رفتن به مطلب

3dmark SLI GTX690 MSI

اشتراک گذاری

Recommended Posts

تو کرایسیس۳ با یکی از کارتها ماکزیموم ۶۸فریم میده ولی با دوتا ماکزیموم ۱۱۱فریم

خیلی جالبه .. آخه یه بنده خدایی همین کار شمارو با 4770 کرده بود و اصن نتیجه ی مطلوبی نگرفت و ناچار به خرید 4930 شد که اونوقت نتیجه ی فوق مطلوبی گرفت  :D  :D

البته مین بوردش x16 - x8 بود که فکر کنم دلیلش همون بوده

البته اگر اینو هم ببینید Pci express lane برای سی پی یو ی شما 16 هست

http://ark.intel.com/products/52214

:-?  :-? #-o  #-o

ویرایش شده توسط GTX 295
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مبارکه باشه ، با این سیستم خوبه همه بازیا جدید رو 4k بازی کنی مخصوصا watch dogs ،خوش بحالت ....

سلام بعید میدونم Watch Dogs تو رزولوشن 4K بتونه با 2 گیگ رم گرافیک خوب کنار بیاد  :D یادمه اون موقع که با 780 تستش کردم تو رزولوشن 1440p با تکسچر Ultra راحت همه 3 گیگ رم گرافیک رو پر میکرد! حالا چه برسه به 4K !

لینک به دیدگاه

لطفا راهنمای کنید 690 دو گیگ هست یا چهار گیگ

لینک به دیدگاه

عزیز جان تا جایی که من می دونم (اگه اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنن  @};-  ) مطابق با این لینک از سایت لیون این کارت جمعا دارای چهار گیگ رم هست اما  دوتا دو گیگ ینی هر جی پی یو به دو گیگ حافظه دسترسی داره نه اینکه هر جی پی یو به چهار گیگ دسترسی داشته باشه .  انگار شما دوتا کارت 680 رو روی یه اسلاید با هم اس ال آی کرده باشی . پس به طور دقیق میشه گفت این کارت دارای 2+2 گیگابایت حافظه می باشد. @};- :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من صحبت های دوستان رو تکمیل کنم . GTX 690 روی بردش 4 گیگ مموری قرار داده شده . اما کلا میشه 2 گیگش رو پُر کرد . مثل تکنولوژی RAID 1 تو هارد ، که دوتا هارد دو ترا داری میشه 4 ترا اما فقط 2 تراش برای کاربر دردسترسه . پس اون دو گیگ دیگه روی 690 کجا میره ؟ دقیقا کپی دوگیگ دیتای قبلی میره توش .

من سه تا بازی دیدم که 3 گیگ موری رو هم به زانو درآوردن (کاملا پُر کردن و به 4گیگ رسیدن - رزولیشن 1080×1920 و تمام آپشنا باز) COD Ghosts - Watch Dogs - Middle Earth:Shadow of Mordor . این یعنی اگه کارت شما زیر 3 گیگ مموری داره ممکنه با لگ مواجه بشین (شاید تو دلتون بگین اصلانم اینجوری نیست!) . GTX Titan برای همین تولید شد . حالا شما رزولیشن 1440 و 4K رو هم در نظر بگیرید (و کانفیگ چند مانیتور رو درنظر نگیرید!) . همین امر کارت های دوال GPU خصوصا 760x2 و 690 کاملا از دور خارج میکنه . چه دوتا GPU باشن ، چه چهارتا . و این یعنی گول زدن کاربرا از طرف شرکت های تولید کننده گرافیک .

لینک به دیدگاه

بازی تاب رادر رو نباید از بیرون تنظیم گرافیکی کرد،

شما وارد بازی بشوید و سپس ساس رو اول روی fxa سپس تایید و بعد روی 4 ایکس ساس بگذارید و بعد تایید کنید، حالا بنچمارک بگیرید،

منتظر دیدنم، ممنون

لینک به دیدگاه

یکیشون دیشب فروختم الن یکی مونده

لینک به دیدگاه

جسارتا اسکور یک عدد 970 توی تست performance نرم افزار 3DMARK 11 چقدر است؟

لینک به دیدگاه

جسارتا اسکور یک عدد 970 توی تست performance نرم افزار 3DMARK 11 چقدر است؟

سلام شب تستشو میزارم

لینک به دیدگاه

OC نکردی کارتهارو ؟

زود برو OC کن دوباره تست بذار !

post-16320-0-17949100-1415139602_thumb.png

post-16320-0-61078200-1415139710_thumb.png

ویرایش شده توسط mamalicool
لینک به دیدگاه

فروختم اون یکیو الان دوتا gtx 560 ti msi رو سیستمه

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دمه شما گرم . کارت درسته سعید جان .  :clapping: گیمه دیگه تس نزدی ؟

لینک به دیدگاه

دمه شما گرم . کارت درسته سعید جان .  :clapping: گیمه دیگه تس نزدی ؟

شرمنده میفرمایید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...