رفتن به مطلب

بحث و پرسش و پاسخ در مورد درایور های AMD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

برای این که در تاپیک دانلود درایور چیزی جز لینک دانلود نباشه ، دیدم واقعا چنین تاپیکی لازم هست ، این تاپیک رو ایجاد کردم تا نظم بیشتری هم برقرار باشه

هر کسی نظرش رو در مورد درایوری که استفاده میکنه ، مشکلات ، نقاط قوت و .... مطرح کنه تا افراد دیگر هم استفاده کنند

تشکر از همه ی دوستان @};-

لینک به دیدگاه

دوستان تکلیف من که ویندوز 8 دارم چیه ؟ متاسفانه AMD تو قسمت ویندوز ها مشخص کرده برای 7 و 8.1 !!! و فقط بعضی وقت ها ویندوز 8 رو زده :(

بخام ویندوز عوض کنم کلی برنامه و بازی نصب شده دارم ، برام سخته دل بکنم و دوباره نصب کنم :(

لینک به دیدگاه

درود بنده دارم از درایور Catalyst-14.7-RC1 استفاده میکنم ویندوز 8.1 فعلا که مشلی برای بازی ها نداشتم .

شما چه مشکلی با ویندوز 8 دارید؟

لینک به دیدگاه

درود بنده دارم از درایور Catalyst-14.7-RC1 استفاده میکنم ویندوز 8.1 فعلا که مشلی برای بازی ها نداشتم .

شما چه مشکلی با ویندوز 8 دارید؟

amd تو اینفو درایور ها مشخص کرده برای 8.1 و 7 برای 8 مشخص نکرده ... :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز ویندوز 8.1 همون ویندوز 8 هست منته با اپدیتها و اصلاحاتی که توسط مایکروسافت صورت گرفته برای اینکه کاربرا نگن مایکروسافت کلاه کابرا رو بر میداره واسه همون ویندوز 8 پچ فیکس هایی رو به صورت اپدیت ارائه میده که مشکلات همون win 8 بر طرف بشه

به نظر بنده بهترین ویندوز در حال حاضر همین ویندوز 7 هست

در مورد درایور هم فرقی به حالش نداره 8 باشه یا 8.1 رویه هر دوتا ویندوز کانفیگ میشه

ویرایش شده توسط HD5870
لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز ویندوز 8.1 همون ویندوز 8 هست منته با اپدیتها و اصلاحاتی که توسط مایکروسافت صورت گرفته برای اینکه کاربرا نگن مایکروسافت کلاه کابرا رو بر میداره واسه همون ویندوز 8 پچ فیکس هایی رو به صورت اپدیت ارائه میده که مشکلات همون win 8 بر طرف بشه

به نظر بنده بهترین ویندوز در حال حاضر همین ویندوز 7 هست

در مورد درایور هم فرقی به حالش نداره 8 باشه یا 8.1 رویه هر دوتا ویندوز کانفیگ میشه

والله وقتی تو خود سایت amd برای کارت گرافیکم و ویندوز 8 درایور انتخاب میکنم همون 14.4 رو بهم میده !!

شما مطمئنید برای 8 مشکلی نیست درایور 8.1 رو نصب کنم ؟

و این که 14.9 اوکی هست بریزم ؟ چون خیلی وقته از 14.6 استفاده میکنم :دی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...