رفتن به مطلب

$$$خریدار کارت گرافیک (AMD R9 280X)$$$

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خریدار یکی از مدلهای زیر هستم گارانتی و کارتون داشته باشه سالمو سلامت (ماینری نباشه لطفا کارت ماینری پیشنهاد ندین)
تهران معامله حضوری شهرستان اول ارسال بعد واریز

اکبند قیمت مناسب هم پیشنهاد بدین                               فقط 3 مدل زیر مدلهای دیگه رو نمیخام
ای ام دی :
Sapphire R9 280X TOXIC Tri-X OC 3GB

MSI R9 280X Gaming OC TF IV BF4 Edition 3GB GDDR5

ASUS R9 280X DCII TOP 3GB GDDR5

ویرایش شده توسط hamidgamer1368
لینک به دیدگاه

سلام

مثلا اگه من بخوام یه کارت به شما بفروشم و بگم ماین نشده شما از کجا میخواین بفهمین که قبلا ماین شده؟

لینک به دیدگاه

اونشو نمیدونم ولی شاید بنظرم ماندن اعتبار گارانتی و درصد امتیاز gpu تو برنامه gpu z بشه فهمید و تست گرافیک با آخرین ورژن اپدیت کاتالیست

خودم یه شیوه دارم با 1 سیستم مشابه و با 2 تا کارت مشخص یکی ماینری و یکی هم غیر ماینری 1 بازی مشخصو تست کنی از نرخ فریم میشه تقریبا تشخیص داد

و البته نکته مهمتر صداقت فروشنده

ویرایش شده توسط hamidgamer1368
لینک به دیدگاه

ممنون بابت پیشنهادت بررسی میکنم جواب میدم بهتون

لینک به دیدگاه

GIGABYTE GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5 دارم جعبه نداره چون به دلایل گمرکی نیاوردم از روسیه خریداری شده گارانتیشم که معلوم هست دیگه

تاپیک هم داره قیمت 1600 اگر خواستی پ خ کن

لینک به دیدگاه

GIGABYTE GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5 دارم جعبه نداره چون به دلایل گمرکی نیاوردم از روسیه خریداری شده گارانتیشم که معلوم هست دیگه

تاپیک هم داره قیمت 1600 اگر خواستی پ خ کن

نه ممنون چون من معمولا زیاد میفروشم جعبه و گارانتی مهمه واسم

لینک به دیدگاه

سلام    جنااب این ماینری ک میگی یعنی چی؟  ی راهنمایی میکنین؟

لینک به دیدگاه

سلام    جنااب این ماینری ک میگی یعنی چی؟  ی راهنمایی میکنین؟

نمیدونم خودم دقیقا فقط میدونم پدر گرافیکو در میاره عمرشو کم میکنه و 24 ساعته از کل قدرت کارت استفاده میشه یعنی فرض کن 1 ماه از گرافیک ماین بکشی   یعنی حدود 5ماه از کارت استفاده کردی با کارکرد روزی 5 ساعت تازه استهلاک و ... بزاری کنار   بازم اگه متوجه نشدید از ماینرا بپرسید تو تایپیک مجزا

لینک به دیدگاه

اونشو نمیدونم ولی شاید بنظرم ماندن اعتبار گارانتی و درصد امتیاز gpu تو برنامه gpu z بشه فهمید و تست گرافیک با آخرین ورژن اپدیت کاتالیست

خودم یه شیوه دارم با 1 سیستم مشابه و با 2 تا کارت مشخص یکی ماینری و یکی هم غیر ماینری 1 بازی مشخصو تست کنی از نرخ فریم میشه تقریبا تشخیص داد

و البته نکته مهمتر صداقت فروشنده

asic تا اونجایی که من میدونم یه مقدار ثابته مطمئنی تغییر میکنه ؟ :-?  منم به شک انداختی  :-?

لینک به دیدگاه

سلام من یه 290 ریفرنس دارم باگارانتی تا شهریور سال 94 و متعلقات تمیز و ماین هم نشده

خاستی پ خ کنید.

لینک به دیدگاه

سلام من یه 290 ریفرنس دارم باگارانتی تا شهریور سال 94 و متعلقات تمیز و ماین هم نشده

خاستی پ خ کنید.

ممنون دوستان فقط مدلهای زکر شده رو میخام

لینک به دیدگاه

asic تا اونجایی که من میدونم یه مقدار ثابته مطمئنی تغییر میکنه ؟ :-?  منم به شک انداختی  :-?

منم از کسی شنیدم خودم دقیقشو نمیدونم داداش

لینک به دیدگاه

منم تا جایی که میدونم کارت های ماین شده از اسیک شون بر اساس فشاری که اومده کم میشه، من حتا اسیک 49% هم دیدم!!!!

لینک به دیدگاه

ASUS R9 280X DC2 TOP دارم نو هست همش توی کارتن بوده خواستید 890 تقدیم میشه

لینک به دیدگاه

ASUS R9 280X DC2 TOP دارم نو هست همش توی کارتن بوده خواستید 890 تقدیم میشه

پ.خ شد دوست عزیز

لینک به دیدگاه

پخ دادم.

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...