رفتن به مطلب

خریدار کارت صدا تا سقف 200000 هستم که خروجی میدی داشته باشه برای اتصال ارگ به کامپیوتر

jasem
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بنده خریدار کارت صدا هستم برای کار آهنگسازی تا قیمت 200000 تومان که دارای ورودی و خروجی میدی باشه.ترجیحا اکسترنال و کارکرده باشه.

فقط دوستان عکس و قیمت یادتون نره!

لینک به دیدگاه

سلام

دوست گرامی این مدل کارت صدای کریتیو که فوق العاده حرفه ای هست و دارای پنل جلوی کیس و دو پورت  mdi و اپتیکال ورودی و خروجی و Aux و...

موجوده و توضیحات کامل رو از فایل pdf که ضمیمه کردم میتونید ببینید

تقدیم میشه 320 تومن اگر خواستید پیغام بدید.

post-17310-0-82449000-1414185332_thumb.jpg

Sound Blaster Audigy 2 ZS quickstart english back.pdf

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

ممنون از لطفت که توجه کردی.

میشه قیمت نو این کارت رو با پنل بهم بگین!این قیمتی که شما گفتین با کسر 30% از قیمت اصلیه کارت صداست؟یه موردم اینکه چند وقت کار کرده ای کارت شما؟

من بودجم همون قدر بود که گفتم وبرای خرید کارت شما اگه باهام راه بیاید شاید یه کاریش کردم ولی با تخفیف.

موفق باشی

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

این کارت صدا از بهترین و کمیاب ترینهای کریتیو هست که وارد ایران شده و آکبندش هم گیر نمیاد و من خودم 590 خریدم 2 سال پیش و خیلی کم کارکرد هست در واقع کارت صدا اصلا خرابی و یا مصرف بالایی نداره مثل cpu , گرافیک و پاور و مادر برد نیست که داعمی در حال کار باشه...

این هم لینک فروش که در حال حاطر موجود نداره ولی قیمت آخرین بار فروش رو میتونی در پایین صفحه در زیر توضیحات جایی که نوشته add to card ببینی که قیمت زده 187.9 دولار:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102163

لینک به دیدگاه

داداش بزار فکرامو بکنم بهت خبر میدم همین جا.فقط تخفیف آخر داداش؟خدایی منم دستم تنگه الان

لینک به دیدگاه

سلام.داداش قیمت گرفتم خیلی بالا میگی قیمت رو.توی سایت دیوار پیدا کردم 150000 و کارت صوت اینترنالش بدون پنل 70000 هزار.شما که به ما لطف کردی خواهشا توی قیمت تجدید نظر بفرما.حالا مال شما نو تر باشه ولی فکر نمیکنید تا این اختلاف قیمت یه کم غیر منطقیه.من خریدارم ولی شما خودتم یه تحقیق بکن و قیمت آخرو همینجا بگو برام.

سربلند باشی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...