رفتن به مطلب

معاوضه گرافیک R9 280X DCII Top با گرافیک Nvidia

amirjk
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 77
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

GTX 760 DC II OC Edition دارم و ۱۰۰ سر میدم 

خواستید 150 سر میگیرم با کارتتون معاوضه میکنم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اصلا چرا می خوای عوض کنی. به نظر من که این گرافیک جزء 2 گرافیک برتر هست و این سری گرافیک ها تنها کارت هایی هستن که از دایرکت ایکس 12 هم پشتبانی می کنن. من که اگه جای شما بودم این کار رو نمی کردم.

موفق باشی

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اصلا چرا می خوای عوض کنی. به نظر من که این گرافیک جزء 2 گرافیک برتر هست و این سری گرافیک ها تنها کارت هایی هستن که از دایرکت ایکس 12 هم پشتبانی می کنن. من که اگه جای شما بودم این کار رو نمی کردم.

موفق باشی

تو خوب بودن و قوی بودن کارت شکی نیست و اینکه asus تو سریای بالای گرافیکش از جدیدترین فناوری فن برای خنک کنندگی تو کارت استفاده کرده که تو لینکشم با فیلم توضیح داده

ولی چون از اول با nvidia کار میکردم به ati عادت ندارم کسانی که سیستمشون amd اکثرا بیشتر با کارتهای ati کار میکنن 

لینک به دیدگاه

خواستید 150 سر میگیرم با کارتتون معاوضه میکنم

واقعا بیشتر از 100 ارزش نداره دوست من چون کارت من و شما از لحاظ قدرت تقریبا در یک سطح هست کارت شما کمی قوی تر هست و من فقط چون AMD میخواستم قصد معاوضه داشتم و این رو هم در نظر بگیرید که اگه زمانی بخوام بفروشم nvidia رو خیلی بهتر میخرن

لینک به دیدگاه

واقعا بیشتر از 100 ارزش نداره دوست من چون کارت من و شما از لحاظ قدرت تقریبا در یک سطح هست کارت شما کمی قوی تر هست و من فقط چون AMD میخواستم قصد معاوضه داشتم و این رو هم در نظر بگیرید که اگه زمانی بخوام بفروشم nvidia رو خیلی بهتر میخرن

عزیز رو چه حسابی این حرف زدید ! http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1922&gid2=1807&compare=radeon-r9-280x-directcu-ii-top-3gb-edition-vs-geforce-gtx-760-asus-directcu-ii-oc-edition

کارت بنده 384 بیت و کارت شما 256 بیت

کارت من 3 گیگ و برای شما 2 گیگ

دایرکت کارت بنده 11.2 و برای شما 11.1

بندویچ یا پهنای باند مموری کارت 307.2gb/s و برای شما 192.3 گیگا بر ثانیه هست

مموری اسپید یا سرعت حافظه 1600mhz و برای شما 1502mhz

و خیلی موارد دیگه.........

کارت شما تقریبا نصف اندازه این کارت داره عزیز اینو حداقل به کسی بگید که ندونه!

شما یه سرچ تو سایت کنید قیمتی که 760 فروخته شده و 280x dcii top میاد دستتون

لینک به دیدگاه

عزیز رو چه حسابی این حرف زدید ! http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1922&gid2=1807&compare=radeon-r9-280x-directcu-ii-top-3gb-edition-vs-geforce-gtx-760-asus-directcu-ii-oc-edition

کارت بنده 384 بیت و کارت شما 256 بیت

کارت من 3 گیگ و برای شما 2 گیگ

دایرکت کارت بنده 11.2 و برای شما 11.1

بندویچ یا پهنای باند مموری کارت 307.2gb/s و برای شما 192.3 گیگا بر ثانیه هست

مموری اسپید یا سرعت حافظه 1600mhz و برای شما 1502mhz

و خیلی موارد دیگه.........

کارت شما تقریبا نصف اندازه این کارت داره عزیز اینو حداقل به کسی بگید که ندونه!

شما یه سرچ تو سایت کنید قیمتی که 760 فروخته شده و 280x dcii top میاد دستتون

دوست من حق با شماست منم نگفتم کارت شما قوی تر نیست ولی از لحاظ پرفورمنس کارت شما کمی از کارت من قوی تره و از لحاظ قیمتی هم 100 تا 150 تفاوت قیمت آکبندش هست و اینکه فرمودید کارت من نصف کارت شماست فکر میکنم اغراق زیادی بود چون همون سایت game-debate تفاوت پرفورمنس رو 13% زده که اگه تو همون سایت روی گیم ها مقایسه کنید میبینید که تنها 6% تفاوت پرفورمنس دارن

و من اگه بخوام بیشتر از 100 هزینه کنم کارت خودم رو میفروشم و یک R9 280X SAPPHIRE آکبند میخرم که آکبندش هم قیمت با کارت خودمه و از لحاظ پرفورمنس برابر با کارت شماست من عرض کردم به دلیل بازار بهتر nvidia نسبت به Amd و ضرری که موقع فروش قطعه میکنم نمیصرفه بیشتر از 100 تومن سر دادن وگرنه خودم از تمام مواردی که شما گفتید اطلاع دارم

ویرایش شده توسط arasaras
لینک به دیدگاه

دوست من حق با شماست منم نگفتم کارت شما قوی تر نیست ولی از لحاظ پرفورمنس کارت شما کمی از کارت من قوی تره و از لحاظ قیمتی هم 100 تا 150 تفاوت قیمت آکبندش هست

و من اگه بخوام بیشتر از 100 هزینه کنم کارت خودم رو میفروشم و یک R9 280X SAPPHIRE آکبند میخرم که آکبندش هم قیمت با کارت خودمه و از لحاظ پرفورمنس برابر با کارت شماست من عرض کردم به دلیل بازار بهتر nvidia نسبت به Amd و ضرری که موقع فروش قطعه میکنم نمیصرفه بیشتر از 100 تومن سر دادن وگرنه خودم از تمام مواردی که شما گفتید اطلاع دارم

این کارت هم تراز کارت 770 که نگاه کنید اختلافشون 1% یعنی برابر http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1922&gid2=881&compare=radeon-r9-280x-directcu-ii-top-3gb-edition-vs-geforce-gtx-770

برای قیمت و معاوضه هم اونجوری حساب نمیکنن قیمت دو کارت از یه منبع معتبر که جفت کارت موجود داشته باشه میگیرا از جفتشون 20% کم میکنن میشه اختلاف قیمتشون

ویرایش شده توسط amirjk
لینک به دیدگاه

این کارت هم تراز کارت 770 که نگاه کنید اختلافشون 1% یعنی برابر http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1922&gid2=881&compare=radeon-r9-280x-directcu-ii-top-3gb-edition-vs-geforce-gtx-770

برای قیمت و معاوضه هم اونجوری حساب نمیکنن قیمت دو کارت از یه منبع معتبر که جفت کارت موجود داشته باشه میگیرا از جفتشون 20% کم میکنن میشه اختلاف قیمتشون

البته شما باید با  770DC II مقایسه میکردید که میدید تفاوت بیشتر از اینه و خیر شما باید با قیمت خرید دست دوم هر دو کارت رو با هم مقایسه کنید 

به هر حال موفق باشی دوست عزیز امیدوارم بتونید معاوضه مد نظرتونو انجام بدید با ۷۶۰ بیشتر از ۱۰۰ سر دادن ارزش نداره

لینک به دیدگاه

البته شما باید با  770DC II مقایسه میکردید که میدید تفاوت بیشتر از اینه و خیر شما باید با قیمت خرید دست دوم هر دو کارت رو با هم مقایسه کنید 

به هر حال موفق باشی دوست عزیز امیدوارم بتونید معاوضه مد نظرتونو انجام بدید با ۷۶۰ بیشتر از ۱۰۰ سر دادن ارزش نداره

هر جور صلاح میدونید اجباری نیست عزیز

لینک به دیدگاه

آقا من 880 خریدارم ..ولی از هر کی میپرسم میگه amd دست دوم نخر چون ماین شده..بابا دیوانه شدم از بس تو این فرومها گشتم..

ماله شما که ماین شده نیست؟ هست؟ چون 99 درصد تو پ خ میگن امکان نداره amd رو ماین نکنن..خوب آخه من وقتی بخرم ماین میخوام چیکار بابا..

حالا از طریق سیستم واسطه معامله کنیم؟

لینک به دیدگاه

آقا من 880 خریدارم ..ولی از هر کی میپرسم میگه amd دست دوم نخر چون ماین شده..بابا دیوانه شدم از بس تو این فرومها گشتم..

ماله شما که ماین شده نیست؟ هست؟ چون 99 درصد تو پ خ میگن امکان نداره amd رو ماین نکنن..خوب آخه من وقتی بخرم ماین میخوام چیکار بابا..

حالا از طریق سیستم واسطه معامله کنیم؟

عزیز من اورم بلدم نیستم کنم چه برسه به مایننینگ!

برای ماینینگ معمولا از کم هزینه ترین گرافیک با کارایی بالا استفاده میکنن مثلا گرافیکای سافایر مدل tri-x حدود 130 تومن از این گرافیک کمتر طرفم برای استفاده 2 ماه میره سمت این مدل

البته این قضیه هم الکی بزرگش کردن شما وقتی گیم سنگین بازی میکنید تمام مشخصات رو حالت ultra با بالاترین فریم تنظیم میکنید که همین 99 درصد ظرفیت gpu اشغال میکنه یا وقتی 3dmark میگیرید گرافیک تو سنگین ترین وضعیت موجود قرار میده

ماینینگ اگه به طور اصولی باشه هیچ فشاری به کارت نمیاد خیلیا که این حرف میزنن اصلا نمیدونن چی هست فقط یه چیز به گوششون خورده فکر میکنن گرافیک زیر شعله گرفتن!

شما یه سرچ مختصر تو سایت کنید میبینید حتی برای گرافیکای nvidia  هم طرف گفته ماین شده در صورتی که اصلا این چیپ به درد این کار نمیخوره الانم یه سری قطعات جدید اومده که دیگه با توجه به هزینه برق و قطعات دیگه کسی دنبال گرافیک نمیره یعنی دیگه براشون صرف نمیکنه پیشنهاد میکنم درباره این مطلب تو نت جست و جو کنید 

درباره شرایط اعتماد سازی هم اگر تهران باشید یا کسی تهران داشته باشید میتونن حضوری تحویل بگیرن یا میتونید از سایت زیر معامله کنید که اقای حسینی هم همونجا عضو هستن و میتونید ازشون سوال کنید

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D8%B6%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-r9-280x-dcii-top-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%B1.629125/#post-10422131

لینک به دیدگاه

اوکی من نمیدونستم شما تو پرشین این همه سابقه دارید..معذرت :)

شماره حساب بدید که ادرس رو براتون پ خ کنم..شماره کارت بدید البته که همین الان واریز بکنم..چقدر واریز بکنم رو هم بگید..

تو همون پرشین هم آقا مهدی و اینا که همکار هستن و پیام خانی هم بازم میتونن من رو تایید کنن..خلاصه آقا من ریش و قیچی رو دادم دست خودتون..یه گرافیک توپ برام بفرستید..

یه بار amd خریدم وقتی کارت گرافیک رو نصب میکردم blue page میداد و بازم برگشت دادم به لیون کامپیوتر..خلاصه اعصابی از ما خورد کرد که نگو..ولی فکر نمیکنم برند ایسوز یه همچین مشکلی با درایور داشته باشه..

لینک به دیدگاه

اوکی من نمیدونستم شما تو پرشین این همه سابقه دارید..معذرت :)

شماره حساب بدید که ادرس رو براتون پ خ کنم..شماره کارت بدید البته که همین الان واریز بکنم..چقدر واریز بکنم رو هم بگید..

تو همون پرشین هم آقا مهدی و اینا که همکار هستن و پیام خانی هم بازم میتونن من رو تایید کنن..خلاصه آقا من ریش و قیچی رو دادم دست خودتون..یه گرافیک توپ برام بفرستید..

یه بار amd خریدم وقتی کارت گرافیک رو نصب میکردم blue page میداد و بازم برگشت دادم به لیون کامپیوتر..خلاصه اعصابی از ما خورد کرد که نگو..ولی فکر نمیکنم برند ایسوز یه همچین مشکلی با درایور داشته باشه..

خرابی معمولا تو هر برندی هست نمیشه گفت همشون سالمن ولی چیزی که خیال ادم راحت میکنه گارانتی گرافیک

گرافیک یه قطعه ایه تو ایران نمیتونن تعمیر کنن مخصوصا اینکه مشکل از gpu کارت باشه که اونم اگه یه موقع مشکل پیدا کنه براتون عوض میکنن یدونه نو بهتون میدن

لینک به دیدگاه

گزافیک رو من خریداری کردم و پول رو هم واریز کردم :) منتظر رسیدنش هستم..

لینک به دیدگاه

آقا گرافیک مشکل داره..چیکار کنیم؟ اصلا و ابدا یه بازی رو هم درست اجرا نمیکنه...

لینک به دیدگاه

آقا گرافیک مشکل داره..چیکار کنیم؟ اصلا و ابدا یه بازی رو هم درست اجرا نمیکنه...

با جناب نوید یزدانی تماس گرفتم قضیه براشون تعریف کردم قرار شد برش گردونیم به خودشون تست کنن

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...