رفتن به مطلب

با 1/5 میلیون تومان چه سخت افزاری پیشنهاد می کنید ؟؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با 1/5 میلیون تومان چه سخت افزاری پیشنهاد می کنید ؟؟؟ فقط اسمبل کیس بدون مانیتور و ....!!!!

ممنون!!!

لینک به دیدگاه

اگه قرار باشه با همین بودجه، فقط مین، پردازنده، یه هارد 2 ترا برای آرشیو تهیه بشه نظرتون چیه؟

لینک به دیدگاه

RezaYa_67

ممنمون قربان فقط رم 4 رو مخمه 8 مدنظر دارم در ضمن گرافیک asus gt460 1gig 128 biti کفاف کارو میده؟

لینک به دیدگاه

شما دغدغه و اولویتت همیشه اول باید روی مین و پردازنده و پاور باشه ...

اگه میخوای دو سه سال بعد تعویض کنی یا کار خاصی انجام نمیدی b85 بگیر ولی اگه میتونی هزینه بکنی h87-pro بگیر که صد برابر از اولیه بهتره ... رم رو هم دوال 4 گیگ بگیر بعدا که پول اومد دستت یه دوال 4 گیگ دیگه هم بهش اضافه کن ...

لینک به دیدگاه

RezaYa_67

ممنمون قربان فقط رم 4 رو مخمه 8 مدنظر دارم در ضمن گرافیک asus gt460 1gig 128 biti کفاف کارو میده؟

به نظر من این گرافیک رو نخر همونی که دوستمون RezaYa_67 پیشنهاد داده بودن به نسبت این عملکرد بهتری داره و تو بازیها فریم بیشتری دریافت میکنی

لینک به دیدگاه

اگه قرار باشه با همین بودجه، فقط مین، پردازنده، یه هارد 2 ترا برای آرشیو تهیه بشه نظرتون چیه؟

سلام اورکلاک هم میکنید؟

RezaYa_67

این گرافیک که بنده گفتم جدیدتره 

بودجه شما خیلی کمه واسه رم 8

لینک به دیدگاه

سلام اورکلاک هم میکنید؟

اگه پردازنده به اندازه ی کافی قوی باشه خیر، ولی ترجیح میدم بتونم اور کنم، شما یه پیشنهاد با اور بده یکی هم بدون اور، تشکر.

لینک به دیدگاه

سلام 

برای سیستم بدون اور به نظرم 

giga h97-d3h

i7 4790 

برای سیستم اور هم 

asus z97-k به خاطر قیمت مناسب 

i5 4690k 

من خودم قصد این کار رو دارم و گزینه اول مدنظرم هستش 

لینک به دیدگاه

اگه پردازنده به اندازه ی کافی قوی باشه خیر، ولی ترجیح میدم بتونم اور کنم، شما یه پیشنهاد با اور بده یکی هم بدون اور، تشکر.

WD Caviar Green 2 TB SATA 64MB Buff

ASRock FATAL1TY Z97 Killer LGA1150 Z97 MB

Intel Core™ i5-4690K Haswell Processo

یا
لینک به دیدگاه

البته پیشنهاد میکنم هارد 3 بگیرید اخه اختلافشون کمه و هارد 2 خیلی زود پر میشه واسه ارشیو

لینک به دیدگاه

البته پیشنهاد میکنم هارد 3 بگیرید اخه اختلافشون کمه و هارد 2 خیلی زود پر میشه واسه ارشیو

تشکر، در مورد هارد بله، فکر کنم باید 3 ترا رو انتخاب کنم، با توجه به تفاوت اندک قیمت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...