رفتن به مطلب

بحث در مورد hd6950

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من تا اخر این هفته میخام یه کارت گرافیک که تا 550 تومن و یا 050 تومنه بخرم و نظرم هم 6950 2g هستش و مادربردمم asus p8p67le هستش به نظرتون مادر بردم ساپورت میکنه ؟؟؟اگه میکنه قیمته این کارت تقریبا چه قده !؟ 6970 چطور؟ ممنون

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من تا اخر این هفته میخام یه کارت گرافیک که تا 550 تومن و یا 050 تومنه بخرم و نظرم هم 6950 2g هستش و مادربردمم asus p8p67le هستش به نظرتون مادر بردم ساپورت میکنه ؟؟؟اگه میکنه قیمته این کارت تقریبا چه قده !؟ 6970 چطور؟ ممنون

سلام

مشکل مادربرد نیست و ساپورت میکنه ولی با 550 تومان میتونی یک 7950 بگیری که خیلی از 6950 بهتر هست .

یا حق

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

6950 کارت قدیمی هست دوست گرامی (نسبتاً)

اگر میتونید الان هزینه کنید و این گزینه که لینکش رو میزارم بگیرید با صرفه تر هست نسبت به مورد انتخابی خودتون

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=34673

لینک به دیدگاه

ممنون بابت پاسخ گویی ایا قیمت 7950زیر 550 تومن تا 510 تومن هستش که تا اخر هفته برم بخرم؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون بابت پاسخ گویی ایا قیمت 7950زیر 550 تومن تا 510 تومن هستش که تا اخر هفته برم بخرم؟؟

7950؟؟

درست تایپ کردید؟؟

بعید میدونم کارت 7950 سالم و ماین نشده رو اولاً بتونید پیدا کنید و بعد با قیمت مورد نظرتون

بعید میدونم

بهتر هست به فکر مدل های پایینتر باشید

همچنین پاور مورد نیاز کارت ی که میخواهید هم حتماً چک کنید

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

7950؟؟

درست تایپ کردید؟؟

بعید میدونم کارت 7950 سالم و ماین نشده رو اولاً بتونید پیدا کنید و بعد با قیمت مورد نظرتون

بعید میدونم

برادر متاسفانه خونه ما کرجه نمیتونم تا مشهد بیام ( لینک بالا) پیشنهاد شما برای رنج قیمت 510 تا 550 چیه؟ مورد من 6950 2G هستش اگه میشه راهنماییم کنید تا بهترین انتخاب با کمترین قیمت و بالاترین قدرت رو انجام بدم . اگه مورد دیگه ای میشناسید بگید حتما. من کارتی میخام که برای گیمینگ مناسب باشه و کمه کم بازی های جدیدی که میخاد بیادو مثل THE CREW COD رو راحت با گرافیک بالا اجرا کنه سیستم فعلیم هم 8GB RAM - CORE I5 3GH - GT 440 

ویرایش شده توسط hooman77
لینک به دیدگاه

سلام ....

اینو بگیر پشیمون نمیشی .....

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=34665&hl=

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این گزینه هم بسیار عالی هست دوست گرامی و هم اینکه فروشنده بسیار محترم میباشد در صورت اینکه بتونید اول مبلغ رو واریز کنید براتون ارسال  میکنند

شک نکنید (البته اگه هنوز موجود باشه )

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=34665

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز, بهترین انتخاب برای شما با توجه به بودجتون r9 270x است!

لینک به دیدگاه

ممنون بابت پاسخ گویی با r9 270x.میشه واچ داگز رو بدون لگ رو very high اجرا کرد؟ قیمتش هم حدودا چقدره؟

لینک به دیدگاه

ممنون بابت پاسخ گویی با r9 270x.میشه واچ داگز رو بدون لگ رو very high اجرا کرد؟ قیمتش هم حدودا چقدره؟

لینک به دیدگاه

درود

دوست گلم گینوارد 750ti هم آک تو قیمت 550 گیر بیاد خوبه

یه مدت لیون همین قیمت داشت

لینک به دیدگاه

داداش گلم wath dogs گرافیک های رده بالا رو با تنظیمات very high به چالش میکشونه, ولی خیالت راحت که تو این رنج قیمتی که در نظر داری بهترین انتخابه برات!

تو این لینک benchmark بازی watch dogs با انواع گرافبک های موجود بازار تو تنظیمات مختلف گزاشته شده که میتونی خودت ببینی : 

http://www.techspot.com/review/827-watch-dogs-benchmarks/page3.html

لینک به دیدگاه

این بازی زیاد مالی نیست نمیگم خوب نیست اما بازی نیست که ادم به فکر ارتقاع بندازه بازی خوب زیاد هست 

رو این واچ باگ زوم نکن زیاد   :D

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

داداش گلم wath dogs گرافیک های رده بالا رو با تنظیمات very high به چالش میکشونه, ولی خیالت راحت که تو این رنج قیمتی که در نظر داری بهترین انتخابه برات!

تو این لینک benchmark بازی watch dogs با انواع گرافبک های موجود بازار تو تنظیمات مختلف گزاشته شده که میتونی خودت ببینی : 

http://www.techspot.com/review/827-watch-dogs-benchmarks/page3.html

ممنون داداش بابت پاسخ گویی من بد جوری تو بازار کارت گرافیک اشفته شدم مخصوصا اینکه تا اخر هفته میخام بخرم . من تا جایی که دیدم r9 270x رو که میگید بهترین انتخابه تو این رنج لیون زده 715 تومن!!!!مشکل من قیمتشه واقا کارت عالی هست اگه  این کارت بین 500 تا 550 هستش من دیگه دنبال کارت دیگه ای نمیگردم و این کارت کارته منه!

لینک به دیدگاه

7950؟؟

درست تایپ کردید؟؟

بعید میدونم

سلام

من یک کارت ماین شده 7950 خریدم 550 تومان بیشتر از یک ماه هست هم دارم استفاده می کنم و مشکلی نداره ، یکدونه تعمیری هم خریدم 400 تومان برای یکی از دوستانم اون هم دو ماه هست داره باهش کار میکنه و مشکلی نداره ، از کسی که خریدید حداقل 72 ساعت مهلت تست بگیرید ......

در مورد پاور هم حق با شماست باید ببینید پاور جوابگو هست یا نه ......

هر چند من کارتو با سه عدد پاور معمولی راه انداختم و هیچ مشکلی نیست .....

لینک به دیدگاه

اگه کمی صبور باشی راحت میتونی r9 270x رو با قیمت مناسب جیبت پیدا کنی!

همین الان هم آقای بهزاد تک با 530 تومن موجود داره ( البته اگر نفروخته باشش تا الان )

لینک به دیدگاه

اگه کمی صبور باشی راحت میتونی r9 270x رو با قیمت مناسب جیبت پیدا کنی!

همین الان هم آقای بهزاد تک با 530 تومن موجود داره ( البته اگر نفروخته باشش تا الان )

دست دوم منظورتونه برادر؟ همه جارو گشتم ولی من این کارتو حتی پایین تر از 600 تومن دست اول ندیدم! 

لینک به دیدگاه

ممنون ولی با این قیمت این کارتوو بخایم از بازار تهران بخریم ممکنه؟تو این قیمت بازار تهران r9 270x رو داره؟ ببخشید اگه زیاد سوال میکنم چون میخام بهترین رو با کمترین قیمت بخرم 

لینک به دیدگاه

از همین سایت دسته دوم بگیر, تو بازار با 550 تومن نمیتونی پیدا کنی ولی کارکردش و میتونی تهیه کنی!

کارتی که تو تاپیک دیدی کارت خوبیه, فروشندش هم عالیه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم همچنان تاکید میکنم که اون کارتی که گفتم رو از آقا بهزاد بگیرید

بسیار عالی و مطمئن هست

معطل نکنید

دست دوم ولی کاملاً مطمئن هستش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...