رفتن به مطلب

سیستم وقتی میاد بالا رستارت میکنه کمک

ali_r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یه سیستم قدیمی داریم که ویندوز اکس پی داره توش برای سال 82 هستش

یه مشکلی پیش اومده وقتی سیستم میاد بالا میخواد صفحه آبی wellcome بیاد بالا رستارت میکنه

بنظرتون مشکل از چیه؟؟

لینک به دیدگاه

اگه میتونی بهتره که ویندوز رو عوض کنی ... سریعترین و بهترین راه حله ...با safe mode یا win live بالا بیا و اطلاعات دسکتاپ و c  رو بردار و بعدش ویندوز عوض کن ...

ولی اولش برو clear cmos رو انجام بده (باتری بک آپ رو در بیار و سروته جابزن و جامپر رو جاشو عوض کن بزار 5 دقیقه بمونه بعد جامپر و باتری رو به حالت اولیه برگردون ... شاید درست بشه ...)

بازم نتیجه شو اینجا بنویس .... :D :D :D :D

لینک به دیدگاه

ویندوز رو که تازه زدم

از safe mod هم بالا نمیاد رستارت میکنه

از رفیقم پرسیدم میگه خمیر سیلکونشو عوض کن

خواستم بدونم نظر شما چیه

لینک به دیدگاه

سلام علی جان.خوبی داداش گلم؟ فن سی پی یوت خرابه یا شله یا پایه هاش شکسته.چک کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه میتونی بهتره که ویندوز رو عوض کنی ... سریعترین و بهترین راه حله ...با safe mode یا win live بالا بیا و اطلاعات دسکتاپ و c  رو بردار و بعدش ویندوز عوض کن ...

ولی اولش برو clear cmos رو انجام بده (باتری بک آپ رو در بیار و سروته جابزن و جامپر رو جاشو عوض کن بزار 5 دقیقه بمونه بعد جامپر و باتری رو به حالت اولیه برگردون ... شاید درست بشه ...)

بازم نتیجه شو اینجا بنویس .... :D :D :D :D

سلام جناب مهدی @};-

www.pichak.net-36.gifwww.pichak.net-36.gifwww.pichak.net-36.gif

من توی هیچ منبعی ندیدم نوشته باشه باطری رو سر و ته جا بزنید،اصلا مدار الکترونیکی DC که نمیشه تغییر داد و ممکنه به مدار آسیب برسونه(هرچند مدارهای امروزی پروتکشن دارن)!

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

ممکنه دمای CPU بالا میره و سیستم به صورت خودکار ریست میشه. شما کیس رو باز کن و حسابی تمیز کن، بعد فن CPU رو در بیار و روی CPU رو تمیز کن و یه خمیر سیلیکون نو بزن. فن رو هم تمیز کن و بزار روی CPU و مطمئن باش به درستی جا افتاده. سیستم رو روشن کن ببین درست میشه یا نه. اگه مشکل بازم ادامه داشت، ممکنه مشکل از ویندوزی که نصب کردی باشه. ویندوز باید بدون دستکاری و کامل باشه.

لینک به دیدگاه

ویندوز رو دادم بیرون زدن اونجا قشنگ کار میکرد اوردم خونه اینجوری شد فکر کنم روی موتورکه اوردم خونه اینجوری شده شاید زیاد تکون خورده چون اولش هارد رو نمیشناخت سیماش رو دراوردم دوباره جا انداختم حالا رستارت میکنه

ویرایش شده توسط ali_r
لینک به دیدگاه

ویندوز رو دادم بیرون زدن اونجا قشنگ کار میکرد اوردم خونه اینجوری شد فکر کنم روی موتورکه اوردم خونه اینجوری شده شاید زیاد تکون خورده چون اولش هارد رو نمیشناخت سیماش رو دراوردم دوباره جا انداختم حالا رستارت میکنه

احتمالاً مشکل همینه؛ چون معمولاً دمای بالای پردازنده منجر به خاموش شدن کامل سیستم میشه نه ریستارت شدن اون. :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

استارتر عزیز با توجه به حمل با موتور امکان داره یا فن شل شده باشه یا هاردتون خدای نکرده ضربه خورده باشه / باز بفرمایین و یه چکی بکنین 

با باطری و جامپر و اینا هم کاری نداشته باش 

ویرایش شده توسط ATA_SE7EN
لینک به دیدگاه

فن که گفتم مشکلی نداره و نه جاش شل شده نه سرعتش فرق کرده

هارد هم جاش ثابته 

لینک به دیدگاه

فقط با حرف زدن که درست نمیشه

دوستان یه راههایی گفتن شما تست کن  ببین چی میشه !

نظر من اینه تو بایوس دمای سیپیو و مادر بوردت رو یه نگاه بنداز  هر چقدر قدیمی باشه باز نمایش دما رو حتما تو بایوس داره 

اگه زیر 40-50 بود هاردتو کلا فرمت کن یک پارتیشن کن  و نصب ویندوز  تو هر مرحله از نصب که دچار مشکل شدی پیام بده  تا یه راه حلی براش پیدا کنیم !

فقط در حد دست انداز بوده :دی  یا ممکنه یه 2 -3 ثانیه ای رو هوا بودی بعد فرود اومدی  :D  :clapping:  کیسه چه حالی کرده بغلت  :laughing:

موفق باشی   

لینک به دیدگاه

خب چی رو تست کنم

هارد که جاش ثابته

فن هم درست کار میکنه

باشه دما رو تو بایوز نگاه میکنم

امشب میرم خمیر هم بزنم انشالله که درست شه

هر چی تو خونه خراب میشه بیچاره من تا درست نکنم ول کنمون نیستن که...

اره دقیقا کیس یکی دو بار وقتی چاله رو رد کردم رفت هوا اومد رو باک هر چی گرد و غبار داشت رفت تو حلقم :wacko:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب چی رو تست کنم

هارد که جاش ثابته

فن هم درست کار میکنه

باشه دما رو تو بایوز نگاه میکنم

امشب میرم خمیر هم بزنم انشالله که درست شه

هر چی تو خونه خراب میشه بیچاره من تا درست نکنم ول کنمون نیستن که...

اره دقیقا کیس یکی دو بار وقتی چاله رو رد کردم رفت هوا اومد رو باک هر چی گرد و غبار داشت رفت تو حلقم :wacko:

اول از همه از هاردتون مطمئن باشین / این دلیل نمیشه که جاش ثابته و چیزی هم نشده باشه / هارد فقط به یه تکتون خیلی کوچیک حساسه و ممکن البته خدای نکرده مشکلی پیش اومده باشه 

تو یه سیستم دیگه تست کن ببین هاردت رو میشناسه یا بالا میاره ؟  این موتور فک کنم کار داده دستتون / به جای رمها هم نگاه کنین تا اگر از جاشون تغییر کردن درست کنین و خود مادربرد رو

هم چک بکنین تا از پیچها و پنل شل نشده باشن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...