رفتن به مطلب

بالا نیومدن 4690 رو H87 لطفا کمکم کنید

majiid
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یه i5 4690 گرفتم.مینم H87M-E هست به آخرین بایوس هم آپدیت کردم.ولی وقتی سی پی یو رو روی سیستم میزارم بالا نمیاد.سی پی یو نو بوده.حالا موندم عیب از مینه یا سی پی یو که اگه از سی پی یو باشه که ور شکست شدم دیگه :crying: !!!!!!!!!!!!

لطفا اهل فن نظر بدن @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

برای آپدیت باید حتما از طریق ویندوز و با ابزار خود ایسوس صورت بگیره،از طریق بایوس نمیشه،شما چطور آپدیت کردین؟

با همین پیکربندی و یه پردازنده دیگه آپدیت کردین؟

فن /بوق صفحه چطور؟

لطفا  با سی پی یو و سوکت با لطافت رفتار کنید

آخرین بایوس و ابزار بروز رسانی: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1150/H87M-E/H87M-E-ASUS-2004_and_BIOS-updater.zip

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

من از طریق AI Suite II آپدیت کردم در هنگام نصب هم نهایت دقت رو داشتم.....با g3220 آپ کردم.......بله الان g3220 روی سیستمه........هیچ اتفاقی نمیفته............

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من از طریق AI Suite II آپدیت کردم در هنگام نصب هم نهایت دقت رو داشتم.....با g3220 آپ کردم.......بله الان g3220 روی سیستمه........هیچ اتفاقی نمیفته............

پردازنده نو بوده؟

یکبار دیگه از طریق ویندوز و با ابزار آپدیت کنید،دقیقا نسخه زیر ابزار هم باهاشه

آخرین بایوس و ابزار بروز رسانی: http://dlcdnet.asus....IOS-updater.zip

لینک به دیدگاه

بله نو بوده............اگه بتونید مشکلمو حل کنید هر روز دعاتون میکنم.........احتمال داره از سی پی یو باشه؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام 

یکبار باطری مادربرد رو دربیار وکومس مادربرد و خالی کن 

لینک به دیدگاه

سلام 

یکبار باطری مادربرد رو دربیار وکومس مادربرد و خالی کن 

باطری رو در بیارم و چیکار کنم؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

رو مادربرد coms را reset کن یه چیز شبیه سوکت فن هست که روش یه جامپر داره تو دفترچه مادربردت چک کن پیدا میکنی

ویرایش شده توسط mamalicool
لینک به دیدگاه

پاور ضعیف بوده مشکل درست کرده

باطری را به مدت 10 دقیقه از روی مادربرد وردار تا درست بشه

قبل از این کار پاور را از پشت کیس خاموش کن یا از برق بکش

لینک به دیدگاه

رو مادربرد coms را reset کن یه چیز شبیه سوکت فن هست که روش یه جامپر داره تو دفترچه مادربردت چک کن پیدا میکنی

خطری نداره؟

لینک به دیدگاه

شاید

چون معمولا پاور باعث بوجود امدن این مشکل میشه ولی این حرفها همه احتمالات هست و 100% نیست

لینک به دیدگاه

سیستم تو کامل بگو پاور از سرتم زیادیه احتمالا بد اپدیت کردی

لینک به دیدگاه

اگر بلد هستی بایوس را با اتصال پینها ریست کنی 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه باطری را هم نمیخواد در بیاری فقط پاور را خاموش کن

پاور را اکبند خریدی ؟ چه برندی هست ؟ با چه سیستم عاملی این کار را انجام دادی ؟

لینک به دیدگاه

نه هیچ خطزی نداره این جامپر و گزاشتن واسه یه همچین کاری 

لینک به دیدگاه

سیستم تو کامل بگو پاور از سرتم زیادیه احتمالا بد اپدیت کردی

H87M-E...........r9 280x toxic............8g ram 1333.........gp1235.......wb 1T.............asus dvd.R

لینک به دیدگاه

باطری رو حتما در بیار چون بعضی موقه با ریست مشکل حل نمیشه

لینک به دیدگاه

اگر بلد هستی بایوس را با اتصال پینها ریست کنی 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه باطری را هم نمیخواد در بیاری فقط پاور را خاموش کن

پاور را اکبند خریدی ؟ چه برندی هست ؟ با چه سیستم عاملی این کار را انجام دادی ؟

دست دو خریدم,ولی تست شده.....گرین.......7 64bit.......چجوری این کارو که گفتین میکنن؟؟

ویرایش شده توسط majiid
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

یه بار سی پی یو رو حتما در بیار 

ریست مادربورد رو انجام بده سی پی یو رو جا بزن سیم فن سی پی یو رو چک کن وصل باشه 

مادربورد led تست cpu داره؟ اگه ال ای دی روشن بمونه سی پی یو مشکل داره 

البته بعضی مواقع با قطع و وصل کردن پاور از این مورد پرش میکنه و رد میشه چون امکان رسیدن برق نامناسب به سی پی یو هست که دچار همچین تداخلی میشه برای همین گفتم سی پی یو رو یه بار در بیار تا برق تخلیه بشه

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

اول سیمهای وصل شده به مادربرد را چک کن بعد هم دوست عزیزمون ضحمت کشیده و عکس گزاشته مطابق اون عکس شما این کار را انجام بده

یادت نره پاور را خاموش کن بعدا

لینک به دیدگاه

نه

سلام

یه بار سی پی یو رو حتما در بیار 

ریست مادربورد رو انجام بده سی پی یو رو جا بزن سیم فن سی پی یو رو چک کن وصل باشه 

مادربورد led تست cpu داره؟ اگه ال ای دی روشن بمونه سی پی یو مشکل داره 

البته بعضی مواقع با قطع و وصل کردن پاور از این مورد پرش میکنه و رد میشه چون امکان رسیدن برق نامناسب به سی پی یو هست که دچار همچین تداخلی میشه برای همین گفتم سی پی یو رو یه بار در بیار تا برق تخلیه بشه

نه نداره.دوستان اگه نظری دارن بگن چون میخوام آفلاین بشم و کارایی رو که دوستان گفتن رو انجام بدن

لینک به دیدگاه

شما کارهای مبتدی را انجام بده ببین چه نتیجه ای میگیری نترس فکر نکنم مشکل بزرگی باشه شاید برقش قطع شده باشه

میتونی با اتصال سیم سبز به یکی از سیمهای مشکی رویه 24 پین پاور اون را روشن کنی البته قبلش از مادربرد جداش کن هم برق cpu هم 24 پین مادربرد را ببین خود پاور سالم هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...