رفتن به مطلب

راهنمای برای خرید گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

می خواستم بدونم که با 50 تومن چه گرافیکی پیشنهاد می کنید فقط 50 هزار تومن

و با 180 تومن چه گرافیکی

دو مدل با قیمت های فوق و کارایی نسبت به قیمت 5 و 180 تومن

ممنونم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

می خواستم بدونم که با 50 تومن چه گرافیکی پیشنهاد می کنید فقط 50 هزار تومن

و با 180 تومن چه گرافیکی

دو مدل با قیمت های فوق و کارایی نسبت به قیمت 5 و 180 تومن

ممنونم

با سلام

دوست خوبم توی رده 50000 تومان میتونید 8400GS ببرید که قیمت بین 45000 تا 65000 تومان نوسان داره که امکاناتشون فرق میکنه یعینی یکی 256 MB هستش و دیگری مثلا 512 mb و بعضیها هم خروجیه HDMI هم دارن .

در رده 180000 تومان هم میتونید 8600GTS و 8600GT ببرید و یا اگر ATI مد نظرتونه میتونید 2600XT ببرید .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

در رده کارتهای low end که دیگه زیر 8400 اصلا نباید بگیرید و اگر 512 باشه که بهتر اما در رده 180 به نظر من صبر کنید تا بتونید کارت 3850 ati رو بگیرید چون دیگه 8600gts از رده خارج شده چون 3850 میشه گفت دوبرابر 8600 سریعتر هست پس بهتره صبر کنید .به حر حال شما بیشتر توضیح بدین تا بشه بیشتر شما رو راهنمایی کرد .

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

در رده کارتهای low end که دیگه زیر 8400 اصلا نباید بگیرید و اگر 512 باشه که بهتر اما در رده 180 به نظر من صبر کنید تا بتونید کارت 3850 ati رو بگیرید چون دیگه 8600gts از رده خارج شده چون 3850 میشه گفت دوبرابر 8600 سریعتر هست پس بهتره صبر کنید .به حر حال شما بیشتر توضیح بدین تا بشه بیشتر شما رو راهنمایی کرد .

با تشکر

با سلام

ممنون و من حرف شما رو قبول دارم ولی متاسفانه فعلا توی بازار موجود نیستش و قیمتش هم بالای 200000 تومان هستش و اگر صبر کنن فکر میکنم که گزینه بسیار مناسبیه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...