رفتن به مطلب

فوری: سیستم پیشنهادی با بودجه بین 2 تا 2/5 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.

قصد خرید سیستمی برای انجام کارهای گرافیکی مثل نرم افزارهای فتوشاپ، این دیزاین و ... رو دارم و فعلاً قصد انجام کارهای تری دی و رندر ندارم. بودجه ای هم که موجوده بین 2 میلیون تا 2.5 هستش از همه عزیزان و کار بلدان سخت افزار خواهش دارم سریعاً راهنماییم بفرماین چون مغازه رو اجاره کردیم و بنوعی الان لنگ ابزار کاریم و دیر به فکر افتادیم.

چیزایی که برام مهمه یکی امکان آپگرید سیستم با کمترین خرج در آینده هست. دوم سرعت برام خیلی مهمه خواهش میکنم تو سیستم پیشنهادی هارد رو در نظر نگیرین و ملاک اس اس دی باشه لطفاً. زیاد اهل گیم نیستم اما خب بهرحال وقتای بیکاری بدم نمیاد گیمی بازی کنم پس بنوعی گیم رو هم مد نظر داشته باشید.

در آخر خواهش میکنم اگه صلاح میدونین با اینکه اعتقاد زیادی به استفاده از قطعات دسته دوم علی الخصوص تو بخش الکترونیکی ندارم ولی خب خالی از لطف نیست پیشنهادی در مورد استفاده از بعضی قطعاتی که میشه دست دوم باشن و کارایی سیستم رو بالا ببرن و در عین حال کمترین ریسک رو داشته باشن، رو هم مد نظر داشته باشین. فقط سیستم کامل مد نظر هست (با مانیتور و لوازم جانبی). خودم همچین سیستمی بنظرم مناسب اومده لطفاً نظراتتون رو هم در مورد سیستم پیشنهادی بفرمایین.

ممنون میشم و دوباره خواهش میکنم اگه سریع تر راهنمایی بفرمایین. با تشکر

MainBoard: Giga H97-Gaming3 LGA1150

CPU: Intel Core i3-4330 Haswell

VGA: Giga GT740 2GB DDR3

RAM: ADATA XPG V2 1600 - 8GB Dual

SSD: ADATA XPG SX900 128GB SATA3

Optic Drive: Asus 24X DVD RW

CASE: RaidMax Vortex V4

Power: Green 430W

Monitor: LG 20inch LED

KeyBoard + Mouse: A4Tech 9300F V-Track Wireless Desktop

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نکته اول در لیست شما ؟

آیا فکر میکنید میتونید CPU مورد نظرتون رو در بازار پیدا کنید ؟؟

من بعید میدونم به راحتی بتونید پیداش کنید

نکته دوم همیشه قطعه جایگزین در لیستتون داشته باشید

این پست برای شروع راهنمایی هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

"فوری"؟

ببخشید برادر ساعت شما به وقت کجاست؟

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

نکته اول در لیست شما ؟

آیا فکر میکنید میتونید CPU مورد نظرتون رو در بازار پیدا کنید ؟؟

من بعید میدونم به راحتی بتونید پیداش کنید

نکته دوم همیشه قطعه جایگزین در لیستتون داشته باشید

این پست برای شروع راهنمایی هستش

ممنون که جواب دادین. در مورد اول که مهم نیست که دقیقاً اون سی پی یو موجود باشه یا نه بهرحال با فرکانس پایینتر مثل 4130 هم کار راه میفته. مد نظر من سیستمی نیست که خودم اینجا ذکر کردم هر عزیزی که راهنمایی میکنه نیتش خیره و به فال نیک میگیریم هر چی به ذهنتون میاد که بتونه کمکم کنه بی نهایت ممنون میشم که بفرمایین. بهرحال تجربه افراد بهترین معیار انتخابه. لطفاً در مورد کارت گرافیک هم اگه نظری دارید بفرمایین منظورم کلی هست که ای ام دی بهترین کارایی و پشتیبانی داره یا انویدیا؟ در مورد برندهای موجود و اینکه کدوم برندها با سایر قطعات خوانایی بیشتری دارن هم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.

لینک به دیدگاه

"فوری"؟

ببخشید برادر ساعت شما به وقت کجاست؟

ساعت داریم تا ساعت. منظورتونو دقیق بگین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ساعت داریم تا ساعت. منظورتونو دقیق بگین

هیچی چون فرموده بودین "فوری "گفتم شاید ضروری باشه که منم جواب بدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

خرید SSD رو از نون شب برای سیستم جدید واجب تر بدونید مطمئن باشید ضرر نمیکنید

گرافیک انتخابی شما زیاد چنگی به دل نمیزنه

بهتر هست حداقل به فکر GTX750Ti باشید دوست گرامی البته باید هزیینه رو جوری تقسیم کنید که به گرافیک هم برسه یا اینکه افزایش بدید بودجه رو

پاور به نظر من ضعیف هست و ضمناً اگر بخواهید درآینده مقداری ارتقاء داشته باشید کم میاره

بهتر هست حتماً به فکر پاور قویتری باشید

لینک به دیدگاه

هیچی چون فرموده بودین "فوری "گفتم شاید ضروری باشه که منم جواب بدم

حتماً ضروری هست که به فوری بودنش اشاره شده. ولی شما هر موقع دوست داشتی راهنمایی کنی لطف کردی دیگه قرار نیست نصف شبی سیستم بخریم :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در مورد رم موردی نمیبینم هم برندش و هم ظرفیت و سرعتش

سعی کنید برای کاهش هزینه ها اگه زیاد براتون مهم نیست کیس رو ارزونتر بردارید مثل کیس دیپ کول مدل تیسراکت یا گرین X1 و حتی مدل های پاینتر با اسکلت معکوس(یعنی پاور در پایین قرار بگیره)

کیبورد و موس جزء خرجهای اضافی برای خرید سیستم نو هستند و هم چنین جنس مصرفی هستن پس بهتر هست تا میتونید از ارزونترین مدل ها ی شناخته شده بازار استفاده کنید (مخصوصاً برای کیبورد) برای کاهش هزینه هاتون

مثل فراسو یا همون ایفورتک یا جنیوس

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حتماً ضروری هست که به فوری بودنش اشاره شده. ولی شما هر موقع دوست داشتی راهنمایی کنی لطف کردی دیگه قرار نیست نصف شبی سیستم بخریم :)

موفق باشید،جناب momo000000 هست،198419_6qaxgjn.gif

لینک به دیدگاه

با سلام

خرید SSD رو از نون شب برای سیستم جدید واجب تر بدونید مطمئن باشید ضرر نمیکنید

گرافیک انتخابی شما زیاد چنگی به دل نمیزنه

بهتر هست حداقل به فکر GTX750Ti باشید دوست گرامی البته باید هزیینه رو جوری تقسیم کنید که به گرافیک هم برسه یا اینکه افزایش بدید بودجه رو

پاور به نظر من ضعیف هست و ضمناً اگر بخواهید درآینده مقداری ارتقاء داشته باشید کم میاره

بهتر هست حتماً به فکر پاور قویتری باشید

اون اس اس دی که به قول شما 100 در 100 خریدش حتمی هست.

گرافیک رو احساس کردم برای نرم افزارهای فتوشاپ و از این قبیل مناسب باشه اما خب این مدل که ذکر فرمودین تو لیست سایت که موجود نیست ولی تو بازار قیمتش حدودی چنده؟؟

افزایش بودجه اگه طوری باشه که 100 درصد تاثیرپذیر باشه مشکلی نیست اما آدم ترس از جواب ندادنش داره. بخدا 3440 تومن پای لپ تاپ سونی خرج کردم اما الان مثل چی پشیمونم بخدا. کاش همین پول اون موقع خرج پی میکردم!!!

پاور با احتساب اینکه مقداری هم بیشتر از مصرف باشه چقدر رو پیشنهاد میدین؟؟ خودم که گرین رو مارک خوبی میدونم آیا گزینه ای بهتر از این با قیمت معقول سراغ دارین؟ ضمناً ممنون میشم اگه در مورد دست دوم بودنش هم راهنمایی کنین

لینک به دیدگاه

من سیستم کامل دارم با تظمین 6 تا 6.5 با همه متعلقات خواستی پ خ کن

لینک به دیدگاه

در مورد رم موردی نمیبینم هم برندش و هم ظرفیت و سرعتش

سعی کنید برای کاهش هزینه ها اگه زیاد براتون مهم نیست کیس رو ارزونتر بردارید مثل کیس دیپ کول مدل تیسراکت یا گرین X1 و حتی مدل های پاینتر با اسکلت معکوس(یعنی پاور در پایین قرار بگیره)

کیبورد و موس جزء خرجهای اضافی برای خرید سیستم نو هستند و هم چنین جنس مصرفی هستن پس بهتر هست تا میتونید از ارزونترین مدل ها ی شناخته شده بازار استفاده کنید (مخصوصاً برای کیبورد) برای کاهش هزینه هاتون

مثل فراسو یا همون ایفورتک یا جنیوس

خب در این مورد با نظر شما موافقم میشه رو این موارد مانور داد. اما از اصلی ترین موارد که موثرن نمیشه گذشت. چشم این فاکتور رو حتماً مد نظر دارم

لینک به دیدگاه

موفق باشید،جناب momo000000 هست،198419_6qaxgjn.gif

و همچنین ولی خالی از لطف نبود شما هم راهنمایی میکردی. ممنون میشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون اس اس دی که به قول شما 100 در 100 خریدش حتمی هست.

گرافیک رو احساس کردم برای نرم افزارهای فتوشاپ و از این قبیل مناسب باشه اما خب این مدل که ذکر فرمودین تو لیست سایت که موجود نیست ولی تو بازار قیمتش حدودی چنده؟؟

افزایش بودجه اگه طوری باشه که 100 درصد تاثیرپذیر باشه مشکلی نیست اما آدم ترس از جواب ندادنش داره. بخدا 3440 تومن پای لپ تاپ سونی خرج کردم اما الان مثل چی پشیمونم بخدا. کاش همین پول اون موقع خرج پی میکردم!!!

پاور با احتساب اینکه مقداری هم بیشتر از مصرف باشه چقدر رو پیشنهاد میدین؟؟ خودم که گرین رو مارک خوبی میدونم آیا گزینه ای بهتر از این با قیمت معقول سراغ دارین؟ ضمناً ممنون میشم اگه در مورد دست دوم بودنش هم راهنمایی کنین

اگه دقت کرده باشید سونی دیگه لپ تاپ تولید نمیکنه توی خبر ها هم اومده بود چند وقت پیش اعلام کردن و همچنین ساپورت بسیار بدی از لپ تاپ هاش داره

لینک به دیدگاه

من سیستم کامل دارم با تظمین 6 تا 6.5 با همه متعلقات خواستی پ خ کن

دوست عزیز ممنون از راهنماییت ولی متاسفانه این رقم بودجه کار من نیست :crying:

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم داداش

فعلا حال ندارم فردا برات یه لیست با بهترین پیشنهادها ردیف میکنم چون تا شنبه نمیتونی چیزی بخری تعطیل هست برای شنبه اماده باش :cool:

لینک به دیدگاه

اگه دقت کرده باشید سونی دیگه لپ تاپ تولید نمیکنه توی خبر ها هم اومده بود چند وقت پیش اعلام کردن و همچنین ساپورت بسیار بدی از لپ تاپ هاش داره

والا من از وقتی که تو خونمون پای لپ تاپ باز شده فقط سونی دیدم. داداشم از همون اول دانشجویی سونی خرید منم از اون زمان تا یک سال و نیم پیش که خودم خریدم عاشق لپ تاپش بودم اما الان که استفاده کردم دیدم هیچی نیست. شایدم شانس ما بوده که اینطوری شده!!!

ولی خدا وکیلی از نظر طول عمر الان که 9 یا 10 ساله از اولین خرید لپ تاپ داداشم میگذره همچنان داره کار میکنه با اینکه خیلی کار کشیدیم ولی جون سخته فقط باطریش به رحمت خدا رفته که اونم طبیعی هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این لینک فروش رو یه نگاه بی اندازید (فقط قیمت ها رو )

با حدود 550 تا 560 تومن میتونید گرافیک قابل قبولی داشته باشید برای رزولیشن مناسب با مانیتور انتخابیتون

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-nvidia-gtx-750ti-oc-2gb-gddr5-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C.624456/#post-10364328

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم داداش

فعلا حال ندارم فردا برات یه لیست با بهترین پیشنهادها ردیف میکنم چون تا شنبه نمیتونی چیزی بخری تعطیل هست برای شنبه اماده باش :cool:

خدا از بزرگی کمت نکنه یه دنیا محبت میکنی. اجرت با امام حسین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا من از وقتی که تو خونمون پای لپ تاپ باز شده فقط سونی دیدم. داداشم از همون اول دانشجویی سونی خرید منم از اون زمان تا یک سال و نیم پیش که خودم خریدم عاشق لپ تاپش بودم اما الان که استفاده کردم دیدم هیچی نیست. شایدم شانس ما بوده که اینطوری شده!!!

ولی خدا وکیلی از نظر طول عمر الان که 9 یا 10 ساله از اولین خرید لپ تاپ داداشم میگذره همچنان داره کار میکنه با اینکه خیلی کار کشیدیم ولی جون سخته فقط باطریش به رحمت خدا رفته که اونم طبیعی هست

عمر طولانی لپ تاپ خوب هست اصلاً میشه گفت فروش و تب  گسترده لپ تاپ الان در بازار مدیون تولید و فروش لپ تاپ های سونی اون زمان در بازار بود که باعث شد مردم روی بیارن به سمت لپ تاپ ها ولی بدترین موردشون ساپورت نکردن درایوریشون هست

لینک به دیدگاه

این لینک فروش رو یه نگاه بی اندازید (فقط قیمت ها رو )

با حدود 550 تا 560 تومن میتونید گرافیک قابل قبولی داشته باشید برای رزولیشن مناسب با مانیتور انتخابیتون

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-nvidia-gtx-750ti-oc-2gb-gddr5-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C.624456/#post-10364328

ببخشین یه سوال. همیشه برام سوال بوده که چرا قیمت مارک های معروف اختلاف زیادی با مارک های دیگه داره؟؟ این فقط به معروفیت مربوط میشه یا نه واقعاً کیفیت و خدماتی هم کنارش هست؟؟ مثلاً از یه چیپ و یه مدل قیمتا تا 150 تومن اختلاف دارن؟ بین این موارد گیگا رو قبول دارم چون حداقل گارانتیش مشخصه اما خب 625 تومن واسه من خیلیه. آیا همچنان اصرار بر این موارد هست؟؟ لطفاً در مورد ای ام دی یا انویدیا هم توضیح بدین

لینک به دیدگاه

عمر طولانی لپ تاپ خوب هست اصلاً میشه گفت فروش و تب  گسترده لپ تاپ الان در بازار مدیون تولید و فروش لپ تاپ های سونی اون زمان در بازار بود که باعث شد مردم روی بیارن به سمت لپ تاپ ها ولی بدترین موردشون ساپورت نکردن درایوریشون هست

بخدا که هیچه!!! خیر سرم رفتم با گارانتی ایران رهجو خریدم که سه ساله هست و نمایندگی رسمی سونیه! ولی بعد 6 ماه که خواستم درایور از سایت سونی دانلود کنم پیغام داد تحریمی. با کریو خواستم دانلود کنم به طرز وحشتناکی سرعت دانلود افت کرد طوری که نمیشد دانلود کنی!!! زنگ زدم به نمایندگی گفتن بخاطر تحریمه گفتم مگه شما نمایندگی رسمی نیستی هیچ جوابی نداشتن بدن!!!! خلاصه با بدبختی فروختم با چقدر ضرر!!! حتی در مورد عملکرد کندش با نمایندگی فروشش تو شهرمون صحبت کردم و از کندی تو اجرای فتوشاپ گفتم با اینکه سی پی یو آی5 داشت و رم 4 گرافیک 2 به 4 ای ام دی طرف گفت گرافیک رو بذار رو حالت دستی بجای اتومات اونم با هزار بدبختی انجام دادم اما فقط یکم تاثیر داشت!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببخشین یه سوال. همیشه برام سوال بوده که چرا قیمت مارک های معروف اختلاف زیادی با مارک های دیگه داره؟؟ این فقط به معروفیت مربوط میشه یا نه واقعاً کیفیت و خدماتی هم کنارش هست؟؟ مثلاً از یه چیپ و یه مدل قیمتا تا 150 تومن اختلاف دارن؟ بین این موارد گیگا رو قبول دارم چون حداقل گارانتیش مشخصه اما خب 625 تومن واسه من خیلیه. آیا همچنان اصرار بر این موارد هست؟؟ لطفاً در مورد ای ام دی یا انویدیا هم توضیح بدین

اگر من باشم ارجحیت رو به اسوس میدم وبرند بعدی دیگه برام مهم نیست دوست گرامی

اکثر تولید کنندکان در یک سطح محصولاتشون رو در بازار ارائه میدن ولی در ایران بخاطر وارد کننده و گارانتی ها قیمت تغییر میکنه

نظر من روی مدل گالکسی بود برای شما حدود 150 تومن گرون تر از 740 انتخابی شما

در مورد پاور سعی کنید پاوررو بیشتر از نیازتون بردارید مثلاً با اون سیستم که در پست اول ذکر شده به نظرم پاور 530 گرین مناسب تر از پاور انتخابی خودتون هست

همچنین متونید از محاسبگر پاور خود گرین هم استفاده کنید

http://green.ir/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%DA%AF%D8%B1.aspx

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

خواهش میکنم داداش کار مهمی انجام نمیدم که یه لیست از تو سایت در میارم و میگم شما هم با دوستان عزیز مشورت کن تا بتونی تصمیم بگیری چون هر کسی یه چیزی میگه و انتخابش سخت میشه برای شما

برنامه هایی که گفتی همچین سیستم شاخی نمیخواد ولی سیستمهای جدید تو این رنج قیمت اکثرا برای اینطور برنامه ها خیلی قوی هستن مگر اینکه تو بازی کم بیارن دیگه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...