودا 100000 تومان بالاتر(فعلا) از 8600 هستش خوب اگر فعلا قصد خرید دارن یا باید پول بیشتری بدن یا باید صبر کنن تا قیمتها متعادل بشه .

لینک به دیدگاه

:D:D:D

با سلام

خوب دوست خوبم قیمت 9600 حدودا 100000 تومان بالاتر(فعلا) از 8600 هستش خوب اگر فعلا قصد خرید دارن یا باید پول بیشتری بدن یا باید صبر کنن تا قیمتها متعادل بشه .

سلام خسته نباشيد مثلا چه قدر صبر كنم قمتشم چه قدر مي شه

لینک به دیدگاه

این بازار ایران رو که نمیشه

ولی فکر کنم بعد از عید باید منتظر این کاهش قیمت باشید

لینک به دیدگاه

سلام .با 8600GT میتونی کرایسس رو در حالت mediom در رزلوشن 800 در 600 بازی کنی.من هم میگم اگر بودجه بیشتری نداری صبر کن. البته هر چی کارت قویتر باشه به پاور قویتری هم نیاز پیدا میکنی. برای اون هم باید بدجه در نظر بگیری. 530 وات واقعی گرین حدود 50000 تومانه.

لینک به دیدگاه

:D:d:d

سلام خسته نباشيد مثلا چه قدر صبر كنم قمتشم چه قدر مي شه

با سلام

دوست خوبم چون تازه وارد بازار شده فعلا این ور سال روش حساب نکنید از بابت قیمت ولی سال آینده وقتی برندهای زیادی وارد بازار شد به خاطر رقابتی شدن فروش اونها حتما تغییر قیمت خواهد شد .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...