رفتن به مطلب

نظر سنجی برای خرید cpu

ارتقإ به i7 3770k یا اُور i5 2500k  

24 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدوم رو پیشنهاد میدین؟

• خرید واتر کولر و اور 2500k
    • ارتقإ به 3770k
    • هیچ کدام! (استفاده از همین cpu و ایرکولر که TUNIQ TOWER باشه) تا زمان ارتقا به سوکت بعدی

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام خدمت دوستان.
شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟
خرید یه واتر کولر و اور 2500k یا ارتقإ به 3770k

اگر دلایل خودتون رو هم ذکر کنید ممنون میشم.

ویرایش شده توسط rahmanshahi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز.  

از وقتی که پردازنده های هاسول وارد بازار شدند کسایی که روی سوکت Z68 بودند که سیستمشونو ارتقاء ندادن به 1155 ارتقا میدن به 1150 یعنی هاسول . 

دیگر الان وقت مناسبی برای خرید سوکت 1155 نیست و دیگه سوکت 1150 جای این سوکت رو گرفته با قیمت مناسب . 

اگر میخاین ارتقا بدین مادربرد و سی پی یو رو حتما 1150 بخرید مثلا سی پی یو 4790 

پیشنهاد نمیکنم که به سمت 1155 برید . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز

1-واقعا شما به پردازنده قویتر نیاز دارین؟

2-اورکلاک و واترکولیگ جذابیت های خودش رو داره اما بنظرم اگه واقعا به پردازنده قدرتمندتری نیاز دارین 3770  مناسبتره،فعلا رای ندادم چون باید مشخص بشه واقعا این ارتقاء ضروریه؟

3-ارتقا به 1150منطقی تر و به صرفه تره(دراز مدت)

عنوان رو هم به "ارتقاء" تغییر بدین @};-

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز

1-واقعا شما به پردازنده قویتر نیاز دارین؟

2-اورکلاک و واترکولیگ جذابیت های خودش رو داره اما بنظرم اگه واقعا به پردازنده قدرتمندتری نیاز دارین 3770  مناسبتره،فعلا رای ندادم چون باید مشخص بشه واقعا این ارتقاء ضروریه؟

3-ارتقا به 1150منطقی تر و به صرفه تره(دراز مدت)

عنوان رو هم به "ارتقاء" تغییر بدین @};-

1.والا از نظر قدرت که فکر نکنم نیاز باشه چون وقتی تست های کارت گرافیکم رو در سایت های مختلف بررسی میکردم میبینم که خروجی کارت من کاملا با اون تست ها هماهنگه ، پس این وسط CPU جلوی کارکرد کارت رو نگرفته.

2.موافقم ، خودم هم دوست دارم اور کنم البته به شرط خرید یه واتر کولر خوب.

قصد خودم هم اور بود تا حالا یه مدت دیگه یه دفعه سوکت رو هم عوض کنم و به یه سوکت بالاتر ارتقإ بدم ، اما منتظرم نظر دوستان و پیشنهاداتشون رو بیینم تا مقایسه کنم که خرید یک 3770 با قیمت 1070000 به صرفه تره یا اور به قیمت خرید یه واتر کولر با هزینه 50هزار تومنی.

تست های زیر قدرت واقعی 2500 رو در حالت اور نشون میده:

http://www.bit-tech.net/hardware/2012/04/23/intel-core-i7-3770k-review/7

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

1.والا از نظر قدرت که فکر نکنم نیاز باشه چون وقتی تست های کارت گرافیکم رو در سایت های مختلف بررسی میکردم میبینم که خروجی کارت من کاملا با اون تست ها هماهنگه ، پس این وسط CPU جلوی کارکرد کارت رو نگرفته.

2.موافقم ، خودم هم دوست دارم اور کنم البته به شرط خرید یه واتر کولر خوب.

قصد خودم هم اور بود تا حالا یه مدت دیگه یه دفعه سوکت رو هم عوض کنم و به یه سوکت بالاتر ارتقإ بدم ، اما منتظرم نظر دوستان و پیشنهاداتشون رو بیینم تا مقایسه کنم که خرید یک 3770 با قیمت 1070000 به صرفه تره یا اور به قیمت خرید یه واتر کولر با هزینه 50هزار تومنی.

تست های زیر قدرت واقعی 2500 رو در حالت اور نشون میده:

http://www.bit-tech.net/hardware/2012/04/23/intel-core-i7-3770k-review/7

شما میتونید با یه ایر  کولر150تومنی هم اور کنین و نیازی به واتر نیست

لینک به دیدگاه

درود

پیشنهاد من هیچ کدام هستش و پیشنهاد من اینه که تا وقتی که میتونید با امکانات موجود از پردازندتون استفاده کنید و تا جایی که امکانات بهتون اجازه میده اور کنید بعد از این سوکت خارج بشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

پیشنهاد آقای حسینی تایید میشه

با همین فن تونیک تاور شما میتونید پردازنده رو تا 4500 ببرید.

لینک به دیدگاه

خرید یه واتر کولر و اور 2500k به نظرم جدابیت خاصی داره و حس جالبی رو میده به خاطر اینکه شما تونستی از تمام توان یه قطعه به حد مطلوب البته با در نظر گرفتن اینکه یه واتر مناسب بتونه قطعه رو تا حد ممکن خنک کنه که حرارت باعث آسیب زدن نشه

مثل این میمونه تو بعضی از کشورها هنوز ماشین های دهه 70 و 80 رو دارن با استفاده از تیونینگ و دستکاری استفاده میکنن و براشون خیلی جالب تر هست به نسبت ماشینهای امروزی چون هزینه کمتری رو صرفش میکنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خرید یه واتر کولر و اور 2500k به نظرم جدابیت خاصی داره و حس جالبی رو میده به خاطر اینکه شما تونستی از تمام توان یه قطعه به حد مطلوب البته با در نظر گرفتن اینکه یه واتر مناسب بتونه قطعه رو تا حد ممکن خنک کنه که حرارت باعث آسیب زدن نشه

مثل این میمونه تو بعضی از کشورها هنوز ماشین های دهه 70 و 80 رو دارن با استفاده از تیونینگ و دستکاری استفاده میکنن و براشون خیلی جالب تر هست به نسبت ماشینهای امروزی چون هزینه کمتری رو صرفش میکنن

دقیقا منم موافقم ، منم خودم همیشه عاشق این هستم که یه چیز کوچیک رو بگیری و به یه چیز بزرگ تبدیلش کنم ، چون اونموقع هستش که آدم ارزش کارش رو میدونه.

لینک به دیدگاه

دقیقا منم موافقم ، منم خودم همیشه عاشق این هستم که یه چیز کوچیک رو بگیری و به یه چیز بزرگ تبدیلش کنم ، چون اونموقع هستش که آدم ارزش کارش رو میدونه.

پس واتر و اور  رو دستوره کارت قرار بده و صد درصد از پسش بر میای

موفق باشی

لینک به دیدگاه

سلام

بنظر من تا وقتی میتونی بازیارو الترا 60 فریم اجرا کنی دست نزن بهش هروقت نیاز شد اقدام به اور کن 1تومن پول cpu دادن برای چند فریم بیشتر اصلا نمیارزه

واتر کولر هم لازم نیست همون تاوری که داری خوبه

لینک به دیدگاه

اصولا خرید سی پی یو 3770k به قیمت 4790k کار غیر اصولی هست  :)  مادامی که شما می تونید از این پردازنده استفاده کنید به طوری که نیازاتون رو بر آورده کنه بنظرم خرید قطعه جدیدتر از لحاظ عقلانی غیر منطقی هست  :)  . البته بدون در نظر گرفتن حس زیبایی که بعد ارتقا به انسان دست میده. ^_^  شما این کولر رو بفروشید یه واتر بخرید . چرا چون از واتر برای سیستم بعدی هم میتونید استفاده کنید . خلاصه هم لذت یه ارتقا رو می برید و هم کار از لحاظ منطقی درست هستش و آدم بعدا این حس رو پیدا نمی کنه که پولش رو تو چاه ریخته :) خودم رای دادم هیچکدوم بدون در نظر گرفتن حس خوبی که ارتقا به آدم میده @};-

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

سلام دوستان بنده یه سیستم گیم جمع کردم موندم کدوم cpu رو بخرم 4670k-4690k-4770k-4790k تا اونجایی که تحقیق کردم بین این 4 تا تو گیم تاثیر چشم گیری وجود ندارد یا اینکه تو اشتباهم؟   ~x(

اما تصمیم گرفتم 4690k بگیرم میخوام بدونم انتخابم خوبه یا ارتقاش بدم .

و اینکه اگه دست 2 بگیرم خوبه یا با نوش فرقی نداره البته با در نظر گرفتن اورکلاک شدن cpu ؟   :wacko:

یه چیز دیگه اینکه آیا low ولتاژ یا high ولتاژبودنcpu رو باکسش قید شده ?

ویرایش شده توسط F.black
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

4690 گزینه خوبی هستش به نظرم زیاد برای کار شما تفاوتی نداره

دست دوم اگر از فرد مطمئنی میخواهید بگیرید موردی نیستش

لوولتاژ و ... هم برای کار شما هیچ تاثیری نداره و برای اورکلاکر ها مهم هست اون هم برای حرفه ایی هاشون نه اورکلاکر های معمولی

ضمنا روی باکس چنین چیزی رو قید نمیکنن و اصلاً لزومی نداره

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

4690 گزینه خوبی هستش به نظرم زیاد برای کار شما تفاوتی نداره

دست دوم اگر از فرد مطمئنی میخواهید بگیرید موردی نیستش

لوولتاژ و ... هم برای کار شما هیچ تاثیری نداره و برای اورکلاکر ها مهم هست اون هم برای حرفه ایی هاشون نه اورکلاکر های معمولی

ضمنا روی باکس چنین چیزی رو قید نمیکنن و اصلاً لزومی نداره

خیلی ممنون دوست عزیز .

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

یه کولر بخر و اور کن بعد یک سال یا هروقت دوست داری سمت سی پی یو های جدید که در راه اند برو و کولر رو هم میتونی روی اونا بزاری و اونا رو هم اور کنی

لینک به دیدگاه

در کیفیت 1080p تفاوت زیادی نداری پس هر کدوم رو دوست داری بگیر ولی در 4k باید سی پ ی یو رو قوی ورداری هرچه قوی تر بهتر

خیلی ممنون دوست عزیز .

در کیفیت 1080p تفاوت زیادی نداری پس هر کدوم رو دوست داری بگیر ولی در 4k باید سی پ ی یو رو قوی ورداری هرچه قوی تر بهت
لینک به دیدگاه

در کیفیت 1080p تفاوت زیادی نداری پس هر کدوم رو دوست داری بگیر ولی در 4k باید سی پ ی یو رو قوی ورداری هرچه قوی تر بهتر

خیلی ممنون دوست عزیز .

در کیفیت 1080p تفاوت زیادی نداری پس هر کدوم رو دوست داری بگیر ولی در 4k باید سی پ ی یو رو قوی ورداری هرچه قوی تر بهت
لینک به دیدگاه

فعلا با همین سی پی یو سر کن

اگر کم آورد که فعلا نمیاره یه مقدار اوور مشکلت رو حل میکنه

مگه اینکه مشکل مالی نداشته باشی و با ارتقا حال کنی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنابر تجربه شخصی خودم دارم میگم بهترین گذینه ارتقا به نسل جدیدتره...

من از بیشتر سوکتها استفاده کردم و بهترین تجربم رو با 1150 داشتم..

موفق باشی..

:-)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...